web statistics

2012 Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne Kredi Kartıyla Taksit İmkanı (Ocak)


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

Geçtiğimiz sene çok okunan makalelerimiz arasında Ocak ve Temmuz aylarında paylaştığımız kredi kartına taksitle Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödeme kampanyaları geliyordu. Bu sene Maliye Bakanlığı’nın tebliğine göre Motorlu Taşıtlar Vergisi 2012 yılında yüzde 10,26 artışa uğrayacak. Bundan yola çıkarak 2012’de de  araç sahiplerinin MTV’yi kredi kartına taksitle ödeme imkanı veren kampanyaları yakından takip edeceklerini söyleyebiliriz. İşte şimdiye kadar MTV Ocak ayı ödemesi için taksit kampanyalarını açıklayan bankalar ve kampanya detayları :

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde Bonus’a 5 Taksit

1 Şubat 2012 tarihine kadar Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr’den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 5 taksit fırsatı sunuluyor.

Ayrıca MTV’yi Bonus ile ödeyen müşteriler kampanya.goldmaster.com.tr adresini ziyaret ederek Goldmaster’dan taşınabilir DVD Playerlarda %30 indirim hakkına sahip olacaklar. www.gib.gov.tr’den ödeme yapan kartların Garanti Bankası’nda tanımlı cep telefon numaralarına SMS ile 9 haneli özel bir şifre gönderilecek. Bu şifre ile müşteriler kampanya.goldmaster.com.tr sayfasından Goldmaster taşınabilir DVD playerı %30 indirimli alabilecekler.

Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Visa, Flexi ve Shop&Miles MasterCard, Bonus Business, Shop&Miles Business, ING Bonus, Şeker Bonus, Filo Card ve Corporate Card sahipleri faydalanabiliyor

Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için işlemden önce, EVET MTV yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340’a SMS göndermeleri gerekiyor.

American Express Card’lar, Bonus American Express, Bonus Platinum American Express, Shop&Miles American Express, Deniz Bonus, TEB Bonus, ve TKF Bonus’lar kampanyaya dahil değil.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde Maximum’a 3 Taksit

Maximum Kart kullanıcıları www.gib.gov.tr’den 31 Ocak 2012 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 taksit imkânına sahip oluyor. Kampanyadan Maximiles, İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı sahipleri de faydanalabilecek.

31 Ocak 2012 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini İş Bankası’ndan yapan müşteriler, Goodyear tescilli markası Premio tarafından tarafından sağlanacak ücretsiz Güvenlik Kontrol hizmetinden yararlanabilecek ve rot ayarlarını 60 TL yerine 19 TL’ye 29.02.2012 tarihine kadar yaptırabilecekler. Kampanyadan yararlanabilmek için Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme dekontunun ve/veya vergi alındısının Premio servislerine gösterilmesi gerekiyor. Premio bayilerinde gerçekleştirecek güvenlik kontrolü işlemlerde işçilik ücreti ödenmeyecek.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde Worldcard’a Taksit

Worldcard MTV KampanyasiWorldcard’a www.gib.gov.tr adresinden 100 TL ve üzeri MTV için 5 taksit imkanı sunuluyor. Ayrıca Yapı Kredi müşterileri, Bosch Car Service’ten 85 TL değerinde ücretsiz check up kazanma şansı yakalıyor. Kampanyadan tüm Yapı Kredi kredi kartları ve TEB Worldcard sahipleri de yararlanabiliyor.

Kampanya kapsamında, check up sonrasında yapılacak olan işlemler için 29 Şubat 2012 tarihine kadar World’e özel yüzde 30’luk işçilik indirimi, +4 taksit veya 2 ay erteleme imkanı veriliyor.

Bunun yanı sıra www.navking.com adresinden Worldcard ile gerçekleştirilecek alışverişlerde yüzde 50’ye varan indirim ve 5 taksit fırsatından yararlanılabiliyor. Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi ATM’leri aracılığı ile vadesiz hesaptan ödeme yapan müşteriler de www.navking.com adresinden yüzde 50’ye varan indirim alabiliyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde Advantage’a 4 veya 6 Taksit

Motorlu Taşıt Vergisi’nde Advantage ile 400 TL’ye kadar 4 taksit , 400 TL üzerine 6 taksit fırsatı sunuluyor. Ayrıca Speedy‘den aracınızın 50 noktasında detaylı check up, ücretsiz 4 lastik balans ve işçilik hizmetinde %50 indirim avantajı var.

Kampanyadan 1 Ocak – 4 Şubat 2012 tarihleri arasında HSBC kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr’den ödeme yapanlar yararlanabiliyor. Taksitler 400 TL ve üzeri ödemelere 6, altına ise 4 olarak yansıyacak. Kampanya boyunca tek ödeme opsiyonu geçerli olmayacak.

Speedy’nin aracın 50 noktasında ücretsiz check up, 4 lastik balans ve işçilik hizmetinde %50 indirim kampanyası 30 Haziran 2012’ye kadar, www.gib.gov.tr’den alınacak dekont çıktısının Speedy yetkilisine gösterilmesi halinde geçerli olacak.

Kredi kartıyla yapılan MTV ödemelerinde Advantage Nakitpuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacak.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde Akbank kredi kartların 6 Taksit

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini www.gib.gov.tr adresinden Axess, Wings veya Fishcard’la yapanlar 6 taksit fırsatından yararlanacak.

Kampanya 31 Ocak 2012 tarihine kadar geçerli. www.gib.gov.tr adresinden yapılan kredi kartı ödemeleri tek çekim olarak gerçekleşecek olup, kredi kartına 6 taksit olarak yansıyacak. Taksitli işlemlere vade farkı yansıtılmayacak. Gecikmeye girmiş MTV ödemeleri için de 6 taksit kampanyası geçerli olacak.

Motorlu Taşıtlar Vergisi CardFinans’la 5 Taksit

31 Ocak 2012 tarihine kadar www.gib.gov.tr, İnternet Şubesi, tüm Finansbank Şubeleri ve 444 0 900 Finansbank Çağrı Merkezi üzerinden Finansbank kredi kartlarıyla yapılacak tek çekim Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 5 taksit fırsatı sunuluyor. Belirtilen kanallardan bu dönem içinde yapılan işlemlerde tek çekim ödeme opsiyonu bulunmuyor.

İnternet Şubesi, tüm Finansbank Şubeleri ve 444 0 900 Finansbank Çağrı Merkezi üzerinden hesaptan ödeme yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli değil.

Belirtilen kanallar üzerinden kredi kartı veya hesaptan yapılan ödemelerde Speedy’den antifrizli cam suyu hediye edilecek, ayrıca tüm işlemlerde işçilik bedelinde %50 indirim uygulanacakt. Speedy hizmetleri için son uygulama tarihi 30 Haziran 2012.

Speedy hizmetleri için, ödemesini kredi kartı ile yapan müşterilerin alındı belgesini, hesaptan ödeme yapan müşterilerin ise ödeme dekontunu ilgili hizmet noktasına uygulama öncesinde ibraz etmeleri gerekiyor.

Antifirizli cam suyu hediyesi ve işçilik bedelinde %50 indirimden, yalnızca dekont üzerinde plaka bilgisi bulunan araç için faydalanılabiliyor.

Her araç kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabiliyor.

“2012 Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne Kredi Kartıyla Taksit İmkanı (Ocak)” üzerine 2 yorum

  1. Hocam tamam olayı çözdüm world kartla ödeme yapıcam da ödeme taksitlendirme hakkıdna bişey yok direk borc karsıma cıkıyo acaba ödemeyi onaylıyıncamı otomatik olarak taksikte bölüyo ?

  2. Evet otomatik olarak ay sonunda taksştlenmiş olarak ekstrenizde gelir.

Yorumlar kapalı.