web statistics

2018 Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi kredi kartı taksit kampanyaları


31 Mayıs 2018 Perşembe emlak vergisi ve çevre temizlik ilk taksidi ödemeleri için son tarih. Bu tarihe kadar sahip olduğunuz gayri menkullerin bağlı olduğu belediyeye ödemelerinin yapılması gerekiyor.

Eğer gayrimenkulunuzün emlak vergisinin tutarını bilmiyorsanız bağlı bulunduğunuz belediyenin tahakkuk servisi ile görüşerek öğrenebilirsiniz. Sicil no veya tckn bilgisi vererek ilgili tutarlara ulaşabilirsiniz. Bunu yaparken bir önceki yıla ait ödemeleriniz ile mutlaka karşılaştırın. Ana muhalefet partisine bağlı bazı belediyeler, “yeniden değerlendirme” adı altında vergi tutarlarını yıllık %40 – %50 makul kabul edilebilecek oranların çok üzerinde arttırdı. Tutarı öncesinde öğrenip itiraz etmeniz gerekebilir.

Emlak vergisi, bina vergisi ve taşınamaz kültür varlıkları katkı payından oluşur. İkinci taksit kasım ayına kadar ödenebiliyor.

Emlak vergisi ödemeleri için bazı belediyeler internet siteleri üzerinden ödeme imkanı sunarken, yoğunluk ve çalışan kesim için bazı Kadıköy Belediyesi gibi büyük nüfüsa sahip belediyeler hafta sonunda da vergi tahakkuk ve tahsilat bölümünü açık tutuyor. Kadıköy Belediyesi Mayıs ayının son haftasonuna denk gelen, hem cumartesi hem pazar günü (26 – 27 Mayıs) veznelerinden hizmet vermeye devam edecek.

Emlak vergisi gayrimenkulun rayiç bedeline göre belirleniyor. Dolayısıyla bazı durumlarda ilk taksit tutarını bile bir seferde ödemek çok sevimli gelmeyebilir. Bu nedenle emlak vergisi ödemelerine taksit imkanı sunan kredi kartlarını sizin için araştırdık.

2018 emlak vergisi kredi kartı kampanyaları aşağıdaki gibidir:

Garanti kredi kartları için 3 taksit kampanyası

Kampanya 1 Mayıs – 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında Belediye – Kamu hizmetleri alanında faaliyet gösteren işyerlerinde 100 TL ve üzeri peşin ödemelerde ücretsiz 3 taksit imkanı sunuyor. Taksit imkanından faydalanabilmek için ödeme yapmadan önce VERGİ yazın 3340’a sms göndermek veya BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonunu tıklamak gerekiyor. Kampanyaya Garanti Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Bonus American Express, American Express, Miles&Smiles kredi kartları, Bonus Business, Easy, Miles&Smiles Business ve American Express Business kartları dahil.

emlak vergisi kredi karti taksit kampanya

Yapı Kredi kredi kartları 3 taksit kampanyası

Kampanya 08-31 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerli. Taksitçi kart haricinde, diğer tüm Yapı Kredi kredi kartları (Yapı Kredi Business kartlar dahil) ve Vakıfbank world Cardlar dahil, Kampanya tüm banka POS’larında geçerli. Yapı Kredi Worldcard’lar ile Belediyelere ait POS’larda yapılan 100TL üzeri ve peşin işlemler ücretsiz 3 taksit imkanı sunuluyor. Kampanya sadece peşin yapılan işlemleri kapsayıp, taksitli işlemler kampanya dahilinde değil. Kampanyadan faydalanmak isteyen kart hamillerinin, her bir işlem sonrası gelecek olan SMS yönlendirmelerini takip etmesi, işlem sonrası gelecek olan SMS yönlendirmesine göre SMS gönderimi yapmayan kart hamilleri kampanyadan faydalanamıyor.

Akbank kredi kartları için 1000 TL üzeri tutarlar için 3 taksit

Kampanyadan Akbank Kampanyadan tüm bireysel ve ticari Axess, Wings, Free kredi kartları ve ek kartları faydalanabiliyor. 04 – 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında, belediyeler ve resmi dairelerden resmi dairelere ait web siteleri üzerinden yapılacak 100 TL’den 1000 TL arası Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerine faizsiz/ücretsiz 2 taksit, 1000 TL ve üzeri ödemelerde ise faizsiz/ücretsiz 3 Taksit imkanı sunuyor. Kampanyadan faydalanmaya başlamak için ödemeden önce VERGİ yazıp 4566’ya göndermek gerekiyor. Kampanya katılım teyidi, mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesinden sonra sağlanıyor.

TEB Bonus Card ile 3 taksit fırsatı

Kampanya 1 Nisan 2018 – 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında TEB Kredi Kartları ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri faizsiz ve ücretsiz olarak 3 taksite tarihleri arasında 100 TL ve üzeri peşin yapılan Emlak ve Çevre temizlik vergisi ödemeleri için ödeme yapmadan önce katılım SMS’i göndermeleri gerekiyor. “EMLAK” yazarak 4616’ya SMS gönderen müşterilerin emlak ve çevre temizlik vergileri ücretsiz olarak 3 taksit olarak ekstrelerine yansıtılacak. Taksitli işlemler kampanyaya dahil değil. Kampanya belediyelerde bulunan tüm banka POS’larında yapılan işlemlerde geçerlidir.

Halkbank Parafcard Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi Ödemelerinde 3 taksit

1 Mart – 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri yapılan Çevre temizlik ve Emlak Vergisi ödemelerinde, Kampanya, yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde geçerli.Kampanyaya katılmak için ödeme yapmadan önce bankaya kayıtlı cep telefonundan TAKSIT yazıp 3404‘e SMS gönderilmesi gerekiyor.

Ziraat Bankkart Combo Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi Ödemelerinde 3 taksit

Kampanya 15 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli. Kampanyadan sadece Bankkart Combo sahibi müşteriler yararlanabiliyor. Kampanya Bankkart Combo’nun kredi kartı uygulaması ile yapılan işlemlerde geçerli. Kampanyaya Ziraat Bankası Şubeleri, Bankkart Mobil, www.bankkart.com.tr, 0850 258 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’mizi arayarak veya SMS kanalı ile katılım sağlanabiliyor.

Kampanyaya SMS ile katılmak için VERGI yazıp 4757’e SMS gönderilmesi gerekiyor. Katılım sağlayan müşterilerin 100 TL ile 10.000 TL arasındaki yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapacakları Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri ücretsiz olarak 3 taksite bölünüyor.