web statistics

Vakıfbank Worldcard Nakite Taksit Kampanyasına Başvurmadan Önce…


Vakıfbank, reklamlarında son günlerin popüler isimlerinden Burcu Esmersoy’un oynadığı Nakite Taksit isimli yeni bir kampanyaya başladı. Biz de bunun üzerine güzel sunucuyu görüp kredi kartıyla nakit çekmeye koşacak tüketicilere bazı uyarılarda bulunmak istedik.

Kampanya detaylarına geçmeden önce hemen ilk uyarımızı yapalım, Nakite Taksit bir kredi kartıyla taksitli nakit avans kampanyası. Yani kredi kartınızla çekeceğiniz nakit krediyi, sizin seçeceğiniz vadelerle, ancak bir ihtiyaç kredisine göre çok daha yüksek olan nakit çekim faiziyle (%2,12) geri ödeyeceğiniz bir kampanya.

Nakite Taksit kampanyasında Vakıfbank Worldcard’ınızla şubelerden işlem başına minimum 100 TL olmak üzere maksimum kartınızın nakit çekim limiti kadar nakit çekebilirsiniz. ATM’lerden ise minimum 100 TL, maksimum 1.500 TL aralığında nakit çekimine izin veriliyor. Kampanyada minimum 2, maksimum 12 ay taksitle geri ödeme seçenekleri mevcut. Taksit tutarları ödeme planında belirtilen tarihte ekstrenize yansıtılıyor.

Gelelim kampanya ile ilgili dikkat etmeniz gereken noktalara

vakifbank nakite taksit# Öncelikle şunu hatırlatalım, her taksitli nakit avans işleminde olduğu gibi bu kampanyada da ödemeniz vereken bir nakit avans işletim ücreti var. VakıfBank Worldcardlar’da %4+4 TL, BusinessCardlar’da işlem ücreti ve komisyon anapara üzerinden %5+5 TL alınıyor.

# Diyelim ki elinize yüklü bir miktarda para geçti ve borcunuzu erken kapamaya karar verdiniz. Ne yazıkki kampanyada erken kapama yapıldığında nakit avans işlem ücreti iptal edilmiyor ve vadesi geçen taksitler için uygulanan faiz geri ödenmiyor. Ayrıca erken Kapama işlemi sadece Vakıfbank şubelerinde yapılabiliyor.

# Elinize geçen para tüm kalan borcunuzu ödemeye yetmiyorsa, bu borç kapatmak için kullanma şansınız da maalesef yok. Ödeme planı dahilinde kısmi borç kapaması yapılamıyor ve erken kapama yöntemi ile sadece tüm kalan borç kapatılabiliyor.

# Ek kartlar da kampanyadan yararlanabiliyor.

# Bunu heralde tahmin edebilirsiniz ama yine de ekleyelim, Nakite Taksit işlemlerinden Worldpuan kazanımı yok.

# Ve son olarak tekrar hatırlatalım, Nakite Taksit işlemine son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmadığı veya taksit tutarından daha az ödeme yapıldığı takdirde, anapara taksit tutarı üzerinden günlük mevcut satış faizi işliyor.

Kredi kartı alışveriş için kullandıldığında ve taksit ve puan kazanımı sağlaması açısından tüketiciler için oldukça faydalı bir ürün. Kredi kartından nakit çektiğinizde ise borcunuza günlük faiz işlediğinden bu ürün çok maliyetli bir hale gelebiliyor. Elbette taksitle geri ödeme seçeneği ve kredi başvurusunda olduğu gibi belge ve başvuru işlemleriyle uğraşmadan hızlıca kredi çekmeye izin vermesi açısından birçok kişiye cazip gelebilir. Ancak mali durumunuz kredi çekmeye müsaitse, bankaya fahiş faiz ödemek yerine 2 gününüzü belge toplamaya ve şubeye gitmeye ayırmak çok daha bilinçli bir tercih olacaktır.

“Vakıfbank Worldcard Nakite Taksit Kampanyasına Başvurmadan Önce…” üzerine bir yorum

  1. Reklamlarınızda burcu esmersoy gibi birisi değilde normal sıradan halkın içinden vucudunu kullanmadan gelen birisini seçseydiniz daha iyi olurdu reklamlarınız.

Yorumlar kapalı.