web statistics

Flexi Card Sahipleri Bonus Card Kampanyalarından Ücretsiz Yararlanabilecek, Şimdilik…


Garanti Bankası’nın özellikleri kişiselleştirilebilir kredi kartı Flexi Card‘ın Cüneyt Arkın’ın rol aldığı reklamlarını görmüşsünüzdür. Reklamda da vurgulandığı üzere artık Flexi Card sahipleri Bonus Card kampanyalarınından da faydalabilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, “Her tüketicinin ihtiyacı birbirinden farklı. Bu düşünceyle, 4 yıl önce, ne istediğini bilen tüketicilere hitap eden Flexi Card’ı geliştirip hizmete sunduk. Kart sahibine kendi alışveriş dünyasını yaratma şansını sunan Flexi, bu özelliğiyle sadece Türkiye’de değil dünyada yepyeni bir tarz yarattı, uluslararası saygın kuruluşlardan en iyi ve en yenilikçi kart ödüllerini aldı.

Müşterilerimizi daha yakından tanıma imkanı bulduğumuz Flexi’de, şimdi müşterilerimize daha fazla kontrol imkanı veriyoruz. Türkiye’nin en çok kazandıran kartı Bonus’un gücünü eklediğimiz Flexi ile alışverişleri daha da kolaylaştırıyor, ne istediğini bilen kart sahiplerine benzersiz bir hizmet daha sunuyoruz. Artık Flexi Card sahipleri Bonus’un kampanyalarından dilediklerini seçip, alışveriş anında yararlanabilecek. Geliştirdiğimiz yeni özellik, sektörde yine bir ilki oluşturuyor. Bilinçli Flexi Card sahipleri artık eskisinden çok daha fazla kazanacak” dedi.

flexicardGeçmiş uygulamada Flexi Card sahipleri sadece Flexi Card için düzenlenen kampanyalardan yararlanabiliyordu. Şimdi ise Flexi Card sahiplerinin, Bonus üyesi işyerinde geçerli kampanyalardan tercih ettiklerinin ismini, kısa mesajla 3340’a göndermeleri yeterli olacak. Kart sahipleri, tüm kampanyaları yenilenen www.flexi.com.tr adresinden de takip edebilecek.

Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Flexi Card’ın web sitesinde “31 Ağustos’a kadar tüm kampanyalara katılım ücretsizdir” diye bir ibare var. Yani bu tarihten itibaren katılmak istenen her kampanyanın bir ücreti var ve o ücreti ödemek suretiyle kampanyadan faydalanabileceksiniz. Bu sebepten 31 Ağustos’tan itibaren Flexi Card sahiplerinin Bonus kampanyalarına katılmadan önce hesap kitap yapıp, gerçekten verim alacaklarına inandıkları kampanyalara katılmaya özen göstermeleri faydalı olacaktır.