web statistics

2018 TEMMUZ MTV ödemesine hangi kredi kartı kaç taksit yapıyor?


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

2018’in ikinci yarısına ait motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ödemeleri başladı. MTV her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksitte ödeniyor. Bankalar da MTV’yi internet üzerinden ödemek isteyenlere kredi kartına taksit fırsatı sunuyorlar. Yani devletin yapmış olduğu iki taksite, bankalar da ek taksit tanımlamış oluyorlar. İşte TEMMUZ 2018 motorlu taşıtlar vergisinde kredi kartına taksitle ödeme imkanı sunan banka kampanyaları:

İş Bankası Maximum Kart’la MTV 3 taksit

İş Bankası Maximum Kart’ınızla gib.gov.tr, İş Cep uygulaması ve İnternet Şubesi üzerinden yapacağınız 200 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 2 taksit ; gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirileceğiniz 200 TL ve üzeri MTV ödemelerinde ise 3 taksit fırsatı var.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), İş Bankası Bankamatik Kartı, Privia Kredi Kartı , Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart.(Şirket kredi kartları ile Vadematik Kartlar Maximum Mobil uygulamasına açık değildir. Bankamatik Kartı ile yapılan ödemelerde taksitlendirme yapılamamaktadır.)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Aidatsız kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Ek Koşullar: Kampanya 1-31 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Taksit ayrıcalığı için 200 TL alt tutar limiti bulunmaktadır.

Worldcard’a MTV 2-3 taksit

31 Temmuz 2018’e kadar Yapı Kredi World ile gib.gov.tr, Yapı Kredi Şubeleri ve Yapı Kredi ATM’lerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 2 taksit fırsatı!

Eğer MTV’nizi Yapı Kredi Mobil ile QR kod kullanarak öderseniz, 3 taksit ayrıcalığından yararlanabilirsiniz.

Detaylar için tıklayın

Bonus’a MTV 2-3 taksit

BonusFlaş, Garanti İnternet, Garanti Cep, 444 0 333 Alo Garanti, Garanti Paramatik’ler ve garanti.com.tr’den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 2 taksit fırsatı sunulacaktır.

Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’de ödeme seçeneklerinden, Mobil Ödeme altında GarantiPay seçilip kart bilgileri girmeden yapılan ödemelere ücretsiz 3 taksit, ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçilip kart bilgileri girilerek yapılan ödemelere ücretsiz 2 taksit fırsatı sunulacaktır.

Detaylar için tıklayın

Cardfinans’a MTV’de 2 taksit fırsatı

CardFinans’ınızla Temmuz ayı boyunca www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr, İnternet/Cep Şubemizden veya şubelerimizden yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 2 taksit fırsatı!

İlgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 2 taksite bölünecek olup, tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır.

Ticari kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır.

İnternet/Cep Şubemiz ve tüm QNB Finansbank Şubeleri üzerinden hesaptan da ödeme yapılabilir. Ancak bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli olmayacaktır.

Bireysel ve ticari banka kartları, Enpara.com kredi kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit kampanyalarına dahil değildir.

Bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme; bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Halkbank Paraf Paraf’la MTV’de 3-5 taksit fırsatı

halkbank paraf mtv taksit kampanyasi 2018

5 Ağustos 2018 tarihine kadar Halkbank İnternet Şubesi’nden, Halkbank Dialog’dan ya da gib.gov.tr’den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.

Kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.

Taksit kampanyasından faydalanmak istemeyen kart kullanıcıları, işlem sonrasında Halkbank Dialogu arayarak taleplerini iletebilirler.
Parafly,Parafree Ek, Sanal ve Bussines kartlar kampanyaya dahil olup, iptal/iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir.

Geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır.

TEB Bonus’a MTV 3 taksit

31 Temmuz 2018 tarihine kadar TEB Bonus Card’ınız ile CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması veya gib.gov.tr’den yapacağınız MTV ödemelerinize 3 taksit fırsatı!

Ödeme yapmadan önce MTV yazıp 4616’ya göndererek veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya Detayları:

Kampanya 01.07.2018 – 31.07.2018 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında alt limit olmaksızın 3 taksit yapılacaktır.
Kampanya dahilinde taksitlendirilecek MTV ödemesi, asıl kart müşterisi başına en fazla 100.000 ₺’ dır.
100.000₺ üzerindeki tutarlar taksitlendirilmeyecektir.
Taksit yapılabilmesi için bireysel müşteriler, ödeme yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması MTV kampanya sayfasından katılım başvurusunu iletmeli ya da bankada kayıtlı cep telefonundan MTV yazıp 4616’ya SMS göndermelidir.
Katılım talebi iletildikten veya SMS gönderildikten sonra yapılan işlemlere taksit uygulanacaktır.
Gönderilen SMS’ler KDV ve ÖİV dahil Vodafone ve Turk Telekom için 0,65 TL, Turkcell için 0,85 TL’dir.
Sade kartlar hariç tüm bireysel ve ticari kredi kartları kampanya kapsamındadır.
Kampanyanın kurumsal detayları için lütfen tıklayın.
Banka kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Axess’ten 2 taksit + Chip Para

MTV ödemesini Axess Mobil’den Akbank kredi kartlarıyla yapanlara 2 taksite ek olarak Axess üye işyerlerinde 15 Ağustos’a kadar geçerli 15 TL chip-para hediye!

Kazanılan chip-paralar kampanya kapsamındaki harcamanın gerçekleştiği karta 8 Ağustos’ta yüklenecek, 15 Ağustos’a kadar kullanılabilecektir.

Kampanya detayları:

1-31 Temmuz 2018 tarihleri arasında Axess Mobil, Akbank Direkt İnternet, Akbank Direkt Mobil, Akbank ATM’leri, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri, SMS veya www.gib.gov.tr üzerinden Akbank kredi kartları ile yapılan tüm MTV ödemeleri tek çekim olarak gerçekleşecek olup, ödemeler kredi kartına vade farksız 2 taksit olarak yansıyacaktır.

Taksit kampanyasından Axess, Wings, Free, Axess KOBİ, Axess Business, Wings Business sahipleri faydalanabilir. Bank’O Card Axess kartlar 2 taksit kampanyasından sadece www.gib.gov.tr üzerinden yapacakları ödemelerde faydalanabilir.

MTV borcunu öğrenmek için: MTVSOR PLAKANO yazıp 6665’e SMS gönderin; SMS ile ödemek için: MTVODE PLAKANO yazıp 6665’e SMS gönderin.

1-31 Temmuz 2018 tarihleri arasında MTV ödemesini Axess Mobil’den Akbank kredi kartlarıyla yapan müşteriler Axess üye işyerlerinde 15 TL chip-para kazanacaktır.

Kazanılan chip-paralar, müşterinin kampanya kapsamındaki harcamasını gerçekleştirdiği kartına 8 Ağustos 2018’de yüklenecek ve 15 Ağustos 2018’e kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 16 Ağustos 2018’de geri alınacaktır.

Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Kampanyadan her müşteri bir kez faydalanabilecek ve en fazla 15 TL chip-para kazanabilecektir.
Chip-para kampanyasından Axess, Wings, Free, Axess Business, Axess KOBİ ve Wings Business sahipleri faydalanabilir. Kampanyaya Neo ve Bank’O Card Axess dahil değildir.

Şahıs şirketi sahipleri bireysel ve ticari kartlarıyla Axess Mobil üzerinden ödeme yapabileceklerdir. Tüzel müşteriler ise Axess Mobil uygulamasını kullanamadıkları için MTV ödemelerini diğer ödeme kanallarından yapabileceklerdir.

Chip-para ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.