web statistics

Halkbank’tan Satıştaki Banka Gayrimenkulleri İçin Kredi İmkanı


Halkbank satışa sunduğu gayrimenkulleri almak isteyenlerin finansman ihtiyacını karşılamak için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Banka satışa sunduğu ev, dükkan ve arsaların finansmanına yönelik düşük faizli bireysel kredi verecek.

halkbank1–120 ay arası vadede tek faiz oranının uygulandığı Banka Gayrimenkulleri Satışı kredi ürünlerinde konut kredisinde yüzde 0.79, işyeri kredisinde yüzde 0.81, bireysel arsa kredisinde ise yüzde 0.89 aylık faiz oranı uygulanıyor. Kredi ürünlerinden dosya masrafı da alınmıyor.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, “Müşterilerimize bankamız gayrimenkullerinin satın alımında kullandırmak üzere oluşturduğumuz kredi ürünleriyle, sektörümüzde yeni bir uygulama başlatıyoruz. Tüm vadelerde tek ve piyasa ortalamasına göre düşük bir aylık faiz oranıyla sunduğumuz gayrimenkul kredilerimiz sayesinde müşterilerimizin güvenle ve bütçelerini sarsmadan gayrimenkul yatırımlarına yönelebileceklerine inanıyoruz” dedi.

Halkbank’ın Banka Gayrimenkulleri Satışı Bireysel Konut, İşyeri ve Arsa Kredisi’nden yararlanmak isteyenlerin Halkbank şubelerine başvurmaları gerekiyor.