web statistics

Yapı Kredi müşterileri, dikkat! ykborcsorgula.com tarafından dolandırılabilirsiniz!


Bugün websitemize ekşisözlük üzerinden gelen ziyaretçileri görünce, bir dolandırıcılık olayına adımızın karıştığını öğrendik !

ykborcsorgula.com isimli bir websitesi, Yapı Kredi müşterilerinin kredi kartı bilgilerini ele geçirmek için sahte bir borç sorgulama sitesi yaparak, kredi kartı sahiplerine borç bilgilerini göstermeyi vadediyordu. Olayın bir dolandırıcılık olduğu ortaya çıkınca, site sahibi korkup siteyi kapatarak bizim web sitemize, yani tuketicifinansman.net’e yönlendirmişti (Saat 18.05 itibariyle tekrar sahte Yapı Kredi bankası çıkıyor, sakın tuzağa düşmeyin !). Eksisözlük okurları da bunu farkedip gerekli uyarıyı yaptılar.

Ancak yine de bizim sitemize yönlenen kişiler, bu siteyi bizim hazırladığımızı sanarak bize şikayet emailleri yolladılar. Adımızın bu olaya karıştığını görünce, bu siteden bize gelen ziyaretçileri bu yazıya yönlendirmeye başladık.

Buradan bir kez daha tekrar ediyoruz, yıllardan beri tüketicileri bu tip dolandırıcılık olaylarına karşı uyaran ve kredi kartı borcunun sadece ilgili bankadan öğrenilebileceğini sayısız kez tekrarlayan tuketicifinansman.net’in, ykborcsorgula.com sitesiyle hiç bir ilişkisi bulunmamaktadır.