web statistics

2011 Kurban Bayramı – Yapı Kredi Süper Bayram Kredisi


Yapı Kredi Kurban Bayramı’nda müşterilerine günde 7 liradan başlayan taksitlerle 7 bin lira Bayram Kredisi sunuyor. Yapı Kredi’nin kampanyasında müşteriler kredi fırsatından ayda %0.59’dan başlayan faiz oranlarıyla, faizsiz peşin komisyonlu veya masrafsız olarak yararlanabiliyorlar.

Düşük Faizli ve Komisyonlu” paket seçeneğinde 36 ay vadeli 7000 TL değerinde kredinin yıllık maliyet oranı %20.13 olarak belirlenmiş. Aynu vade ve tutardaki kredi “Maaş ve Kamu Çalışanlarına Özel” paketinde %19,98 yıllık maliyet oranıyla sunuluyor.

yapi kredi super bayram kredisiFaizsiz İhtiyaç Kredisi” paketinde 12 ay vade ve 5000 TL’ye kadar kredi kullanılabiliyor. Faizsiz kelimesi sizi yanıltmasın. Yüksek dosya masrafı ile birlikte bu pakette yıllık maliyet oranı %21,12‘ye denk geliyor. “Masrafsız İhtiyaç Kredisi” paketinde 36 ay vade ve 15.000 TL’ye kadar kredi fırsatı sunulmuş. Adı Masrafsız ama aylık %1,44 faiz oranıyla birlikte yıllık maliyet oranı %20,76‘yı buluyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler www.kredisimdi.com.tr, Yapı Kredi ATM’leri aracılığıyla veya SMS yoluyla ”Bireysel (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelir” yazıp 4411’e SMS atarak ön başvuruda bulunabilirler. enuygun.com işbirliğiyle sunduğumuz farklı bankalara ait bayram kredisi paketlerine ise buraya tıklayarak başvurabilirsiniz.