web statistics

TEB Titanium Worldcard Restoran Kampanyası Hakkında


Bazı kredi kartı kampanyaları vardır,  bankalar sahip oldukları her iletişim kanalı üzerinden duyururlar. Bazılarını ise maliyetleri nedeniyle çok duyurmayı tercih etmezler. İşte TEB Titanium Worldcard Restoran Kampanyası da bu ikinci tür kampanyalar arasında yer alıyor.

Fortis ve TEB’in TEB çatısı altında birleşmesinden önce Fortis World Titanium olarak bilinen kredi kartına ait incelemeyi sizlerle yaklaşık iki sene önce paylaşmıştık. Özel bankacılık müşterileri için geliştirilen bu ürün artık TEB’in kredi kartları ürün ağacın altında TEB Titanium Worldcard olarak yer alıyor. TEB Titanium Worldcard sahiplerine, kartlarıyla gerçekleştirdikleri her restoran harcamasında (harcama alt limiti 100 TL olmak kaydıyla)  işlem tutarının %10’u Worldpuan olarak iade ediliyor.  Bu kampanyaya katılmak için kayıt şartı da aranmıyor. Tek gereken bir adet TEB Worldcard Titanium sahipliği.

Teb Titanium WorldcardTEB Titanium ile tanışmamız ise Fortis-TEB birleşmesi öncesi katıldığımız Fortis World Sözünüze Fırsat Puan Kampanyası neticesinde tesadüfen oldu. Söz konusu kampanya taahhüdünü yakalamak için ek kart çıkartıp ailecek harcamalarımızı bu kart üzerinden yapmaya başladık. Kısa sürede hem taahhüdümüzü kolayca karşıladığımızı, hem de kartta oldukça iyi puan birikmeye başladığını fark ettik. Ama bu kazanımlara ek olarak, haftada bir ailecek gittiğimiz yemeklerden iki gün sonra SMS’le kartla yaptığımız harcama tutarının %10’unun Worldpuan olarak iade edildiğini bilgisi gelmeye başlayınca, Worldpuan kullanım alışkanlıklarımızda değişikliğe gitmeye karar verdik.

TEB Titanium Worldcard’la yapılan %10’luk iadenin iki haftalık bir kullanım süresi var. Bu yüzden  puanları biriktirmek yerine market alışverişlerinde kullanmaya başladık. Puan kullanımı açısından süpermarket zincirlerini tercih ettik, çünkü  burada  kasalarda görevli personel POS kullanımı konusunda üye işyerleri arasında belki de en eğitimli olanları. Markette gerçekleştirdiğiniz alışveriş bakiyenizin tamamı veya bir kısmı için puan kullanımı için kolayca işlem yapabiliyorsunuz.

TEB Titanium Worldcard restoran kampanyası sayesinde bundan sonra uçak bileti vb yüksek kalemli harcamaları karşılamaya yönelik puan biriktirmek için uğraşmak yerine, avantajlı puan kampanyalarını takip edip süreli yatan ödülleri süpermarket alışverişlerinde değerlendiriyor olacağız.  Gerçi mil ve uçak bileti kazanmak için Yapı Kredi Adios Kart kullanımını da çok uzun zaman önce bırakmıştık ama onun nedenleri ve  hikâyesi başka bir yazı konusu.

Önümüzdeki günlerde ise sizlerle bir aile dostumuzdan hediye gelen Yapı Kredi World Hediye Kart kullanımıyla ilgili deneyimimizi paylaşıyor olacağız. Altın fiyatlarının oldukça yüksek seyrettiği bir döneme denk gelmesiyle nedeniyle alınan bu hediyenin kullanımı da bizim için ilginç bir deneyim oldu…