web statistics

2010 Ramazan Bayramı Kredisi Kampanyaları


Bankalar her sene yaptıkları gibi bu sene de düşük faiz oranlarıyla bayrama özel ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla karşımıza çıkıyorlar. Biz de 2010 Ramazan Bayramı kredi kampanyalarını sizler için listeledik.

Kredi detaylarına geçmeden önce uyaralım, kredi başvurusu yapmadan önce bankaların kredi paketlerinin detaylarını çok iyi incelemenizi tavsiye ediyoruz. Kredi seçiminizi yaparken sadece aylık faiz oranlarını değil; sabit ücret, komisyon, katkı payı, sigorta ücreti gibi masrafları da göz önünde bulundurmalısınız. Aksi takdirde tahmin ettiğinizden çok daha yüksek maliyetlerle karşılaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası Ramazan’a özel olarak yüzde 0,45’den başlayan faiz oranları ile 60 ay vadeye ve 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Kampanya 16.08.2010 – 17.09.2010 döneminde geçerli. buraya tıklayın.

İş Bankası

İş Bankası, bu yıl da “Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası” ile müşterilerine avantajlı kredi kullanma fırsatı sunuyor. Maksimum İhtiyaç Paketi sahibi müşteriler Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyasında aylık yüzde 0,02’lik faiz ya da 100 TL’lik masraf indirimi fırsatından yararlanabilecek.

8 Eylül 2010 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, tüm kamu ve özel sektör çalışanları, serbest meslek sahipleri ile emekliler aylık yüzde 0,45 faiz oranı ya da peşin komisyon ödeyerek faizsiz, 5.000 TL’ye kadar, 10 ay vadeli Geleneksel Bayram Kredisi kullanabilecek.

Daha yüksek tutarda, daha uzun vadelerle ve/veya masraf ödemeden kredi kullanmak isteyen müşteriler ise kampanya dönemi içinde aylık yüzde 0,95’ten başlayan özel faiz oranları ile kredi kullanma imkânına sahip olabilecek.

Geleneksel Bayram Kredisi başvuruları İş Bankası şubelerinden veya İnternet Şubesi’nden yapılabilecek. Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Garanti Bankası

Garanti Bankası Ramazan’a özel olarak masrafsız, yüzde 0,99 başlayan faizlerle 60 ay vade ve 50.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Vakıfbank

Vakıfbank da “Geleneksel Bayram Kredisi” adı altında müşterilerine farklı faiz oranları ve vade seçenekleriyle kredi kullandırıyor.

Banka, 5 bin TL’ye kadar 12 aya varan vadelerle aylık yüzde 0,70, 10 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli yüzde 0,80, 15 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli yüzde 0,88, 20 bin TL’ye kadar 48 ay vadeli yüzde 0,90, 50 bin TL’ye kadar 60 ay vadeli yüzde 0,92’lik faiz oranları ile kredi kullanma imkanı sağlıyor. Tüm kredi seçeneklerinden dosya ücreti olarak 131,25 TL alınıyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Denizbank

Denizbank, Ramazan ayına özel olarak yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları ile, 36 aya varan vadelerle, 15.000 TL ‘ye kadar kredi imkanı sunuyor. Cebimde Kredi isimli kampanyadan yararlanmak için KREDİM yazıp boşluk bırakmanız ve T.C. kimlik numaranızı 3280’e göndermeniz gerekiyor. Kredi için ön onay cep telefonunuza gönderiliyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

TEB

Teb Bayram KredisiTEB, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç kredisi alan müşterilerine, ödemeye Kurban Bayramı’ndan sonra Kasım ayında başlama imkanı sunuyor.

Bankanın “İki Bayram Arasında Ödeme Olmaz” adını verdiği kampanya çerçevesinde ihtiyaç kredisi taksitleri 3 ay erteleniyor. Böylece taksit ödemelerine Kurban Bayramı’ndan sonra başlanıyor. Kampanyada geçerli faiz oranının yüzde 0,99; dosya masrafı ise 49 TL. Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Yapı Kredi

Yapı Kredi, bayrama özel üç farklı Bayram Kredisi paketi hazırlamış: Farklı vade ve masraf yapısıyla oluşturulan Faizsiz, Masrafsız ve yüzde 0,41’den başlayan Faiz Oranlarıyla Bireysel İhtiyaç Kredisi.

Vade sonuna kadar hiç faiz ödemeden, sadece peşin komisyon ile kullandırılan faizsiz kredi, maksimum 5 bin TL için ve 12 aylık vadede kullanılabiliyor. Hiçbir masraf veya komisyon ödemeden, sadece yüzde 1,19 faiz ile kullanılabilecek Masrafsız Kredi’de tutar ve vade sınırı 10 bin TL ve 24 ay.

Üçüncü seçenekte ise Bireysel İhtiyaç Kredisi’nin faizleri aylık yüzde 0,41’den başlıyor. Tutar ve vadeye göre farklı komisyon oranları ve masraf uygulanan yüzde 0,41 Bireysel İhtiyaç Kredisi maksimum 36 aya kadar vadelendirilebiliyor ve üst tutar sınırı 20 bin TL. Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Akbank

Akbank “Bu bayram masraflar bizden!” sloganıyla Ramazan’a özel yüzde 0,99 faizli, masrafsız ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

10,000 TL’ye kadar olan yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlarınızda ise masrafsız % 1,02 faiz oranıyla kredi sunuluyor. Başvuru Akbank şubelerinden yapılabiliyor. Kampanya için son tarih 31 Ağustos, yani bugün. Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

ING Bank

ING Bank, Ramazan ve bayram ihtiyaçları için 9 Eylül’e kadar geçerli olacak “Mini Kredi” kampanyasıyla karşımıza çıkıyor. Kampanya kapsamında tüketicilere 5 bin liraya kadar sabit 99 TL masrafla kredi kullandırılıyor. Tüketiciler, bin TL ile 2 bin 500 TL arasında yüzde 0,49; 3 ila 5 bin TL arasında yüzde 0,89’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle kredi alabilecek. Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Halkbank

Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi’ni 5 bin TL’ye kadar, 12 ay vadede yüzde 0,69 aylık faiz oranıyla kullandırıyor. Halkbank, Erken Gelen Bayram Kredisi’nden yararlanan müşterilerine ilk taksiti iki ay erteleme imkânı da sunuyor.

Erken Gelen Bayram Kredisi’nden yararlanmak için 17 Eylül 2010’a kadar tüm Halkbank şubelerine başvuru yapılabiliyor.

Yazımızın sonunda şu uyarıyı yapmakta fayda görüyoruz, eğer takipte bir borcunuz veya negatif KKB kaydınız varsa büyük ihtimalle bankaların kredi politikaları gereği başvurunuz reddedilecektir.