web statistics

2012 Yılbaşı – TEB’den Milli Piyango Bileti Hediyeli Kredi Kartı Kampanyası


Belli sektörlerde ve tutarda kredi kartı harcamalarına Milli Piyango Bileti veren kampanya düzenleyen bankaların arasına TEB de katıldı.

TEB’in iki büyük kredi kartı markasını da kapsayan  tek banka olmasından dolayı, bu kampanya standart marka kampanyalarının dışına çıkıyor. Bu kampanya ile TEB Worldcard veya TEB Bonus Card sahipleri  gıda ve giyim sektörlerinin her birinden yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişe Yılbaşı Özel Çekilişi için Çeyrek Milli Piyango Bileti hediye alabilecekler.

# Kampanya 25 Kasım – 25 Aralık 2011 tarihleri arasında, gıda ve giyim sektörlerinin her birinden yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli. Giyim sektöründe yapılacak taksitli harcamalar da kampanyaya dahil. (Akbank’ın bilet hediyeli kampanyasında akaryakıt, market giyim, kozmetik, ayakkabı ve optik-saat dahildi. Özellikle akaryakıt alışveriş tutarı olarak bilet kazanımına daha müsait olduğu için, Akbank’ın kampanyası ilk bakışta daha cazip gibi görünüyor.)

# Kampanyada katılım şartı var. Katılım için 25 Aralık 2011 tarihine kadar MP yazıp Turkcell için 4766’ya, Avea ve Vodafone için 5327524766’ya kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor. Gönderilen her kısa mesaj; Turkcell ve Avea tarafından 2 SMS, Vodafone tarafından 3 SMS bedeli olarak ücretlendiriliyor. SMS ücreti gönderene ait.

TEB Milli Piyango Kampanyasi# Kampanya ödülü olarak Çeyrek Milli Piyango Bileti hediye edilecek olup, bilet şifresi başarılı şekilde kampanyaya katılım mesajı gönderen kart hamillerinin cep telefonlarına 18 Aralık ve 28 Aralık tarihlerinde SMS ile iletilecek. Kart hamilleri www.nesine.com hesaplarına girerek, cep telefonlarına gelen şifre ile bilet numaralarını alabilecekler ve biletlerini hesaplarına yükleyebilecekler. Nesine.com’da hesap açmak ücretsiz.

# Biletler ilk üç büyük ikramiye dışında fiziki olarak teslim edilmeyecek. İlk üç büyük ikramiye isabet eden biletler hak sahiplerince Nesine.com’dan talep edilebilecek. Kazanılacak ikramiyelerin dağıtımı, ilgililerinden tahsil edildikten sonra Nesine.com tarafından yapılacak.

# Business Cardlar, nakit çekim işlemleri, sanal kart işlemleri, puan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değil.

# Her kart kampanyadan bir kez faydalanabiliyor. İptal edilen işlemlerde bilet kazanımları da iptal edilecek.

# Kampanya, Banka’ya tanımlanan bilet stokları ile sınırlı olup, biletlerin tükenmesi halinde kampanya katılımı sona eriyor, ancak bilet adedi hakkında bir detay verilmemiş.

Halihazırda bir TEB kredi kartınz varsa, gıda ve giyim sektörlerinde yapacağınız yılbaşı alışverişlerinde bu kartı kullanmanıza ve  TEB’in Milli Piyango Bileti Hediyeli Kredi Kartı Kampanyası’na katılmanızda hiçbir sakınca yok. Ancak zengin olma hayalleriniz gerçekleşmesi içi bir tek çeyrek bilet yetmez diyorsanız, ya Axess kartınıza ya da cüzdanınızdaki nakit paraya el atmanız gerekecek.