web statistics

2013 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Kredi Kartı Taksit Kampanyaları (Ocak)


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

Yeni yıla girmemizin ardından araç sahiplerinin de Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödeme telaşı başladı. Zamlanan 2013 MTV tarifesiyle beraber bu sene de şüphesiz bankaların internet vergi dairesi www.gib.gov.tr üzerinden kredi kartıyla yapılan MTV ödemeleri için düzenledikleri taksit kampanyaları öne çıkacak. Her sene olduğu gibi bu yıl da bu kampanyaların detaylarını sizler için derledik.

Maximum Kart’la MTV’ye 4-6 taksit fırsatı

Maximum Kart kullanıcıları www.gib.gov.tr’den 3 Şubat 2013 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL’ye kadar olan işlemlerde 4 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 6 eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles, İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek.

Kampanya kapsamında motorlu taşıtlar vergisini İş Bankası kredi kartı ile ödeyen müşteriler aynı zamanda navking.com’da %50’ye varan indirim fırsatı ve Magneti Marelli servislerinde ücretsiz 14 nokta kontrolü, Magneti Marelli markalı yedek parça ve işçilik hizmetinden %15 indirim, Ozon maker ile araç içi dezenfekte hizmetinden 20 TL’ye yararlanabilecek.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde Bonus’a 6 taksit

31 Ocak 2013 tarihine kadar Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gelirler.gov.tr’den ve www.garanti.com.tr’den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar ödemelerine 6 taksit fırsatı sunuluyor. Ayrıca MTV’yi www.gelirler.gov.tr’den Bonus’la ödeyen müşterilere özel olarak SONAX‘ta BOYA TEMİZLEME, PARLATMA VE KORUMA UYGULAMASI 300 TL yerine 199 TL’ye 8 taksit fırsatıyla sunuluyor.

Bonus MTV KampanyasiKampanyadan Garanti Bonuslar, Money Visa, Flexi ve Miles&Smiles Kredi Kartı, Bonus Business, Miles&Smiles Business Kredi Kartı, Filo Card, Corporate Card ve ABANK, ING Bank, Şekerbank, Tekstilbank sahipleri faydalanabiliyor.

Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için işlemden önce, EVET MTV yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340’a SMS göndermeleri gerekiyor.

American Express Card, American Express Gold Card, The Platinum Card, The Centurion Card, Bonus American Express, Bonus Platinum American Express, Miles&Smiles American Express ve Shop&Miles American Express kampanyaya dahil değil. Kampanyaya ekspres limit dahil değil.

Cardfinans’tan Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerinize 6 taksit

31 Ocak 2013 tarihine kadar Finansbank kredi kartları ile www.gib.gov.tr, www.finansbank.com.tr ve Finansbank şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin 50.000 TL’ye kadar olan kısmına 6 taksit fırsatı sunuluyor. Bu dönemde yapılacak ödemeler için tek çekim opsiyonu olmayacak.

Bir müşteri kampanya kapsamında ek kartlar dahil Finansbank kredi kartlarıyla en fazla 50.000 TL’lik taksitli ödeme gerçekleştirebiliyor. 50.000 TL’yi aşan ödemeler tek çekim olarak gerçekleştiriliyor.
www.finansbank.com.tr ve tüm Finansbank şubeleri üzerinden hesaptan da ödemeler yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli olmayacak.

Kampanyaya bireysel ve ticari banka kartları dahil değil. Kampanyadan, bireysel ve ticari kredi kartı sahipleri müşteri bazında faydalanabiliyor.

HSBC Advantage’la Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne 6 taksit fırsatı

HSBC Advantage sahipleri motorlu taşıt vergisini 6 taksitte ödeyebilecek ve Speedy‘den kış lastiklerinde %15 indirim ve ücretsiz check up kazanabilecek.

Kampanyada 10 Şubat 2013 tarihine kadar HSBC Advantage kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr’den ödeme yapanlar yararlanabiliyor ve bu kişilerin ödemeleri ekstrelerine 6 eşit taksitte yansıtılacaktır. Kampanya boyunca tek ödeme opsiyonu geçerli olmayacak.

Speedy’nin sunduğu avantajlar Speedy servisinin bulunduğu illerde Mart sonuna kadar geçerli olup, bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin internet vergi dairesi ödeme alındısını Speedy yetkilisine göstermesi gerekiyor. %15 indirim kampanyası, Speedy servislerinin stoklarında bulunan tüm lastiklerde geçerli.

Kredi kartıyla yapılan motorlu taşıt vergisi, trafik cezası ve idari para cezası ödemelerinde Advantage Nakitpuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacak. Ticari ve business kartlar kampanyaya dahil değil.

Paraf ile Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemelerinize 6 Taksit

Halkbank’ın yeni kredi kartı Paraf sahipleri de MTV’yi kredi kartına taksitle ödeme fırsatından yararlanabilecek. 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerli kampanyada, www.gib.gov.tr’den yapılacak işlemler için peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacak ve Paraf’la yapılan tüm MTV ödemelerine 6 taksit uygulanacak.

Worldcard’la MTV’ye 6 taksit

31 Ocak 2013 tarihine kadar www.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 6 taksit uygulanıyor.

Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard’lar dahil. TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değil.

Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan taleplerini ilettikleri takdirde 6 taksit uygulanmıyor.

Ayrıca 31 Ocak 2013 tarihine kadar motorlu taşıtlar vergisi ödemelerini www.gib.gov.tr adresinden gerçekleştiren kart sahipleri 28 Şubat 2013 tarihine kadar otostart.com adresine girerek kampanya banner’ından ulaşacakları ortak kampanya sayfasından vergi ödemesini yaptıkları Worldcard’larının ilk 6 son 4 hanesini girerek, en az 100 TL’lik ilk işlemlerinde, tüm ürünlerde 50 TL indirimden ve 8 taksit imkanından faydalanacaklar.

Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi ATM’leri aracılığı ile vadesiz hesaptan ödeme yapanlar da www.otostart.com adresinden 50 TL indirim alabilecekler. İnternet Bankacılığı’ndan ödemeyi gerçekleştirdikten 2 gün sonra araç plakalarını giriş yaparak alım yapabilecekler.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri’nde geçerli.

Axess’le MTV ödemelerinizde 3 ve 5 taksit fırsatı

31 Ocak 2013 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni www.gib.gov.tr’den Axess’le ödeyen müşteriler 500TL’ye kadar 3 taksit, 500TL üzerine 5 taksit fırsatından yararlanıyor. Ayrıca belirli Piranha ürünlerinde %52’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

www.gib.gov.tr adresinden yapılan kredi kartı ödemeleri peşin olarak gerçekleşecek olup, kredi kartına taksitli olarak yansıyacak. 500TL dahil 3 taksit olup, 501TL üzerindeki işlemlere 5 taksit uygulanacaktır. Taksitli işlemlere vade farkı yansıtılmayacak.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Carrefour Axess, CitiAxess, Citi Wings kartlar faydalanabiliyor.