web statistics

TEB Bonus veya TEB Worldcard’la Ev ve Araba Kazanma Fırsatı


Bankaların hedef tutturma amaçlı kredi kartı kampanyaları yaptıklarından geçtiğimiz günlerde size bahsetmiştik. TEB de yeni kampanyasında TEB Bonus Card veya TEB Worldcard’ıyle alışveriş yapanlara çekilişle SSangyong Kyron otomobil ve Çınar Olimpia Park’tan ev kazanma fırsatı sunuyor.

Kampanya kapsamında 15 Aralık 2011 tarihine kadar; kartınızla yapacağınız her 50 TL ve üzeri harcama için 1 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Yapacağınız alışveriş taksitli olduğu taktirde 2 kat çekiliş hakkı kazanabileceksiniz. TEB Bonus veya TEB Worldcard’ınız yoksa hemen başvuru yapabilir, başvurunuz onaylandığı taktirde 1 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

teb ev araba kampanyasiÇekilişe 18 yaşından küçükler ve TEB çalışanları katılamıyor, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiye alamıyorlar. Kampanya döneminde TEB Bonus Card veya TEB Worldcard’ını iptal edenlere çekiliş hakkı verilmiyor. ÖTV ve KDV hariç diğer tüm yasal yükümlülükler de talihliler tarafından ödenecek.

Yapılacak çekiliş sonunda yalnızca 1 kişi hem ev, hem de araba kazanıyor olacak. Olasılıklar nedir diye düşündüğünüzde çok fazla olmadığı izlenimi yaratsa da, bu katılımcıların arasından TEB çalışanlarını çıkardığınızda kazanma şansınız yılbaşı büyük ikramiyesinden daha fazla olacaktır.