web statistics

Pegasus Kart Hediye Uçak Bileti Kampanyasına Başvurmadan Önce…


HSBC, harcama yaptıkça biriken puanlarla Pegasus Havayolları’ndan uçak bileti kazandıran kredi kartı Pegasus Kart için yeni bir kampanya düzenledi. 1 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında Pegasus Kart alan yeni Pegasus Kart sahipleri Mart sonuna kadar yurtiçi veya yurtdışı tek yön uçak bileti kazanıyor. Kampanya detaylarını inceledikten sonra bir iki uyarımız olacak.

Öncelikle bu kampanya 1 Kasım-31 Aralık 2010 tarihleri arasında Banka’dan ilk kez Pegasus/Pegasus Üniversiteli asıl/ek kart alan yeni kredi kartı müşterileri için geçerli. Kampanya hediyesi olan 1 adet tek yön uçak bileti, Pegasus Havayolları’nın tüm yurtiçi/yurtdışı tarifeli seferleri için alınabiliyor. Kazanılan biletler 31 Ocak 2011’e kadar düzenlenmek zorunda.

Kampanya seyahat tarihi 31 Mart 2011’de sona eriyor. Yılbaşı ve Bayram dönemleri kampanya dışında (12-21 Kasım, 29 Aralık-3 Ocak).

Başvurusu onaylan müşterilere, kampanya şifresi Pegasus Havayolları tarafından SMS ile gönderiliyor. Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemiyor ve bedava bilet hakkı başkasına devredilemiyor, NakitPuan veya UçuşPuan’a çevrilemiyor.

Şimdi gelelim iki önemli noktaya. Birincisi alınan kart 30 Eylül 2011’e kadar müşteri isteği ile kapatılırsa 60 TL ceza ücreti yansıtılıyor. Yani bileti kazanayım sonra da kartı kapatayım derseniz bir yurtiçi uçak bileti parasını cebinizden çıkarmış olursunuz.

Pegasus Kart Hediye Ucak Bileti Kampanyasiİkinci önemli nokta işe şu, biletleme sadece Pegasus Havayolları’nın internet sitesi www.flypgs.com’dan yapılabiliyor. Yani bedava uçak bileti için aldığınız şifreyi telefon ile veya seyahat acentelerinden yapacağınız uçak bileti alımlarında kullanma şansınız bulunmuyor.

Pegasus Kart’ın ilk yıl veriliş ücreti 60 TL. Sonraki yıllarda da yine senelik 60 TL üyelik ücreti alınıyor. Yani HSBC bu kampanyayla aslında yıllık ücrete denk gelen bir adet uçak bileti ücreti olan 60 TL’yi sizden ilk sene için almamış oluyor.

Eğer Pegasus Havayolları’nı sıklıkla kullanıyorsanız ve henüz Pegasus Kart almadıysanız bedava bilet kazandıran bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kampanya başvurusu için buraya tıklayın.

“Pegasus Kart Hediye Uçak Bileti Kampanyasına Başvurmadan Önce…” üzerine 2 yorum

  1. dalgamı geçiyorsunuz.kartımı aldım aktif ettirdim 4 gün sonra yıllık kart aidatını kestiler şimdi ben kartımı iptal ettirmek istiyorum.yine 60 tl kesecekler.bir de öğreciyim düşünebiliyormusunuz .Etti mi 120 tl.sakın ama sakın bulaşmayın derim ben

Yorumlar kapalı.