web statistics

BKM Express Yılbaşı Alışverişi’ne yetişti


Aralık ayı tüketici harcamalarının zirve yaptığı dönemlerdendir, insanlar kendilerine ve onlar için önemli olan kişiler için yılbaşına yaklaşırken normalden daha çok harcama yaparlar. Bu sene, alışverişteki ciro artışının içindeki online alışveriş payının önceki senelere kıyasla çok daha fazla olmasını bekliyoruz. Çünkü günümüzde özellikle ücretli kesim, interetteki alışveriş kulüpleri ve fırsat sitelerinden her geçen gün daha fazla alışveriş yapıyor. Birçok fiziksel mağazanın bu firmalar tarafından sunulan müşteri memnuniyeti standartlarının yanına bile yaklaşamadığını görüyoruz.

İşte bu yüzden BKM tarafından kurulan güvenli online ödeme çözümü BKM Express‘in, yılbaşı alışverişinin tamamını veya bir kısmını online olarak yapmayı planlayan kesim için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. BKM Express sisteme üye 33 mağaza ile yurtiçi online alışverişlerde taksit ve puan kazanımının yanı sıra, güvenlik arayan tüketiciler için de önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.

BKM Express,

• Kolay ve güvenli kayıt imkanı sağlayan arayüz,
• Bir kez kayıt olduktan ve kredi kartlarını tanımladıktan sonra kart bilgisi kullanmadan kolay alışveriş,
• Fiziksel olarak kart taşıma zorunluluğu olmadan hızlı işlem,
• Kendi belirleyeceği şifre ve cep telefonuna gelen kısa mesaj ile ekstra güvenlik katmanlı ödeme,
• Taksit ve puan kampanyalarından yararlanma imkanı sunuyor.

BKM Express tamamen ücretsiz; zira bu oluşumdaki öncelikli motivasyon para kazanmak değil, 2023 nakitsiz Türkiye hedefine yürüyüşte kalıcı bir ivme kazandıracak altyapısal çözümler ve fonksiyon kazandırmak.

Tabi yılbaşı alışverişi yaparken kantarın topuzunu kaçırmamak da gerekiyor. Birden çok kart kullanımı, birden fazla limit kullanımı demektir. Dikkatli olunmazsa kişi kendini kontrolsüz bir borç yükü altında bulup, gereksiz faiz öderken veya ödeyemediği için kredibilitesine zarar verirken bulabilir. Yılbaşı dönemi için ayırdığınız bütçeyi alışverişe başlamadan netleştirmeniz ve buna sadık kalmanız, sonradan yaşanabilecek sevimsiz deneyimlere engel olacaktır.

bkm expressOnline yılbaşı alışverişiyle ilgili dikkat gerektiren bir başka konu da sipariş zamanlamasıdır. E-ticarette sektörün büyük oyuncuları her ne kadar lojistik konusunda kendilerini çok geliştirmiş olsalar da, hediyelerinizi yılbaşından önce vermek istiyorsanız, elinizi biraz çabuk tutmanız gerekebilir. Hediyenin içeriğinden ve değerinden daha önemli olan niyettir derler. Ancak söz konusu bazı özel günler ve haftalar olunca zamanlama niyetin de önüne geçebilir. O yüzden yeni yıl alışverişini teslimatı istediğiniz lokasyonu da dikkate alarak çok geciktirmemekte fayda var (tabi 21 Aralık’ta Maya takvimine göre kopacak kıyamete inanmıyorsanız).

BKM Express’e ücretsiz olarak kayıt olmak için tek ihtiyacınız, cep telefonunuzu yanınız alıp buraya tıklamak.