web statistics

Motorlu Taşıtlar Vergisi Temmuz Taksidi İçin Son Tarih 3 Ağustos 2011 !


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Temuz taksidinin ödeme süresi, 3 Ağustos Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar uzatıldı. Konuya ilişkin duyuru Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet sitesi www.gib.gov.tr’de yayımlandı.

MTV ikinci taksidinin son ödeme tarihi, temmuz ayının son günü olan 31 Temmuz 2011 tarihi pazar gününe denk geldiği için 1 Ağustos 2011 tarihine kadar uzatılmıştı. Giv.gov.tr’de yayınlanan yeni duyuruyla beraber bu tarih 2 gün sonraya, yani 3 Ağustos 2011 tarihine ertelendi.

Konuyla ilgili Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet sitesinde şu açıklamaya yer verildi :

Birden fazla yükümlülükle ilgili ödeme takviminin aynı tarihe rastladığı dikkate alınarak mükelleflere ödemede kolaylık sağlanması bakımından, 2011 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksitinin ödeme süresi 3 Ağustos 2011 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.”

MTVAnkara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa il merkezlerindeki Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni tahsile yetkili vergi daireleri 30 Temmuz 2011 Cumartesi günü saat 17:00’ ye kadar açık bulundurulacak. Ayrıca, gerek bu illerde gerekse diğer illerde Motorlu Taşıtlar Vergisini tahsile yetkili il ve ilçe vergi dairelerini 30 Temmuz 2011 Cumartesi ve 31 Temmuz 2011 Pazar günü açık bulundurma hususunda da Vergi Dairesi Başkanları / İl Defterdarları yetkili kılındı.

İnternetten yapılan ödemelerinizde aksama olmaması için ödemenizi son güne bırakmamanızı tavsiye ediyoruz. Konuyla ilgili yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.