web statistics

Yapı Kredi Banka Kartlarını TLcard Adıyla Yeniledi


Yapı Kredi, banka kartlarını TLcard adıyla yenileyerek müşterilerinin hizmetine sundu. Banka talebimizin üzerine TLcard’ı tanıtan advertorial niteliğinde bir yazıyı bizle paylaştı, yorumlarımızı katmadan yayınlıyoruz:

Tüm dünyada milyonlarca mağaza, kafe, restoran, sinema, benzin istasyonu gibi işyerinde nakit yerine geçerek kullanım rahatlığı sağlayan TLcard, kullanıcılara güvenli alışveriş imkanı sunarken, World üye işyerlerinde yapılan tüm alışverişlerde ve Yapı Kredi ATM’lerinden yapılan bankacılık işlemlerinde puan kazanma imkanı sağlıyor.

Ayrıca, müşterilerimiz TLcard’larını internette 3 boyutlu güvenlik (3d secure) sistemine üye işyerlerinden alışveriş yaparken de kullanabiliyorlar. Üstelik alışveriş yapılan internet sitelerinin World Üye İşyeri olması durumunda, alışverişlerinden puan kazanmaya devam ediyorlar.

TLcard sahipleri, banka kartlarına özel alışveriş kampanyalarının yanı sıra kredi kartları için kurgulanan bazı kampanyalardan da yararlanma fırsatı yakalıyor.

TLcardYapı Kredi müşterilerinin hayatını kolaylaştıran TLcard’ın Play TLcard ve Business TLcard olmak üzere iki farklı çeşidi daha bulunuyor. Öğrenciler için tasarlanan Play TLcard, hem TLcard özelliklerini taşıyor hem de Play’e özel bankacılık fırsatlarından da yararlanma imkanı sunuyor. Business TLcard ise iş hayatını kolaylaştıran güvenlik ve hız sağlayan özellikleri sayesinde şirketlerin öncelikli tercihi oluyor. Business TLcard ile şirket sahipleri diledikleri sayıda kartı alternatif yetki tanımlamaları ile çeşitlendirebiliyor ve böylelikle çalışanlarının kart kullanımının daha verimli olmasını sağlayabiliyor. Bu özellik sayesinde Business TLcard şirket sahiplerine gelir ve gider akışını çok daha kolay bir şekilde kontrol etme imkânı da tanıyor.

Bunlara ek olarak henüz çok yeni uygulanmaya başlanan POS para hizmetiyle, TLcard sahipleri alışverişleri esnasında, anlaşmalı üye işyerlerinden TLcard’ları ile vadesiz hesaplarına ulaşarak, para da çekebiliyorlar.

Yapı Kredi, kaynaklarını önümüzdeki dönemde sektörde önemli yere sahip olacak temassız ödemeler, NFC (Near Field Communications) teknolojisi, banka kartları, ön ödemeli kartlar ve e-ticaret gibi potansiyel alanlara kaydırarak, geliştireceği yeni ödeme sistemi projeleriyle her zaman olduğu gibi pazardaki değişimde öncü olmayı hedefliyor.

Ödeme sistemlerinde Türkiye’de ilklerin öncüsü olan ve 23 yıldır pazar liderliğini elinde bulunduran Yapı Kredi, bugün tek rakibini nakit olarak görüyor. Türkiye’deki kartlı ödeme sistemlerini geliştirerek tüketiciye değer yaratmayı sürdüren Yapı Kredi’nin hedefi daha çok kullanıcıya doğru kart ürününü sunmak. Banka yeni teknolojilerden yararlanarak daha niş projeler geliştirip eşzamanlı bir şekilde kart kabul noktalarını artırarak sistemi büyütmeyi sürdürecek. Önümüzdeki dönemde satış kanallarını etkin şekilde kullanarak, akıllı risk yönetimi ve üye işyeri yayılım stratejileri ile büyümeye devam edecek olan Yapı Kredi, müşteriyle açık iletişim, süreç iyileştirmeleri, müşteriye geri dönüş süresinin kısaltılması ve hizmet ağında verimlilik artışları sayesinde müşteri memnuniyetini de her zaman ön planda tutmayı sürdürecek.