web statistics

KrediKazan’la Kredileri Karşılaştırın ve İnternetten Başvuru Yapın


Kişinin en uygun şartlarda ihtiyaç kredisini seçmesi mesai gerektirebilir. Bu amaçla araştırma yapan tüketicilerin ilk başvurduğu kaynak da hiç şüphesiz internet. Biz, kendi ihtiyaçlarına en uygun krediyi seçme konusunda hassas olan ziyaretçilerimize yardımcı olacak makalelerimizi yeri geldikçe paylaşıyoruz, ancak sizlerden gelen yorum ve talepleri incelediğimizde, ihtiyaç kredileriyle ilgili gelen taleplerin çok önemli bir yüzdesi “acil öncelikli”. Yani ihtiyaç kredisi isteyen tüketiciler karar verme sürecini bir an önce geride bırakıp, başvuruda bulunmak istiyorlar.

Ülkemizde kredi brokerlik hizmetlerinin şu aşamada sadece mortgage (veya halk arasında yaygın adıyla konut kredileriyle) sınırlı olması nedeniyle, bu talep şu anda karşılaştırma siteleri aracılığıyla karşılanabiliyor. Bu tespitten yola çıkarak kendine en uygun ihtiyaç kredisini bulmak amacıyla sitemizi ziyaret eden tüketicilerin hızlı bir şekilde karar verebilmelerine yardımcı olmak için www.kredikazan.com ile bir süredir işbirliği içindeyiz. Bu işbirliği kapsamında internetten ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüketiciler, KrediKazan’ın anlaşmalı olduğu bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredisi paketlerinden ihtiyaca en uygun olanı seçerek kolayca başvuruda bulunabiliyor. İhtiyaç kredisinin yanısıra konut kredisi ve taşıt kredisi paketlerine de başvurulabiliyor.

Tuketicifinansman.net ve KrediKazan işbirliğiyle sunulan ihtiyaç kredisi paketlerine başvurmadan önce tercihlerinizde size yardımcı olacak birkaç pratik bilgiyi tekrar hatırlatmakta fayda görüyoruz. Bu başvuruların hepsi internetten ön onaylı kredi başvurusu. (Ön onaylı kredi başvurusu hakkında daha kapsamlı bilgiye bu makalemizden ulaşabilirsiniz). Ön onaylı kredilerle ilgili olarak bilmeniz gerekenlere kısaca değinmek gerekirse;  ön başvurunuzun onaylanması durumunda bankalar size dönüş yaparlar ve evraklar ile birlikte en yakın şubelerine yönlendirirler.  Şubeye giderken yanınızda çoğunlukla bir adet kimlik belgesi (tercihen nüfus cüzdanı) ve gelirinizi gösteren bir belge götürmeniz yeterli olacaktır. Başvuru yaptığınız bankadan telefon veya sms yoluyla iki gün içinde bir dönüş olmadıysa başvurunuz reddedilmiş demektir.

kredikazanKarşınıza çıkan ihtiyaç kredisi alternatiflerini değerlendirirken size yardımcı olacak en sağlıklı referans noktası yıllık maliyet oranı olacaktır. Bu bilgiye ulaşamıyorsanız faiz oranı, aylık ödeme tutarı, toplam ödeme bilgisini karşılaştırmanız gerekir. Karar sürecinde karşılaştırdığınız kredi tutarları ve vadelerin aynı olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Eğer ihtiyaçlarınıza en uygun nakit krediyi süratli bir şekilde bulup başvuruda bulunmak isterseniz, işbirliği içinde olduğumuz KrediKazan tarafından sunulan ihtiyaç kredisi alternatiflerine buradan başvurabilirsiniz.