web statistics

2010 Motorlu Taşıtlar Vergisi İkinci Taksidini Kredi Kartıyla Ödeme Fırsatları


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

Ocak ayında Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ilk taksidinin internet üzerinden kredi kartıyla ödenmesinde faydalanabileceğiniz kampanyaları konu alan yazımız büyük ilgi görmüştü. MTV’nin ikinci taksidinin de içinde bulunduğumuz bu temmuz ayında ödenmesi gerekiyor. Bu yazımızda, işte bu ikinci taksidi internet üzerinden ödenmesinde kullanabileceğiniz kampanyalardan bahsetmek istiyoruz.

Finansbank CardFinans sahipleri MTV ve TPC ödemelerinde 4 taksit ve 1 ay erteleme imkanından yararlanıyor. Ayrıca Ziebart Boya Parlatma ve Ultra Koruma Sistemi’nden liste fiyatı üzerinden yüzde 30 indirimle, Ozonlama Yöntemi ile Dezenfeksiyon işleminden Ücretsiz faydalanıyor.

Kampanya 1 – 31 Temmuz 2010 tarihleri arasında www.gib.gov.tr ‘den CardFinans kredi kartları ile yapılacak ödemeler ve Finansbank İnternet Şubesi’nden hesaptan yapılan ödemelerde geçerli. www.gib.gov.tr üzerinden yapılan tüm tek çekim işlemlere 1 ay erteleme ve +3 taksit veriliyor.

İnternet Şubesi’nde sadece hesaptan ödeme alınıyor, erteleme ve taksit uygulaması bu ödemelerde geçerli değil.

Ziebart hizmetleri için uygulama tarihleri 02 Temmuz–31 Ağustos 2010, ayrıca Ziebart istasyonlarından telefonla randevu alınması gerekiyor.

FixCard ile yapılan ödemelerde erteleme uygulaması geçerli değil, ödemeler 2 taksitli olarak gerçekleştirilebiliyor.

CardFinans Business’in de kampanyaya dahil olmadığını hatırlatalım.

Bonus Card sahipleri 1-31 Temmuz 2010 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Bonus Card ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr’ den ödemeleri halinde 5 taksit fırsatından faydalanabiliyor.

Kampanyadan Garanti Bankası tüm Bonus, Money, Flexi ve Shop&Miles MasterCard sahipleri ile ING Bonus, Denizbank Bonus ve Şekerbank Bonus sahipleri de yararlanabiliyor.

Bonus Business, Filo Card ve Corporate Card sahipleri de kampanyadan faydalabiliyor.

İş Bankası Maximum Kart kullanıcıları www.gib.gov.tr’den 1 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 eşit taksit imkânına sahip oluyor.

Kampanyadan Maximiles sahipleri yararlanabiliyor.

Axess Mtv KampanyasiAkbank Axess sahipleri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini www.gib.gov.tr’den yapmaları halinde 3 taksit imkanından yararlanabiliyor. Ödemesini Axess’le yapana ayrıca Auto King’den yüzde 50 indirimli oto bakım imkanı var.

Yapı Kredi kredi kartlarıyla MTV ödemelerini gib.gov.tr’den yapanlar da 5 taksit imkanından faydalanabiliyor. Ayrıca navking.com’da navigasyon cihazlarında yüzde 30 indirim imkanı mevcut.

Kampanya 1-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli. Kampanyaya Worldcard’larla beraber tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Fortis Worldcard’lar dahil.

Kampanyaya katılmak istemeyen sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’na taleplerini iletmeleri halinde taksit uygulanmayacak.

HSBC kredi kartları sahipleri MTV ödemelerinde 4 taksit imkanında faydalanıyor.

Kampanya 1 Temmuz – 2 Ağustos 2010 tarihleri arasında HSBC kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr’den ödeme yapılması halinde geçerli.

1 Temmuz-2 Ağustos 2010 tarihleri arasında ödeme yapanlar peşin fiyatına 4 taksit kampanyasından doğrudan yararlanıyor ve bu dönem içinde yapılan işlemler için tek ödeme opsiyonu geçerli olmuyor.