web statistics

ING Bonus’la Shell’de 50 TL ve Üzeri Alımlara 5 TL İndirim


Kredi kartıyla yapılan akaryakıt alışverişleri için düzenlenen kampanyalara daha öncede yer vermiştik. ING Bank ve Shell‘in yeni kampanyası ise 50 TL’lik düşük harcama tutarıyla dikkat çekiyor.

ING Bonus Card’la, 5 Nisan 2012’ye tarihine kadar kampanyaya katılan Bonus üyesi Shell istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 50TL ve üzeri akaryakıt ve Shell otogaz alımlarından 5 TL indirim kazandırıyor.

ing bonus shellAyrıca aynı gün içerisinde birden fazla alım halinde ilk 50 TL ve üzeri harcama kampanya dahilinde. Kampanya müşteri bazında ve her müşteri en fazla 20 TL indirim kazanabiliyor. Yani 4 kez 50 TL ve üzeri akaryakıt alımınızda 20 TL kazanmış oluyorsunuz, sonraki akaryakıt alışverişlerinizden daha fazla indirim kazanma şansınız yok. Kazanılan indirim, 12 – 20 Nisan 2012 arasında harcama yapılan karta yansıtılıyor.

Kampanyaya katılım için ING Bonus Card sahiplerinin “SHELL” yazıp 2205’e SMS göndermesi gerekiyor. Kampanyada işlemlerin Garanti POS’undan geçmesi gerekiyor, bu yüzden ödeme sırasında doğru POS’un kullanıldığından emin olun.