web statistics

Yapı Kredi’den aylık %0,53 faizli Süper Kredi fırsatı


“Süper Kredi” konsepti ile tüm yıl boyunca her ay düzenli olarak kredi kampanyalarını revize eden Yapı Kredi, bu ay ihtiyaç kredisi arayışında bulunan tüketiciler için %16,04 yıllık maliyet oranlı, 5000 TL tutarında 36 ay vadeli %0,53 aylık faizli kredi alternatifi ile dikkat çekiyor. 570 TL olan kredi masrafına grup hayat sigortası (30 yaş için), kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergiler dahil.

Aynı tutarda krediyi masrafsız olarak kullanmak istemeniz durumunda yıllık maliyet oranı ve aylık faiz oranının yükselmesi söz konusu. Adı masrafsız ama ne yazıkki sigorta masrafından kaçış yok.

Faizsiz kredi alternatifinde ise yıllık maliyet oranı belirgin şekilde yükseliyor (%25,51) ve kredinin vadesi 12 ayla sınırlanıyor. Bu arada kamu çalışanlarına, maaşın 15 katına kadar daha avantajlı bir yıllık maliyet oranıyla kredi çekmenin mümkün olduğunu hatırlatalım. Tüm alternatifler için www.kredisimdi.com.tr web sitesinde yer alan bu sayfaya göz atabilirsiniz.

5000 TL’lik örnek kredi kampanyası için maliyet tablosu aşağıdaki gibi:

yapi kredi super kredi

Yapı Kredi Süper Kredi’ye internetten www.kredisimdi.com.tr’den, cep telefonunuzla “Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi” yazıp 4411’e SMS göndererek, 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalından veya bir Yapı Kredi şubesinden başvuruda bulunmak mümkün.

İnternetten kredi başvurusunda bulunmak isteyen okuyucularımız, her zaman iş ortağımız Enuygun.com tarafından sunulan farklı bankalardaki güncel kredi alternatiflerini değerlendirebilirler.