web statistics

Tekstilbank da Bonus Card Ailesine Katıldı


Tekstilbank, kuruluşunun 25. yılında Garanti Ödeme Sistemleri ile işbirliği yaparak, tüm kredi kartlarını Bonus’a dönüştürdü. Tekstilbank kredi kartı sahiplerine Bonus kartları gönderilmeye başlandı.

Bonus Platformu’na dahil olan Tekstilbank’ın müşterileri, Bonus kredi kartlarıyla sektörün en yaygın üye işyeri ağında sunulan ayrıcalıklardan faydalanabilecek. Kartlarını kullandıkça ve bonus kazandıkça, Tekstilbank Bonus Plus ve Tekstilbank Bonus Premium’a sahip olabilecek. Kredi kartı borç ödeme işlemlerini tüm Garanti Ödeme Noktaları aracılığıyla gerçekleştirebilecek.

tekstilbank-bonusKonuyla ilgili açıklama yapan Garanti Ödeme Sistemleri Eşbaşkanı Mehmet Sezgin, “Türkiye’nin en büyük kredi kartı platformu Bonus, 13.25 milyon kart sayısı ve %26’lık pazar payıyla, sektör liderliğini elinde bulunduruyor. Türkiye’nin en çok hatırlanan ve en değerli markaları arasında yer alan Bonus’un diğer bankalar tarafından da tercih edilmesi, bizi son derece gururlandırıyor.” dedi.

Tekstilbank Genel Müdürü Çim Güzelaydınlı, işbirliği hakkında şunları söyledi: “Bankamızın 25. yılında Garanti Ödeme Sistemleri ile Bonus kredi kartı platformu için gerçekleştirdiğimiz işbirliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Kişilerin mal ve hizmet alımlarında kullandığı ödeme yöntemleri içerisinde oldukça önemli bir yere ve paya sahip kredi kartlarıyla, taksitli ödemenin ve dolayısıyla kredi kartı kullanımının önümüzdeki dönemde de artmaya devam edeceğini düşünüyoruz. İşbirliği ile müşterilerimizin beklentilerini büyük ölçüde karşıladığımıza inanıyor, daha fazla yeni kart müşterisine ulaşmayı hedefliyoruz.