web statistics

Kredi Kartıyla Taksitli Vergi Borcu Ödeme Kampanyaları


2011 vergi ve prim affına başvuru süresinin 1 ay daha uzatılacağını sizlere duyurmuştuk. Normalde 2 Mayıs’ta biten borç yapılandırma süresi 31 Mayıs 2011 tarihinde kadar uzatılmıştı. Başvuru süresinin uzatılmasıyla beraber bankalar vergi borcunu kredi kartıyla ödemek isteyenler için taksit kampanyalarını duyurmaya başladılar. İşte bazı bankaların kredi kartıyla vergi borcu ödeme kampanyaları :

Yapı Kredi Worldcard vergi borcu taksit kampanyası

Yapı Kredi, Worldcard sahiplerine vergi borçlarını 18 aya kadar, iki ayda bir ödeme imkanıyla yapılandırma şansı sunuyor.

Vergi borçlarınız ile ilgili yapılandırma işlem bittikten sonra www.gib.gov.tr adresinden vergi borçlarınızı tek çekim ile veya 18 taksiye kadar ödeyebilirsiniz. Standart uygulama olan iki ayda bir ödeme imkanından yararlanmak için taksitli ödemeyi seçmeniz yeterli. Kampanyadan tüm Yapı Kredi kredi kartları yararlanabiliyor ancak Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değil.

Finansbank Cardfinans vergi borcu taksit kampanyası

6111 sayılı yasa kapsamında vergi borcu ödemelerini Finansbank kredi kartları ile www.gib.gov.tr internet adresi üzerinden veya Finansbank şubelerinden gerçekleştiren müşteriler iki ayda bir geri ödeme ve 18 aya kadar taksit imkanından faydalanabilecek. Son başvuru tarihi 31 Mayıs 2011.

bonus vergi borcu kampanyasi

Garanti Bonus vergi borcu taksit kampanyası

Garanti Bankası, Bonus sahiplerine vergi borçlarını 18 aya kadar, iki ayda bir ödeme imkanıyla yapılandırma şansı sunuyor.

Vergi yapılandırmasını takibenwww.gib.gov.tr adresinden vergi borçlarınızı Bonus Card’ınızla 18 taksite kadar ödeyebilirsiniz. Standart uygulama olan iki ayda bir ödeme imkanından yararlanmak için taksitli ödemeyi seçmeniz yeterli. Tüm Garanti Bonus Card’lar, Money Visa, Flexi, Shop&Miles MasterCard, Bonus Business, Shop&Miles Business, Filo Card ve Corporate Card kampanyadan yararlanabiliyor. American Express, Shop&Mies American Express ve Bonus Platinum kartlari se kampanyaya dahil değil.