web statistics

2016 Temmuz MTV taksidine hangi kredi kartı kaç taksit yapıyor?


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

2016’nın ikinci yarısına ait motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ödemeleri başladı. MTV her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksitte ödeniyor. Bankalar da MTV’yi internet üzerinden ödemek isteyenlere kredi kartına taksit fırsatı sunuyorlar. Yani devletin yapmış olduğu iki taksite, bankalar da ek taksit tanımlamış oluyorlar. İşte Temmuz 2016 motorlu taşıtlar vergisinde kredi kartına taksitle ödeme imkanı sunan banka kampanyaları:

İş Bankası Maximum Kart’la MTV 3 taksit

Maximum Kartınızla İnternet Şube ve İş Cep uygulaması üzerinden yapacağınız 200 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 , gib.gov.tr üzerinden yapacağınız 200 TL ve üzeri MTV ödemelerinde ise 2 taksit fırsatı ! Üstelik Bosch Car Service bayilerinde %30 periyodik bakım indirimi ve ücretsiz check-up avantajı!

Kampanya Detayları:

1. Kampanyamızdan Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları ve Bankamatik Kartları ile yararlanılabilecektir.
2. Kampanyamız 11 Temmuz – 1 Ağustos 2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
3. Taksitlendirme kampanyamız, 200 TL ve üzeri işlemler için geçerlidir.
4. Gib.gov.tr üzerinden yapılacak 200 TL ve üzeri MTV ödemelerine otomatik 2 taksit, İnternet Şube ve İş Cep uygulaması üzerinden yapılacak 200 TL ve üzeri MTV ödemelerine ise tek çekim, 2 ve 3 taksit seçenekleri sunulacaktır.
5. Ödemesini İş Bankası Maximum Özellikli kredi kartları ile taksitli ödeyen müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır.
6. Bankamatik kartı ile yapılan ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır.
7. Çağrı Merkezinden yapılan ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır.
8. 1 Ağustos 2016 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra kampanyaya dahil Bosch Car Service bayilerinde 31 Aralık 2016 tarihine kadar kullanılmak üzere %30 periyodik bakım ve ücretsiz check-up avantajı sunan bir indirim kodu SMS yoluyla gönderilecektir. Müşterilerimiz bu indirim kodunu göstererek indirim ve ücretsiz check-up fırsatından yararlanabileceklerdir. Bakım ile birlikte ücretsiz check-up hizmeti sunulmaktadır. Check-up hizmeti tek başına alınamaz.
9. İndirim kodları işlem başına olup, müşterilerimize her MTV ödemesi için ayrı olarak gönderilecektir. Her kod tek kullanımlıktır.
10. Kampanyamıza başvurmak için SMS gönderilmesine gerek bulunmamaktadır.
11. Kampanyamıza Ziraat Maximum kartları, dahil değildir.
12. Bosch Car Services kampanyasına Aidatsız Kart ve İşte Üniversiteli Aidatsız Kartlar dahil değildir.

Worldcard’a MTV 3 taksit

Motorlu Taşıtlar Verginizi 31 Temmuz’a kadar 3 taksit fırsatı ile Yapı Kredi kredi kartınız veya bireysel TLcard’ınız ile; Yapı Kredi İnternet Şubesi, Mobil Şube veya yapıkredi.com.tr’den ödeyin Opet’ten 20 TL ekstre indirimi kazanın ya da gib.gov.tr, Yapı Kredi Şubeleri veya ATM’lerinden ödeyin Sonax Hybrid Boya Koruma Paketi’nde %50 indirim kazanın.

Ödeme kanalları;
Yapı Kredi İnternet Şubesi
Yapı Kredi Mobil Şube
Yapı Kredi Ödeme Merkezi

01-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında motorlu taşıtlar vergi ödemenizi; Yapı Kredi İnternet Şubesi, Mobil Şube veya Yapı Kredi Ödeme Merkezi’nden Yapı Kredi kredi kartları ile yapın, 100 TL ve üzeri ödemelerinizde 3 taksit fırsatından yararlanın. Ayrıca, Yapı Kredi kredi kartı veya bireysel TLcard ile 1-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında World Üye İşyeri Opet istasyonlarında yapılacak minimum 100 TL akaryakıt alımına 20 TL ekstre indirimi verilecektir.

Hesap üzerinden alınan ve TLcard’lar ile yapılan ödemelere 3 taksit uygulanamamaktadır.
Kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır.
Kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması dahil değildir.
Kampanyaya katılım için, SMS katılımı ve herhangi bir kod uygulaması bulunmamaktadır.

World Business kartlar için kampanya firma bazında geçerli olup, bir firma kampanyadan en fazla 20 TL indirim kazanabilir. World Business kartlar için firma müşteri numarası altındaki tüm kartların yaptığı harcamalar için sadece bankanın belirleyeceği bir karta bir kez 20 TL indirim yansıtılacaktır.

Taksit kampanyasına katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır.

Kampanyaya sadece Yapı Kredi kredi kartları ve bireysel TLcard’lar dahildir; TEB, Vakıfbank, Anadolubank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

MTV ödemesini Yapı Kredi İnternet Şubesi, Mobil Şube veya Yapı Kredi Ödeme Merkezi’nden yapmış olan müşteriler, 01-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında kampanyaya katılan World Üye İşyeri olan OPET ve SUNPET istasyonlarından Yapı Kredi kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 20 TL ekstre indirimi kazanacaktır. Kampanyadan kazanılan indirimler 23 Eylül 2016 tarihine kadar kredi kartları veya bireysel TLcard’lara yansıtılacaktır. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir defa yararlanabilecektir. OPET’ten 20 TL ekstre indirimi sadece İnternet Şubesi, Mobil Şube veya Yapı Kredi Ödeme Merkezi’nden yapılacak motorlu taşıtlar vergisi ödemesi için geçerli olacaktır.

Yapı Kredi İnternet Şubesi, Mobil Şube, veya Yapı Kredi Ödeme Merkezi’nden MTV ödemesi yapan müşterilerimiz Sonax indirim kampanyasından faydalanamayacaktır.

Motorlu Taşıtlar Vergisi Sonax Kampanya Detayları:

Ödeme kanalları;
Gib.gov.tr
Yapı Kredi Şubeleri
Yapı Kredi ATM’leri

01-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında motorlu taşıtlar vergi ödemenizi; Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr üzerinden, Yapı Kredi Şube’lerinden veya ATM’lerden Yapı Kredi kredi kartları veya bireysel TLcard’lar ile yapın, 100 TL ve üzeri ödemelerinizde 3 taksit fırsatından yararlanın. Ayrıca Sonax’ta Hybrid Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma paketinde %50 indirim kazanma fırsatı!

Bonus’a MTV 3 taksit

Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr‘den, Garanti İnternet’ten, Garanti Cep’ten, garanti.com.tr’den, 444 0 333 Alo Garanti’den ve şubelerde bulunan online bankacılık kiosklarından ve BonusFlaş’tan yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 3 taksit fırsatı sunulacaktır.

BonusFlaş’tan ödeme yapabilmek için uygulamanın en güncel versiyonunu App Store ve ya GooglePlay Store’dan indirmeniz gerekmektedir. Hemen güncellemek için www.garanti.com.tr/bonusflas BonusFlaş üzerinden, Ödemeler menüsünde yer alan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme adımından plaka bilgisini girerek, seçeceğiniz kart ile ödemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’den GarantiPay ile de ödenmesi durumunda 3 taksit fırsatı sunulacaktır. GarantiPay ile ödeme seçimi yapıldığında BonusFlaş’a gönderilen işleme ait bir bildirimden ya da “Ödemeler” bölümünden GarantiPay seçimi yapılarak kart bilgilerini girmeye gerek kalmadan kolayca ödeme gerçekleştirilebilir. GarantiPay ile ilgili detaylar ve ödeme akışına ulaşmak için: https://eticaret.garanti.com.tr/GarantiPay.aspx

Kampanyadan Garanti Bonuslar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, EASY, American Express Business, Burgan Bonus, Burgan Bonus ticari kart, Şekerbank Bonus, Şeker Bonus ticari kart, ING Bonus, ING Bonus ticari kart, ABank Bonus, ABank Bonus ticari kart, ICBC Turkey Bonus, ICBC Turkey Bonus ticari kart sahipleri faydalanabilir.
Kampanyaya ekspres limit dahil değildir.

Gib.gov.tr’den ve garanti.com.tr’den ödemeler 3 taksitle yapılacaktır. Garanti İnternet Şubesi’nden, Garanti Cep Şubesi’nden, 444 0 333 Alo Garanti’den ve Bonusflaş’tan yapılan ödemelerde ise tek ödeme, 2 taksit ve 3 taksit seçenekleri bulunmaktadır.

2016 temmuz mtv kredi karti kampanya

Akbank kartlarına MTV’de 4 taksit fırsatı

1 Temmuz – 1 Ağustos 2016 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Axess ile ödeyenler, alt limit olmaksızın 4 taksit fırsatından yararlanıyor. MTV’nizi şimdi ödeyin, 4 taksit fırsatını kaçırmayın.

01 Temmuz – 01 Ağustos 2016 tarihleri arasında Akbank kredi kartları ile gib.com.tr veya Akbank kanalları üzerinden yapılacak olan Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri ücretsiz olarak 4 taksite bölünecektir.

Kampanyaya katılım için SMS gönderimine gerek yoktur, işlem otomatik olarak taksitlendirilecektir.

Kampanyadan Axess, Wings, Free, Bank’O Card Axess, Axess Business, Axess KOBİ ve Wings Business sahipleri faydalanabilir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Finansbank kredi kartlarına MTV’de 2 taksit fırsatı

Temmuz ayı boyunca CardFinans kredi kartıyla www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr, İnternet/Cep Şubemiz veya Finansbank Şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerine 2 taksit fırsatı!

İlgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 2 taksite bölünecek olup, tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır.
Ticari kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır.

İnternet/Cep Şubemiz ve tüm Finansbank Şubeleri üzerinden hesaptan da ödemeler yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli olmayacaktır.

Bireysel ve ticari banka kartları, sanal kartlar ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit kampanyalarına dahil değildir.

Bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme; bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Halkbank Paraf Paraf’la MTV’de 3-5 taksit fırsatı

Paraf card sahipleri 08 Ağustos 2016 tarihine kadar gib.gov.tr’den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 500 TL’ ye kadar 3 taksit, 500 TL ve üzeri 5 taksit olarak gerçekleşiyor.

Kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacak.

MTV ödemesini Halkbank Paraf, Parafly, Business kartlar ile gerçekleştirenler,11 Temmuz -31 Aralık 2016 tarihleri arasında Enterprise’ dan 1 günlük ücretsiz araç kiralama hakkı kazanacak.

Kampanya şifresi MTV ödemesi sonrası hak kazanan müşterilere SMS olarak iletiliyor ve enterprise.com.tr/parafmtv adresinden, 444 4 937 nolu çağrı merkezinden Paraf ile gerçekleştirilecek 2 gün ve üzeri araç kiralamalarında kullanılabilecek.

Ücretsiz 1 gün araç kiralama hakkı başka kampanyalar ile birleştirilemiyor. Kampanya, arasında 1 günlük boşluk olmadan, arka arkaya yapılan kiralamalarda geçerli değil.

Denizbank kredi kartlarına MTV 4 taksit

Motorlu Taşıt Vergisi resmi son ödeme tarihi 31 Temmuz 2016 olup, DenizBank 4 taksit kampanyasının geçerli olduğu son tarih 07 Ağustos 2016’dır. 31 Temmuz’dan sonra ödeme yapan müşterilerimiz gecikme zammından etkilenecek ancak DenizBank 4 taksit kampanyasından faydalanabilecektir.

01 Temmuz – 07 Ağustos 2016 tarihleri arasında Tüm Denizbank Bireysel kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr’ den, 4440800, DenizBank internet şubesi, mobil bankacılık,ATM ve DenizBank şubelerinden yapılan Motorlu Taşıtlar ödemelerine 4 taksit fırsatı sunulacaktır.

Kampanyaya Sanal Bonus Card’lar da dahildir.
Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.

DenizBank A.Ş. MERSIS No: 0292008449600341
Her türlü bilgi için 4440800

DenizBank bireysel kredi kartınız üzerinden motorlu taşıtlar vergi ödemeleriniz için otomatik ödeme talimatınızı şubelerimizden, Açık Deniz internet bankacılığı ve 444 0 800 İletişim Merkezi üzerinden verebilirsiniz.

TEB Bonus ve TEB Worldcard’a MTV 3 taksit

2 Ağustos’a kadar TEB Bonus Card’ınız, TEB Worldcard’ınız ile CEPTETEB İnternet Şubesi veya gib.gov.tr’den yapacağınız MTV ödemelerinize 3 taksit fırsatı!

Kampanya Detayları:

Kampanya 01.07.2016 – 02.08.2016 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında 3 taksit yapılacaktır.
Kampanya dahilinde taksitlendirilecek MTV ödemesi, asıl kart müşterisi başına en fazla 100.000 ₺’ dır. 100.000₺ üzerindeki tutarlar taksitlendirilmeyecektir.
Taksit yapılabilmesi için ödeme yapmadan önce bankada kayıtlı cep telefonundan MTV yazıp 4616’ya SMS gönderilmelidir.
Sadece SMS gönderildikten sonra yapılan işlemlere taksit uygulanacaktır.
Gönderilen SMSler KDV ve ÖTV dahil tüm operatörler için 0,65 TL’dir. Operatörler ücretlendirmede değişiklik yapabilir.
Banka kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Sade kartlar kampanya kapsamında değildir.
Ticari kart sahiplerinin VERGİ yazıp 4616’ya SMS göndermeleri gerekmektedir.

Ziraat Maximum Kart’a MTV 3 veya 5 taksit

MTV’yi 3 taksitte ödeyin yola Ziraat Maximum ile devam edin!​

Kampanya Koşulları:

01 -31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Ziraat Maximum kartlarla ATM, GİB ve internet bankacılığından yapılacak 75 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit sizi bekliyor.
Ziraat Bankası A.Ş kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.