web statistics

2014 Temmuz MTV taksidine hangi kredi kartı kaç taksit yapıyor?


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

2014 Temmuz ayına girmemizle beraber motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ikinci taksit ödemeleri de başladı. MTV her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksitte ödeniyor. Bankalar da MTV’yi internet üzerinden ödemek isteyenlere kredi kartına taksit fırsatı sunuyorlar. Yani devletin yapmış olduğu iki taksite, bankalar da ek taksit tanımlamış oluyorlar. İşte Temmız 2014 motorlu taşıtlar vergisi kredi kartına taksitle ödeme imkanı sunan kampanyalar:

İş Bankası Maximum Kart’la MTV 3 taksit

www.isbank.com.tr ‘de İnternet Şubesi üzerinden yapılacak ödemelerde İş Bankası Maximum Kart müşterilerine hem tek çekim hem de taksitli ödeme seçeneği sunuluyor. MTV ödemesinin taksitli olarak yapılması durumunda ise 200 TL ve üzeri işlemlerde 3 taksit fırsatı sunuluyor.
www.isbank.com.tr’de İnternet Şubesi üzerinden yapılacak ödemelerde İş Bankası Maximum Kart müşterilerine hem tek çekim hem de taksitli ödeme seçeneği sunuluyor. MTV ödemesinin taksitli olarak yapılması durumunda ise 200 TL ve üzeri işlemlerde 3 taksit fırsatı var.

Bonus’a MTV 3 taksit

2014 mtv kampanyasi31 Temmuz 2014 tarihine kadar Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’den, Garanti internet şubesinden, Garanti cep şubesinden ya da 444 0 333’den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatı sunuluyor.

Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Filo Card, EASY, American Express Business sahipleri faydalanabiliyor. Kampanyaya Şeker Bonus, ING Bonus, Burgan Bonus, ABank Bonus ve Tekstilbank Bonus da dahil.

www.gib.gov.tr’den ödemeler 3 taksitle yapılıyor. Garanti internet şube, Garanti cep şube ve 444 0 333’ten yapılan ödemelerde ise tek ödeme, 2 taksit ve 3 taksit seçenekleri bulunuyor.

Worldcard’a MTV 3 taksit

31 Temmuz 2014’e kadar arasında www.gib.gov.tr, www.yapikredi.com.tr, www.worldcard.com.tr adresinden ve Yapı Kredi İnternet Şubesi’nden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanıyor.

Anadolubank ve Albaraka Worldcard’lar kampanyadan faydalanabiliyor. TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değil.

Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmıyor.

Akbank kartlarına MTV’de 3 taksit fırsatı

31 Temmuz 2014 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Akbank kredi kartları ile ödeyenler, 500 TL ve üzeri işlemlerde 3 taksit fırsatından yararlanıyor.

Yapılan 500 TL ve üzeri kredi kartı ödemeleri peşin olarak gerçekleşecek olup, kredi kartına taksitli olarak yansıyor. Taksitli işlemlere vade farkı yansıtılmıyor.

MTV ödemeleri Akbank Direkt İnternet, Akbank Direkt Mobil, Akbank ATM’leri, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri veya www.gib.gov.tr üzerinden yapılabiliyor.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Free, Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabiliyor.

Finansbank kredi kartlarına MTV’de 3 taksit fırsatı

31 Temmuz 2014 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini Finansbank kredi kartları ile www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr, www.finansbank.com.tr ve Finansbank Şubeleri üzerinden yapan müşteriler, 50.000 TL’ye kadar 3 taksit fırsatından yararlanıyor.

Bir müşteri kampanya kapsamında ek kartlar dahil Finansbank kredi kartlarıyla en fazla 50.000 TL’lik taksitli ödeme gerçekleştirebiliyor. 50.000 TL’yi aşan ödemeler tek çekim olarak gerçekleştiriliyor.

Kampanyaya bireysel ve ticari banka kartları dahil değil.

Denizbank kredi kartlarına MTV 6 taksit

31 Temmuz 2014 tarihine kadar MTV ödemelerini DenizBank Şubeleri’nden, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, 4440800 veya www.gib.gov.tr’den DenizBank kredi kartı ile yapanlara 6 taksit fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya sanal Bonus Card’lar da dahil.

TEB Bonus ve TEB Worldcard’a MTV 3 taksit

TEB Bonus veya TEB Worldcard ile 31.07.2014 tarihine kadar gib.gov.tr veya TEB İnternet Şubesi’nden yapılacak MTV ödemelerine 3 taksit imkanı sunuluyor.

Taksit imkanından yararlanmak için ödeme yapmadan önce MTV yazıp 4616’ya SMS gönderilmesi gerekiyor.

Ziraat Maximum Kart’a MTV 3 veya 5 taksit

4 Ağustos 2014’e kadar Ziraat Bankası İnternet Şubesi, Ziraat ATM’ler ve www.gib.gov.tr üzerinden yapılan MTV ödemelerinde 250 TL’ye kadar 3 taksit, 250 ve üzeri işlemlere 5 taksit yapılabiliyor.

Kampanya 75 TL ve altı işlemler için geçerli değil. Ayrıca Ziraat Ücretsiz Kredi Kartı ve Şirket Kredi kartlarına taksit yapılmıyor.

Halkbank Paraf Card’a MTV 3 veya 5 taksit

31 Temmuz 2014’e kadara gib.gov.tr adresinden Paraf Card’la gerçekleştirilecek MTV ödemelerine 500 TL’ye kadar 3 taksit, 500 TL ve üzeri 5 taksit fırsatı sunuluyor.

Kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli değil.