web statistics

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası – Şubat 2012


İş Bankası, tüm bir yıl boyunca devam sürdürdüğü ihtiyaç kredisi kampanyalarına Şubat ayında da devam ediyor. Şubat Ayı İhtiyaç Kredisi kampayasında tüm ücretli çalışanlar, serbest meslek sahipleri ile emekliler, her türlü ihtiyaçları için 29 Şubat 2012’ye kadar 36 ay vadeye kadar aylık %1,24 faiz oranıyla 5.000 TL kredi kullanabiliyor. Maximum Kart’ı ve otomatik fatura ödeme talimatı bulunan Maksimum İhtiyaç Paketi sahipleri ise İş Bankası Şubat Ayı İhtiyaç Kredisi’nden faiz indirimi ile yararlanabiliyor.

Tüketiciler için en çok tercih edilen kredi tutarı olan 5000 TL’lik 36 vadeli ihtiyaç kredisinde %21.51 oranında bir yıllık maliyet oranı, 200 TL masraf ve 45 TL tutarında bir sigorta masrafı var. Aynı bankanın aynı vade ve tutarda kredi için 2012 yılbaşı ihtiyaç kredisi kampanyasıyla karşılaştırdığımızda yıllık maliyet oranında çok ufak bir iyileşme dikkatimizi çekti. Öte yandan sigorta primi zamlanmış ama İş Bankası bunu bir önceki kampanyaya kıyasla dosya masrafında indirime giderek telafi etmiş gibi gözüküyor.

İş Bankası Şubat Ayı İhtiyaç Kredisi’ne başvurmak için her zaman olduğu gibi; İş Bankası Şubelerini, Bankamatik’lerini, İnternet Şubesini, 444 02 02 no’lu Telefon Şubesini, cep telefonunuzu (Aralarında boşluk bırakarak NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİNİZİ 4402’ye SMS göndererek), İşCep, İşPad veya İşWap’ı kullanabilirsiniz.

İnternetten ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler için, enuygun.com işbirliğimiz çerçevesinde sunduğumuz bu kredi alternatiflerinin de mevcut olduğunu hatırlatmak isteriz.