web statistics

ING Bank 2000 TL Avans Bonus Kampanyasına Başvurmadan Önce…


Eğer şu sıralar kredi kartı başvurusu yapmayı düşünüyorsanız, ING Bank’ın ING Bonus Card için düzenlemiş olduğu Avans Bonus kampanyası ilginizi çekebilir. Kampanya kapsamında 1 Mart – 30 Nisan arasında yapacağınız ING Bonus Card başvurunuzun onaylanması halinde, kartınıza ödemesini 3 ay sonra vade farksız olarak yapmak üzere 2000 TL avans bonus yükleniyor.

Yeni ING Bonus kartınız kampanya kapsamında avans bonus yüklenmiş olarak geliyor. Yüklenecek avans bonus miktarı kart limitiminize göre aşağıdaki şekilde belirlenmiş:

500-749 TL limit aralığı : 100 TL Avans Bonus
750-1.499 TL limit aralığı : 250 TL Avans Bonus
1.500-1.999 TL limit aralığı : 500 TL Avans Bonus
2.000-2.999 TL limit aralığı : 750 TL Avans Bonus
3.000-3.999 TL limit aralığı : 1.000 TL Avans Bonus
4.000-4.999 TL limit aralığı : 1.500 TL Avans Bonus
5.000 ve üzeri TL limit aralığı : 2.000 TL Avans Bonus

Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi, kampanya sadece yeni kart başvuruları için geçerli. Yani daha önceden bir ING Bonus kartınız varsa kampanyadan yararlanamıyorsunuz. Ayrıca ek kart başvuruları da kampanya dışında tutuluyor ancak dilerseniz ek kartınızla asıl kartınıza yüklenen avans bonusları kullanabiliyorsunuz. Kampanya süresinde bonus kullanmanız halinde, öncelikle biriktirdiğiniz ve kazandığınız bonuslar harcanıyor. Kazandığınız bonuslar bittiğinde avans bonusları kullanmaya başlıyorsunuz.

ing bank avans bonusKartınıza yüklenmiş olan bonusların hepsini harcamamanız halinde yüklenmiş olan bonuslar başvuru tarihinize göre belirlenmiş olan bir tarihte geri alınıyor. Başvurunuzu Mart ayında yapmanız halinde avans bonusunuz 25 Haziran tarihinde, başvurunuzu Nisan ayında yapmanız halinde ise avans bonusunuz 25 Temmuz tarihinde geri alınıyor.

Kartınıza yüklenmiş olan avans puanları sıfır faizli kredi gibi düşünebilirsiniz. Ancak ker kredide olduğu gibi bu bonusları zamanı geldiğinde bankaya geri ödemeniz gerekiyor. Başvurunuzu Mart ayında yapmanız halinde, 25 Haziran’a kadar kullanılacağınız avans bonuslarınız Temmuz ayında ödenecek şekilde; başvurunuzu Nisan ayında yapmanız halinde ise, 25 Temmuz’a kadar kullandığınız avans bonuslarınız Ağustos ayında ödenecek şekilde ekstrenize harcama olarak yansıtılıyor. Sıfır faiz dedik ama belirtmekte fayda var, normal kredi kartı harcamalarında olduğu gibi, eksterinize yansılıtan avans bonus borcunu geri ödemede gecikme yaşarsanız, kredi faizlerinin çok üzerindeki kredi kartı faizlerine katlanmak durumundasınız.

Türkiye’deki yabancı bankaların ülkemizde faaliyetlerine devam edip etmemeleri konusunu sorguladıkları bir dönemdeyiz. Kampanya, ING Bank CEO’su Hakan Eminsoy’un görevinden ayrılmasından sonra görsel medyada yer alan ilk ING Bonus kampanyası olarak dikkat çekiyor. ING Bank da ülkemizde kalacağı yönünde karar verip, kredi kartı pazar payı konusunda nihayet harekete geçmiş gibi gözüküyor.

Aslında Avans Bonus kampanyası kredi kartı kullanan tüketiciler arasında “Sözünüze Bonus” olarak bilinen kampanyanın yeni kredi kartı başvurusunu arttırmaya yönelik revize edilmiş hali. Daha önce Fortis World Card lansmanının ardından ortaya çıkan Fortis World Sözünüze Fırsat Puan ve TEB’den İlk Ekstreyi Ödeyen Bonus Card kampanyasından daha yaratıcı veya avantajlı olduğunu düşünmesek de, bu kampanyadan da fayda sağlayacak tüketiciler çıkacaktır.