web statistics

TEB She Card Başvurusu Yapmadan Önce…


Kredi kartı rekabetinde yeni ürün çıkaran bankalara son birkaç senede daha az rastlamaya başladık. Akbank’ın Free Card‘ı, HalkBank’ın HSBC ile sonlandırdığı işbirliğinin ardından çıkardığı Paraf Kart, son çıkan kredi kartları olarak dikkat çekiyor. Bugün size Türkiye bankacılık sıralamasıyla ilgili büyük hedefleri olan TEB’in, yukarıda örneklerini paylaştığımız yeni kartlara kıyasla daha sessiz sedasız çıkardığı kredi kartı TEB She Card‘dan bahsetmek istiyoruz.

TEB She Card, TEB Bonus ürün ağacı altında yer alan bir kredi kartı. Adından da çok net anlaşılacağı gibi bayanlara özel tasarlanmış bir ürün. Bayanların yoğun olarak alışveriş yaptığı sektörlerde çeşitli avantajlar sunuyor. TEB Bonus Card’ın tüm özelliklerine sahip olan TEB She Card, 100 TL üzerindeki tüm giyim, çocuk giyimi ve kozmetik harcamalarınızda %5 ekstra Bonus fırsatının yanı sıra; kuaför, cilt bakımı ve sağlık harcamalarıyla ilgili yapılan harcamalarda 3 taksit ile geri ödeme imkanı sağlıyor. Bunun için harcama yapılmadan önce bir defaya mahsus olarak “BAKIM” yazıp boşluk bırakıp, sonrasında kartın son 4 hanesini 4616’ya SMS atmak yeterli.

Benzer bir taksit imkanından sağlık harcamaları için faydalanmak da mümkün. Bunun için tüm sağlık kuruluşlarındaki harcamaları 3 taksitte geri ödemek için, harcama öncesinde bir defaya mahsus “SAGLIK” yazdıktan sonra boşluk bırakıp kartın son 4 hanesini 4616’ya SMS atmaları gerekiyor.

teb-she-cardGiyim ve kozmetik kampanyasından kazanılacak olan aylık maksimum Bonus tutarının 100 TL ile sınırlı olduğunu belirtmekte fayda var. Kampanyadan kazanılan ekstra Bonuslar karta yüklendikten 15 gün sonra geçerliliğini yitiriyor. Taksit kampanyalarına katılmak veya kampanyalardan ayrılmak için gönderilen her SMS’in GSM operatörü tarafından ücretlendirildiğinin ayrıca altını çizelim.

TEB She Card’ın %5’lik Bonus kazanımı tek seferde 100 TL üzeri harcamaya yapanlara güzel bir fırsat sunuyor. Özellikle indirim dönemlerinde yapılan alışverişlerin bu sektörlerde olacağını düşünürseniz, ürünü satın alırken yararlanacağınız indirime ek olarak %5 oldukça cazip geliyor. Sağlık ve bakım alışverişlerinde isteğe bağlı taksit imkanı nedeniyle, kredi kartı kullanan bayanların ilgisini çekebilecek bir ürün olduğunu düşünüyoruz. Kartın bir Bonus Card olduğundan bahsetmiştik, bu da söz konusu kart ücretinin 49 lira civarında olacağını gösteriyor.

TEB She Card’a buradan başvurabilirsiniz.