web statistics

2013 MTV Ocak taksidi ödemelerinde son 4 gün!


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

Göz açıp kapayıncaya kadar 2013’ün ilk ayının sonuna geldik. 31 Ocak 2013 perşembe günü, araç sahiplerinin bu yılın Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ilk taksidini ödeyebilecekleri son tarih. Bildiğiniz gibi her sene Ocak ve Temmuz aylarında, kredi kartı ciro rekabeti çerçevesinde bankalar kart sahiplerinin İnternet Vergi Dairesi (www.gib.gov.tr) üzerinden gerçekleştirdikleri MTV ödemelerine taksit imkanı sunuyorlar.

2013 Ocak dönemi için tüm bankalar hangi karta ne kadar taksit imkanı sunduklarını açıkladılar. Ayın son günlerine yaklaştık ve pek çok tüketicinin kredi kartının ekstresi kesildi. Dolayısıyla MTV’yi kredi kartına taksitle ödemek isteyen araç sahiplerinin, borçlarını son güne kalmadan ödemeye başlamamaları için hiçbir neden kalmadı.

mtv birinci taksitDaha önceki yıllarda yaşanan olumsuzluklar, kart sahiplerinin kesinlikle son günü beklememeleri gerektiğini net olarak gösteriyor. Ödemenizi yapıp, rahat rahat dekontunuzu indirip saklayabileceğiniz şu üç günlük fırsatı değerlendirmenizi öneririz.

Daha önceki yıllardan farklı olarak MTV’yi hesabınızın bulunduğu bankanın internet şubesinden ödeme alternatifine ek olarak, CardFinans sahipleri için www.vergikolay.com üzerinden kredi kartı ile ödeme imkanının da mevcut olduğunu hatırlatalım.