web statistics

2013 Temmuz MTV taksidine hangi kredi kartı kaç taksit yapıyor?


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

Temuz ayı  yıllık motorlu taşıtlar vergisi (MTV) ikinci taksitinin yatırıldığı ay olarak öne çıkıyor. Devlet otomobil sahiplerinden MTV’yi iki eşit taksitte tahsil ederken, bankalar bu taksitleri  www.gib.gov.tr üzerinden ödeyen müşterilerine ek taksit imkanı sunarak kredi kartı cirosunda pazar payı için mücadele ediyorlar. Bu sene MTV ikinci taksidi için son ödeme tarihi 31 Temmuz 2013, ancak birazdan inceleyeceğiniz kredi kartına MTV taksit kampanyalarında da göreceğiniz gibi, bankasına göre  10 Ağustos’a kadar taksitle ödemek mümkün olacak. İşte size Temmuz 2013 MTV‘yi kredi kartına taksitle ödeme imkanı sunan kampanyalar:

İş Bankası Maximum Card’a MTV 4-6 taksit

İş Bankası Maximum Card kullanıcıları MTV’yi www.gib.gov.tr’nin yanı sıra, İş Bankası  internet şubesi üzerinden kredi kartına taksitle ödeme imkanına sahip.  2 Ağustos 2013 tarihine kadar MTV ödemelerinde 500 TL’ye kadar olan işlemlerde 4 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 6 eşit taksit imkânı bulunuyor. İş Bankası şirket kredi kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanabiliyor.  MTV ödemelerinde İş Bankası internet şubesini tercih ederseniz, hem tek çekim hem de taksitli ödeme seçenekleri arasından bir tercihte bulunmak da mümkün.

HSBC Advantage’dan MTV’ye 6 taksit fırsatı

HSBC Advantage kredi kartı sahipleri Temmuz 2013 MTV’ni www.gib.gov.tr üzerinden, HSBC internet şubesi, telefon bankacılığı ve şubelerden 6 taksitte ödeyebilecekler. HSBS Advantage kredi kartları için son işlem tarihi 10 Ağustos. Advantage NakitPuan kazanımı ve kullanımı geçerli değilken, bu kampanyadan Ticari ve Business Kartlar da faydalanamıyor.

Halkbank Paraf Card’la MTV 5 taksit

Kredi kartı rekabetinin yeni üyesi Halkbank Parafcard sahipleri ise 2013 Temmuz MTV ödemelerini 10 Ağustos’a kadar www.gib.gov.tr’den gerçekleştirmeleri durumda 5 eşit taksitte ödeme imkanı bulunuyor.

Yapı Kredi Worldcard’a MTV 6 taksit

Yapı Kredi Temmuz 2013 MTV ödemelerinde Worldcard sahiplerine  1 – 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında www.gib.gov.tr adresinden yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 6 taksit imkanı sunuyor. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka Worldcard’lar dahil. TEB, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanya kapsamı dışında kalıyor.

Garanti Bonus Card’la  MTV ödemelerinde 3-6 taksit fırsatı

garanti bonus mtv kampanyasi 20131 Temmuz 2013 – 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında Bonus ile gelirler.gov.tr’den veya Garanti Bankası internet şubesinden yapılan tüm MTV ödemelerinde 300 TL’ye kadar 3 taksit, 300 TL üzerine 6 taksit  olmak üzere iki kademeli taksit imkanı bulunuyor.

Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Visa, Flexi, Miles&Smiles MasterCard, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Filo Card, Corporate Card, ABANK Bonus, ING Bonus, Şekerbank Bonus ve Tekstilbank Bonus sahipleri faydalanabiliyor. Flexi ve Bonus Genç kartları ise kampanyaya dahil değil.

Akbank Axess’la MTV 3-5 taksit

1-31 Temmuz 2013 tarihleri arasında MTV ödemelerini Akbank Direkt İnternet, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri veya www.gib.gov.tr üzerinden Axess ile yapanlara, 500TL’ye kadar olan ödemelerde 3 taksit, 500TL üstü ödemelerde ise 5 taksit fırsatı sunuluyor.

Finansbank Cardfinans MTV 6 taksit

1-31 Temmuz 2013 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni  Finansbank kredi kartları ile www.vergikolay.com.tr, www.finansbank.com.tr, Finansbank Şubeleri ve www.gib.gov.tr üzerinden ödeyenler 50.000 TL’ye kadar 6 taksit fırsatından yararlanabiliyorlar. 50.000 TL üzeri ise işlemler tek çekim olarak gerçekleşiyor. Hesaptan ödemelerde, bireysel ve ticari banka kartlarında da taksit uygulaması bulunmuyor.

TEB kredi kartlarında 2013 Temmuz MTV kaç taksit?