web statistics

Yapı Kredi Mayıs Ayı Anneler Günü İhtiyaç Kredisi Kampanyası


“Anneler gününe özel ihtiyaç kredisi olur mu” demeyin, bankalar her türlü bayram ve özel günü bir kampanya olarak kullanabiliyorlar. Kampanya mekaniklerinde yıllık maliyet oranları dışında büyük değişikliklere çok nadir rastlanıyor. Bu kampanyaları tasarlarken, ilgili döneme denk gelen özel günler için istisnalar eklenmesi de tüketicinin aklında daha kolay yer etmesine sebep olduğu için, bankalar özellikle bayram ve seyranlarda bu yönteme sık başvuruyor.

Yapı Kredi de Mayıs ayı için tasarladığı ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde, günde 6 TL’ye 6.000 TL bireysel ihtiyaç kredisine başvurma fırsatı sunuyor. Bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen bir anneyse, Anneler Günü’ne özel olarak 50 TL dosya masrafı indiriminden faydalanabiliyor.

yapi kredi anneler gunu kredi kampanyasiKampanya kapsamında örnek olarak gösterilen 36 ay vadeli 6000 TL tutarında 199,56 TL taksitli kredi için yıllık maliyet oranı %20,16 iken, 642 TL bir masraf söz konusu ki, anneler bu masraftan 50 TL tutarında bir indirim alabiliyorlar.

İhtiyaç kredilerinde en çok tercih edilen tutar olan 5000 TL’lik 12 ay vadeli kredinin ise aylık taksitleri 436,09 TL tutuyor. Yıllık maliyet oranı %23,63‘e yükselirken masraf 379 TL’ye iniyor.

Anne olsun veya olmasın, Yapı Kredi’nin anneler için 50 TL dosya masrafı indirimli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler kredisimdi.com.tr adresinden, Yapı Kredi ATM’lerinden veya SMS yoluyla “Bireysel” (boşluk) “TCKN” (boşluk) “Aylık Net Gelir” yazıp 4411’e SMS atarak başvuru yapabiliyor. 50 TL tutarında Anneler Günü dosya masrafı indiriminden faydalanmak isteyen annelerin başvuruda çocuğunun nüfus cüzdanını da yanında bulundurması gerekiyor.

Her ne kadar Anneler Günü için bir indirim söz konusu olsa da, kredi başvurunuzun onaylanması için öncelikli olarak düzenli bir geliriniz olduğunu beyan etmek zorunda olduğunuzu hatırlatalım. Düzenli geliri olmayan ev hanımlarının kredi ve kredi kartı gibi tüketici finansmanı ürünlerine yaptıkları başvuruların onaylanabilmesi yapmaları gerekenleri burada paylaşmıştık, merak edenler tekrar bir göz atabilirler.