web statistics

Kredikazan.com 2011 Kurban Bayramı İhtiyaç Kredisi Fırsatları


Kurban bayramına bir aydan kısa bir süre kaldı. İçinde bulunduğumuz dönemde ihtiyaç kredisi arayışına giren tüketicilerin de sayısında artış başladığını görüyoruz. İhtiyaç kredisine başvuru talebinde artış olmasının tek sebebi elbette sadece bayram seyran değil. Yılın bu zamanlarında özellikle ücretli kesimin net maaşlarında vergi dilimlerinden dolayı önemli miktarda azalmalar yaşanıyor. Yine aynı dönem içinde okulların açılmasından kaynaklanan maliyetler de eklenince, bütçelerde ister istemez açıklarla karşılaşılabiliniyor. Tüketiciler tabiatıyla bu açıkların finansmanı için alternatifler araştırmaya başlıyor.

İhtiyaç kredisi kullanmak bu dönemde kredi kartı veya kredili mevduat hesabı kullanımına göre biraz daha bürokratik olmakla beraber en akıllıca çözüm. İnternet üzerinden kredi başvurusu, bütün sürecinin içinde önemli bir kısmı olan başvuru sürecini oldukça kolaylaştırıyor. Kolaylaştıranlar derken elbette internetten kredi başvurusu alırken çarşaf gibi formlarla bilgilerinizi toplamak ısrar eden zihniyeti geride bırakan kurumları ve bu kurumlara başvuru toplayıp ileten web sitelerinden bahsediyoruz. Bizim işbirliği içerisinde olduğumuz kredikazan.com da, birden fazla bankaya kolay yoldan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmaya imkan tanıyan kurumlardan bir tanesi.

enuygun.com ile işbirliğimiz kapsamında, özellikle kurban bayramı arifesinde internet üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüketicilere alternatifler arasında seçim yapma imkanı sunmaya devam ediyoruz. Hangi banka bayram için hangi kampanyayı yapmış diye araştırmak yerine, mevcut dönem için bankaların sunduğu alternatifleri tek bir web sitesi üzerinden inceleyip başvuruda bulunabilirsiniz.

kredikazan bayram kampanyasi

Kredikazan.com Bayram Kredisi Fırsatları

Kredi karşılaştırma portalı www.enuygun.com, ihtiyaç sahiplerine KrediKazan’a özel faiz oranlarıyla Türkiye’nin en önde gelen bankalarından Garanti Bankası, Denizbank, Finansbank, TEB ve BankPozitif bayram kredilerine güvenli bir ortamda başvuru imkânı sunuyor :

Garanti Bankası: %0,39’dan başlayan faiz oranları, 60 aya varan vadelerle 50.000 TL’ye kadar bayram kredisi Garanti Bankası’nda. Başvuru için tıklayın.

DenizBank: 15.000 TL’ye kadar kefilsiz bayram kredisi fırsatı 36 aya varan vadelerle Kredikazan’a Özel Web’de Kredi ile DenizBank’tan. Başvuru için tıklayın.

Finansbank: %0,99’dan başlayan oranlar, 60 aya varan vadelerle 50.000 TL’ye kadar bayram kredisi KrediKazan’a Özel İhtiyaç Kredisi ile Finansbank’tan. Başvuru için tıklayın.

TEB: 20.000 TL’ye kadar tüm ihtiyaçlar için 3-36 ay arası tüm vadelere %1,36 faiz oranıyla KrediKazan’a Özel İhtiyaç Kredisi TEB’den. Başvuru için tıklayın.

BankPozitif: İstanbul, Ankara ve Izmir’de ikamet eden bireylere yönelik 36 aya varan vadelerle 20.000 TL’ye kadar “Gelir Belgesiz” kredi BankPozitif’ten. Başvurunuz onaylanırsa, BankPozitif kredi evraklarına alınacak imzalar için sizi evinizde veya işyerinizde ziyaret ediyor. Başvuru için tıklayın.