web statistics

Worldcard-Opet Milli Piyango Bileti Kampanyasına Başvurmadan Önce…


Yılbaşı yaklaşırken şans oyunlarının fazlasıyla rağbet gördüğü ülkemizde Milli Piyango çekilişini bekleyen kişi sayısı da oldukça fazla. Yapı Kredi’nin OPET ile birlikte düzenlediği yeni kampanya da işte bu kişileri hedefliyor. Kampanya ile Worldcard müşterileri OPET‘ten yapacakları akaryakıt alışverişinden Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi bileti kazanacak.

31 Aralık 2010‘a kadar sürecek olan kampanya kapsamında OPET müşterileri, Worldcard ile tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri akaryakıt ve LPG alışverişlerinde 1 adet çeyrek Milli Piyango yılbaşı çekilişi bileti almaya hak kazanıyor.

Hediye kazanımı kredi kartı bazında değil, müşteri bazında yapılıyor. Anlaşmalı Yapı Kredi World üyesi OPET istasyonlarında geçerli olan kampanya süresince her müşteri aynı gün içinde 1 bilet, toplamda ise en fazla 4 adet Milli Piyango bileti kazanılabiliyor.

Worldcard Opet Milli Piyango Bileti KampanyasiBilet kazanımı için dikkat edilmesi gereken kampanya kurallarına gelirsek… Kampanyada verilecek Milli Piyango çeyrek biletleri istasyon stoklarıyla sınırlı. Sözkonusu Milli Piyango çeyrek biletilerinin hakeldiği alışveriş anında istasyondan talep edilmesi, edinilemediği takdirde stokların tükenmesine ve diğer mübir sebeplere ilişkin durumlar hariç olmak üzere Opet’e bildirimde bulunulması gerekiyor. Alışveriş sırasında talep edilmeyen / bildirimde bulunulmayan kampanya imkanları için geri dönük işlem yapılamıyor. Bildirim halinde Milli Piyango çeyrek biletlerinin hakediliği ile ilgili karar yetkisi de Opet’e ait.

Kampanyaya Anadolubank, Fortis ve Vakıfbank Worldcard da dahil. Ticari kartlar ve banka kartları ile yapılan alışverişler ve Worldpuan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değil.

Benzin fiyatlarının 3,79 TL’ye dayandığı şu günlerde 100 TL ile yaklaşık 26 lt benzin alınabiliyor, bu da yaklaşık yarım depo benzin demek. Eğer arabanızı sıklıkla kullanıyorsanız 1 ay içerisinde rahatlıkla 200 TL’lik, yani 2 depo benzin alabilirsiniz. Yani bir aylık tüm akaryakıt ihtiyacınızı Opet’ten yapmanız halinde 4 bilet kazanma şansınız oldukça yüksek. Üstelik kampanyaya başvuru için ek olarak birşey yapmanız da gerekmiyor. Worldcard sahiplerinin bu kampanyaya oldukça yoğun bir ilgi göstereceğini düşünüyoruz, biletler tükenmeden önce deponuzu Opet’ten doldurmanızda fayda var.