web statistics

TEB’den Hem Bonus Hem World’e MTV’ye Taksit İmkanı


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

MTV’ye kredi kartıyla taksit imkanının kamoyunda bu kadar merak edildiği bu dönemde, TEB’in kredi kartı müşterilerine sunduğu taksit imkanına, bankanın özel durumu nedeniyle ayrıca değinmemiz gerektiğini düşündük.

TEB Worldcard2011 yılı Şubat ayı içerisinde gerçekleşen Fortis-TEB birleşmesinin ardından TEB iki lider kredi kartı markasıyla (Bonus ve Worldcard) ürün sunan tek banka özelliğine sahip oldu. Ancak bu durumun uzun sürmesi mümkün gözükmüyor. Zira Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür’ü Mehmet Sezgin, TEB’in iki ayrı kredi kartı markasıyla devam etmesini kabul etmediklerini, bankanın bir seçim yapması gerektiğini belirtmişti. Bu zor seçim arifesinde her ne kadar rüzgar Bonus’un lehine esiyor gibi gözükse de, TEB kredi kartı sahiplerinden hem Bonus, hem de Worldcard sahibi olanlar İnternet Vergi Dairesi üzerinden Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni öderken 5 taksit imkânından faydalanabilecekler.

MTV’den bahsetmişken ilgili bir konuya değinmekte fayda var.  www.tuketicifinansman.net üzerinde gerçekleştirdiğimiz ve tüketicilerin Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni hangi kredi kartıyla ödemeyi tercih ettiğini tespit etmeye yönelik anketimizde bir haftada 300’ü aşkın oy kullanıldı ve ön sonuçlara göre ziyaretçilerimizin kredi kartıyla MTV ödemede en çok tercih ettikleri kredi kartı Bonus Card oldu.