web statistics

Ev Hanımları Bankalardan Nasıl Kredi ve Kredi Kartı Alabilir ?


“Ev hanımlığı” herhalde yeryüzünde en zor ve yoğun mesaiye sahip, bununla beraber karşılında alınan ücreti en düşük işlerin başında geliyordur. Hatta bu iş karşılığında çoğu zaman alınan bir bedel bulunmaz. Böyle bir bedel söz konusuysa bile saat ücreti olarak hesaplandığında çok da iyi bir ücreti olduğu söylenemez. Ücretle ilgili bu belirsizlik nedeniyle tüketici finansman ürünleri başvuruları için yapılan kredi risk değerlendirmesi açısından da kredi verilmeye uygun, cazip bir meslek dalı olarak kabul edilmez. Bir çok ev hanımı yaptıkları kredi / kredi kartı başvurularının onaylanmamasından şikayet etmektedir. Bu nedenle ev hanımlarına kredi veya kredi kartı veren bankaların kimler olduğu internette hep bir merak konusu olmuştur.

Yazılarımızda zaman zaman değinmişizdir, tüketici finansmanı ürünleri sunan kuruma geleceğe yönelik gelirler karşılık gösterilerek (bazı durumlarda ek olarak sahip olunan mal varlığı), tüketiciyle kurum arasında bir borç alacak ilişkisi kurulur. Ülkemizdeki ev hanımlarının harcadıkları saat ücreti karşılığının ne olduğu veya yaklaşık sayısal bir bedel yasal platformda kabul görecek şekilde hesaplanmış olmadığından, tüketici finansmanı ürünleri başvuru değerlendirmelerinde kabul edilmeleri çok sık rastlanan bir durum değildir.

Yazımızın bundan sonraki kısmında ev hanımlarına kredi veren bankaları isim isim saymamız malesef mümkün değil; çünkü bu durum, bankaların ekonomik gelişmelere bağlı olarak değişen kredi politikalarıyla beraber sık sık değişikliğe uğrar. İsim verirsek bundan iki yıl sonra şartlar değiştiğinde yalancı durumuna düşeriz. Bunun yerine bu konuda başvuruları değerlendiren tahsis birimlerinin olumlu yanıt vermesine yardımcı olacak birkaç yöntem önermek istiyoruz.

Öncelikle önermek istediğimiz başvuruları mutlaka ilgili bankaların şubelerinden yapmanız gerekiyor. İnternet gibi alternatif dağıtım kanallarından yapılan başvuruların onay oranları konvansiyonel kanallardan, yani şubelerden yapılan başvurulara kıyasla her zaman daha düşük olmuştur.

Ev hanımlarına kredi başvurularında onay almak adına önerebileceğimiz yöntemlerden şüphesiz en kolayı, ev hanımlığı yapılan haneye gelir sağlayan kişilerden kredi sicili müsait olanların gelirlerini belgeleyerek başvuruda bulunan ev hanımına kefil olmaları.

is bankasi kredi kampanya faiz tablosuEv hanımlarının kredi veya kredi kartı başvurularında onay almalarına imkan verecek bir başka yöntem de başvuru sırasında mal beyanı. Sıradan bir tahsis elemanı, ev hanımı gibi bir mesleki ünvanla yapılan başvuruya önyargı ile yaklaşabilir. Bunu tersine çevirmek için değerlendirmeyi yapan kişinin sık rastlamadığı bir mal varlığı işe yarayacaktır. Üzerinize kayıtlı mal varlıkları varsa, bunlara ait sahiplik belgesi fotokopisini (otomobil için ruhsat, ev için tapu) başvuruya eklemek kritik önem taşıyacaktır. Bununla beraber sahip olunduğu iddia edilen herhangi bir kira geliri varsa, bu geliri belirtirken tapu fotokopisi ile desteklemek olumlu olacaktır.

Günümüzde kredi / kredi kartı başvuru değerlendirmelerde işin çoğunu karar ağaçları yaparlar. Kredi politikalarını belirleyen birimler tarafından hazırlanan karar ağaçlarını aşabilenlerin başvurularının onaylanması çok olasıdır. Karar ağacını aşabilmek için, başvuruyu değerlendiren kurum başvuru sahibi hakkında ne kadar çok detaylı bilgiye sahip olursa, o kadar iyidir. Bunun için böyle bir borç-alacak ilişkisi kurmayı düşündüğünüz bankada önceden bir mevduat ilişkisi kurmanız çok yardımcı olacaktır. Bu hesabı evin faturalarını ödemek için kullanarak banka ile düzenli bir ilişki kurarsanız, söz konusu banka bir süre sonra siz istemeden bir kredi kartı veya küçük limitli olsa da bir tüketici kredisi sunabilir.

Bankalarda hesap açmanın en riskli tarafı, söz konusu hesaba bankaların dönem içerisinde işlettikleri hesap işletim ücretidir. Günümüzde birçok banka otomatik ödemesi bulunan hesaplardan hesap işletim ücreti almıyor. Hesap açarken bu tür bankaları tercih etmeniz faydalı olacaktır. Aylık düzenli ödemelerinizi bu hesap üzerinden gerçekleştirirseniz, hem parayı yatırmaya gittiğinizde şube çalışanları ile tanışıklığınız olur ve zamanı geldiğinde sizinle ilgili olumlu görüş bildirebilirler, hem de faturayı ödesin diye verdiğiniz kapıcıya para üstünü kaptırmamış olursunuz.

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi ev hanımlarına kredi veren bankalara tek tek saymamız mümkün değil, ancak yukarıda önerdiğimiz yöntemler ile başvurarak kabul edilme olasığınızı arttırabilirsiniz.

“Ev Hanımları Bankalardan Nasıl Kredi ve Kredi Kartı Alabilir ?” üzerine 16 yorum

  1. ben bir ev hanımı olarak benimde bir kredi kartım olmasını istiyorum lütfen dikkata alın

  2. ben bir ev hanımıyım benimde bir kredi kartım almasını istiyorum lütfen dikkate alınmasını arzederim

  3. bende ev hanımıyım kredi çekmek istiyorum 10 bin kadar taksitlerini ödeyebilirim imkanım var acaba bana verirlermi

    • merhaba duygu hanım istediginiz kredi tutarı su anda cok fazla gorukuyor bır ev hanımı olarak ancak odeyecegınızı bankaya kanıtlamanız lagzım onceden kredı kartı kullanmıssanız ve duzenlı sekılde odemıssenız yada hipotek göstere bılcek durumunuz varsa ala bılırsınız 🙂

  4. yapmayın ben yıllardır esnafım açılışım bu senenin 17 02 201 verdim açılışın yeni diye bir banka dışında hiç bir banka yanaşmadı yapı kredide 20.00.bin ve 1 ay arayla 10 bin tl birdaha aldım şu anda şükür rabbime faiziyle beraber 33.00 bin tlden 19 bin tl sini ödedim geriye 14 bin tl kaldı şimdi işlerimi, büyütmem için 30.00 bin tl ye ihtiyacım var hoş yine kimse yanaşmıyor tamam ev kadınlarına vermeye bilirler ama ben ev kadını deyilim sorun bu 14 bin tl demi onunda daha günü zamanı var 7 ay sonra oda bitiyor bakalım ondan sonra ne mazaret uyduracaklar merak ediyorum

  5. EV KADINLARINA KREDİ KARTI NEDEN VERİLMİYOR EN ÇOK ONLAR SADIK BORÇLARINA

  6. Ben ev hanımıyım bir bankanın banka kartını kullanırken o bankadan bana kredi kartı geldi.Aynı bankadan 5bintl kredi istedim gelir beyan edemediğim için kredi vermedi10 YAŞINDA kızım var okuyor yalnız yaşıyorum.Sadece vefat eden babamdan kalan bir yer var onun kirasını alıyorum oda kayıt dışı.5bintlye ihtiyacım var

  7. HELP ME BÜYÜK BİR BÜYÜSÜ KASTER HAMİLE GET.

    Eğer kısırlık sorunu çözmek için ya da hamile yardıma ihtiyacı vardır? Ben ABD bu e ([email protected]) Dr. ken çözüm eve başvurun, hamile ve gerekli yardım almak için 5 yıldır çalışıyorlar! ben doktorlar ama hala hiçbir şey sürdürmekteyiz var. Doktor ben ve kocam ince ve başka nereye gideceğimi bilmiyorum söyledi. Bir gün kadar arkadaşım ona hamile yapılmış da aşk büyüsü ile geri onu kaybettiği kocasını geri almak ve yardımcı bu büyük büyü teker beni tanıtmak, Bu yüzden onun e-posta (ogudosolution @ gmail bu büyü döküm Dr.Ken başvurma kararı aldı. Sonra kocam ya da ben bu dünyada aşk herhangi bir erkekle seks olmalıdır sonra onunla etkileşim sonrası com) diye, ne yapacağını bana talimat, Ve ben kadar kontrol için gitti bir sonraki ay içinde, öyle yaptım ve Doktorum ben iki bebekten 2 haftalık hamile olduğumu doğruladı. Çok mutluyum!! Ayrıca hamile veya sizin eski geri ihtiyaç yardıma ihtiyacınız varsa, onun e-posta adresini irtibata geçiniz: [email protected] veya O’nun özel numara ile +2348 151 938 088.You aynı telefon numarasından Ne-app onu irtibata geçebilirsiniz olduğunu .

  8. Merhaba,

    Şu anda para ihtiyacı varsa, yardım için mükemmel bir yer bulduk. Bizim kredi birinden bir kredi aldıktan sonra, artık artık para sıkıntılardan dert gerekir. Birkaç dakika içinde online başvuru formunu doldurmak için, ve bilgi her zaman güvenli olacaktır. Ne bu sizin için anlamı zaman faks veya belgeler ton tamamlamak için bir tuğla ve harç konuma gelen harcamanıza gerek yok olmasıdır. Ayrıca, biz de size tamamladıktan ve bize başvurunuzu gönderdikten sonra sadece saniyeler içinde cevap verebilir. Artık diğer şirketler gibi hafta veya günler bekliyor. Her ay, farklı binlerce insan mali sıkıntılara dikkat çekmek yardım edebiliyoruz. Biz sizi kara listeye veya değilse, o size kalmış umurumda değil! Biz sadece uygulamaya doldurduğu doğru bilgiye ihtiyacımız var. Bunun yerine “Ben şimdi paraya ihtiyacım var” düşünme, ihtiyacınız olan kredi sağ parça aşağı ilerliyor gibi alarak mali üzerinde kontrol altına almak. Bizimle uygularken insanların hayatında bazen takılıyorum anlamak için, kredi, size engel olmaz. Şimdi nakit ihtiyacı olduğunda, biz hazır ve yardımcı olmak için istekli.

    BİZ YARDIM SAĞLAMAK:

    İşimiz hedefi mali krizle karşı karşıya insanların stres ağırlığı altında dışarı olsun yardımcı olmaktır. Bizim kredi $10,000,000.00 USD sadece $1,000.00 USD krediler ve kredi bu herkes için geçerli olacak değil yardımcı olabilir, ancak gereksinimleri her karşılamak mümkün olup olmadığını, size aradığınız para almak yardımcı olacaktır. kredi derecelendirme ortada bir yerde, mükemmel fakir, ya da eğer sakıncası yoksa, biz yardımcı olmak için buradayız. biz seni maç olur kredi sadece bir kredi puanı daha fazla gereksinimleri vardır. Onlar uygulamanın tüm yönlerini düşünün. Ne en kredi en fazla bakmak Mevcut evde yaşayan ne kadar, mevcut iş çalışan kadar süredir ve bunları içine kredi yatırmak için geçerli bir çek hesabı varsa. Bizim kredi bugün paraya ihtiyacım var çünkü burada anlamak çünkü kötü kredi uygulayarak engelleyen olmamalıdır.

    KAYIT:

    Sizin kredi işlemi için kredi işlem için için mütevelli yönetimi firmamız yetkisi yönetim kurulu ile kayıtlı olması gerekir anında işlem için onaylanacak ve

    işlem. Ve kayıt tam güvenli ve herhangi bir sorun ya da gecikmeden ülke ve kişisel hesaba transfer edilmesi için işlem için sırayla zorunludur.

    HIZLI PARA KREDİLERİ:

    Bizim hızlı nakdi krediler hızlı para ihtiyacı olanlar için kullanılabilir. Biz yukarı tüm yol taksitli krediler aracılığıyla kısa vadeli krediler, var ve ortada çok. Biz stres ve sık sık faturalarınızı ödemek mümkün olmayan eşlik çaresiz duygular götürmek yardımcı olabilir. Kredili Mevduat ücretleri ve montaj gecikme ücreti, hızlı bir şekilde mali sollamak ve geçinebilmek için yeteneğinizi berbat edebilir. Bu kısa vadeli krediler için var. Çoğu zaman, sen izleyen iş günü hesabınıza koymak gerekir para alabilirsiniz sonra saniye veya birkaç dakika içinde uygulamasından cevap almak ve edersiniz.

    %100 ONLINE BAŞVURU:

    Bizim uygulama çevrimiçi tamamen yapılabilir, ve süper basit. Biz sürekli online başvuru ve web sitemizi hem de geliştirmek için çalışıyoruz. Bizim güvenlik kasası kalması için kişisel bilgilerin tümünü sağlayan en üst düzeydedir. Tercihiniz ise, ancak doldurmak için

    telefonla uygulama, bizim temsilcileri herhangi bir gün ya da Uygulamak istediğiniz zaman size bu konuda yardımcı olacaktır. Biz şimdi paraya ihtiyacım var biliyoruz ve hazır ve yardımcı olmak için bekliyorlar. adresindeki e-posta yoluyla bize geri almak lütfen ya {[email protected] ya [email protected]}, Biz her zaman mali durumları çözmeye yardımcı olmak için çevrimiçi.

    Nezaket,

    PROFITIAN WEATHLENS FINANCIAL HOME, LLC

    [email protected] ya [email protected]

  9. EMAURRI Odilon Kredi Sektörü, girişimcilere bir ülkedeki kredilere hızlı, şeffaf ve verimli bir şekilde kolayca erişme imkanı sunar. Müşterilerimize ve hizmet sunumlarımıza hizmet kalitemizi sağlamak için uzmanlığımız ve uluslararası standartlarımız, boş zaman, turizm, eğlence ve inşaat sektörlerinde önemli araştıma projeleri için uluslararası finansman projesi şirketleri, işletmeler ve organizasyonlar için ana tedarikçimizdir Ayrıca, bireysel kredi, Özel kredi, borç borcunun geri ödenmesi; İletişim E-posta: [email protected]

  10. Bir iş kredisi, kişisel kredi, ev kredisi, araba kredisi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyonu kredileri, teminatsız krediler, girişim sermayesi vb. Mi arıyorsunuz? Veya bir banka veya bir finansal kurum tarafından bir borcunuzu reddettiniz. Kredi çözümleriniz için doğru yerde! Ben özel bir borç verenim, şirketlere ve bireylere% 2 Faiz oranıyla düşük ve uygun faiz oranıyla kredi veriyorum. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki adresten E-posta ile bize ulaşın:
    [email protected]

Yorumlar kapalı.