web statistics

2011 Kurban Bayramı – Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi


Halkbank’ın artık geleneksel bir hale gelen “Erken Gelen Bayram Kredisi” kampanyası bu sene de tüm ücretli çalışanlar, emekli müşteriler ile serbest meslek sahipleri için 24 ay vadede 10.000 TL’ye kadar %1,19 faiz oranından, 48 ay vadede 15.000 TL ‘ye kadar %1,29 faiz oranından yararlanma fırsatı sunuyor.

Halkbank “Erken Gelen Bayram kredisi” kampanyasını faiz dışı masraflar ve yıllık maliyet oranları açısından incelediğimizde 200 TL asgari dosya ücreti ve yıllık 25 TL sigorta ücreti olduğunu görüyoruz. Aylık faiz oranı ise %1.19. Kredinin vadesinin bir seneyi aşması durumunda bu sigorta masrafının her sene için tahsil edilebileceğini bir kenara not etmenizde fayda var.

erken gelen bayram kredisiHalkbank “Erken Gelen Bayram Kredisi” kampanyasında yıllık maliyet oranı %19.6 (24 ay vade ve 10.000 TL kredi tutarı için). Bu oran İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi‘yle karşılaştırılınca daha avantajlı. Ancak İş Bankası’nın zengin başvuru kanallarının aksine bu kampanyada başvuru kanalları sadece Halkbank şubeleriyle sınırlı. İnternet ve SMS’le başvurusu yerine tüketicilerin kimlik (TC Kimlik No yazılı), adres ve gelir belgesiyle kendilerine en yakın Halkbank şubelerine başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Kurban Bayramı’na girerken internet üzerinden nakit kredi başvurusunda bulunmayı tercih eden ziyaretçilerimiz ise enuygun.com ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği çerçevesinde hazırlanan bayram kredisi alternatiflerine buradan başvurabilirler.