web statistics

World Hediye Kart yılbaşı için hediye alternatifi olabilir


Yapı Kredi’nin müşterilerine sunduğu World Hediye Kart, 14 ayrı kart görseli ve özel günlere uygun temalarıyla, üzerine tercih edilen tutarda yükleme yapılarak hediye edilebilen bir ön ödemeli kart. 50-1000 TL arasında yükleme yapılan World Hediye Kart, tüm World Üye İşyerleri‘nde kullanılabiliyor.

Belirlenen limitler dahilinde, istenilen tutar, Yapı Kredi vadesiz hesaptan veya Yapı Kredi kredi kartlarından Hediye Kart’a yüklenilebiliyor. Yüklemenin, Yapı Kredi kredi kartları ile yapılması tercih edilirse, vade farksız taksit seçeneğinden de faydanma imkanı mevcut. Ayrıca Yapı Kredi Şubeleri’nde nakit olarak da yükleme yapabilirsiniz.

yapi-kredi-hediye-kartWorld Hediye Kart ile yapılan alışverişlerde şifre gerekli değil, alışveriş sliplerinin imzalanması yeterli. World Hediye Kart her kullanıldığında, harcama tutarı, kart üzerine yüklü tutardan düşüyor. World Hediye kart ile ilgili daha fazla bilgiyi bankanın web sitesinde bulabilirsiniz.

Eğer siz de yılbaşına girerken sevdikleriniz için böyle bir hediye alternatifini düşünürseniz, World Hediye Kart’ı 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan, Yapı Kredi İnternet Bankacılığı’ndan veya Yapı Kredi Şubeleri’nden satın alabilirsiniz.