web statistics

Turuncu Hesap Yüzde 9.5 Hoşgeldin Faizi Kampanyası Sona Erdi


ING Bank 21 Ocak 2011’de yeni tasarruf hesabı ürünü Turuncu Hesap‘ı büyük bir lansmanla duyurmuştu. Çıkış kampanyası olarak 90 gün geçerli olmak üzere yıllık yüzde 9.5 hoşgeldin faiziyle sunulan ürün, vadeli hesaptan ayrılan özellikleriyle büyük ilgi gördü.

Ancak bir okurumuzun haber vermesiyle birlikte hoşgeldin faizi kampanyasının 3 Mart 2011 itibariyle sonra erdiğini öğrendik. Şu an için yeni müşterilere yüzde 8.5 faiz oranı uygulanıyor. Web sitesindeki ve reklamlardaki yüzde 9.5 hoşgeldin faizi duyuruları da kaldırılmış.

Hoşgeldin faizi kampanyasının bir süre sonra ermesi şaşırtıcı değil. Katıldığımız lansmanda ING Bank yetkililerinin de vurgulamış olduğu gibi yüzde 9.5’luk bu oran bir kampanya olarak sunulmuştu. Ürün belirli bir kitleye ulaştıktan sonra kampanyanın sona ermiş olması gayet normal.

turuncu hesap logosuBu arada hatırlatmakta fayda var, 3 Mart 2011’den önce Turuncu Hesap açtırmış olan kişiler için yüzde 9.5’luk hoşgeldin faizi halen devam ediyor. Hesabın açıldığı günden başlayarak 90 gün sonunda bu oran ING Bank’ın belirlemiş olduğu orana dönecek. Şu an için yeni hesap açtıracak olan müşterilere bu oran yüzde 8.5 olarak uygulanıyor. Aslında bakarsanız mevduat faizlerinin yüzde 6.5 – 7.5 aralığında dolaştığı şu günlerde yüzde 8.5’luk oran hiç de fena değil. Vadelerde uğraşmadığınız için paranızı dilediğiniz zaman çekip daha yüksek bir faiz oranı veren bir bankaya yatırma şansınız da her zaman mevcut.

“Turuncu Hesap Yüzde 9.5 Hoşgeldin Faizi Kampanyası Sona Erdi” üzerine bir yorum

  1. Şekerbankın tabana yaygın mevduat kanpanyası var , 9 baz faiz oranı ile başlıyor…duyduguma göre üstünede cıkıyolar…8.5 takılmaya gerek yok 🙂

Yorumlar kapalı.