web statistics

Finansbank Cardfinans VadeKart Başvurusu Yapmadan Önce…


Finansbank küçük ve orta boy işletmeler, esnaf ve serbest meslek sahiplerine özel olarak çıkarttığı, çek ve senet yerine geçecek olan şirket harcamalarında vade yapılmasını sağlayacak ürünü CardFinans VadeKart‘ı duyurdu.

CardFinans VadeKart ticari işletmelere özel olarak çıkartılmış bir kredi kartı. Finansbank bu ürüne kazandırdığı özelliklerle, ticari işletmeler için çek ve senede anternatif olabilecek bir ürün ortaya çıkarmaya çalışmış :

CardFinans VadeKart ile;

* Başta mal alımı olmak üzere tüm şirket harcamalarınızı kendi tercihinize göre çek-senet zorluklarına katlanmadan vadelendirebiliyor,
* Tedarikçinin sizi tanımasına veya aranızda ticari bir geçmişiniz olmasına gerek kalmadan peşin fiyat üzerinden anlaşıp vadelendirme yapabiliyor,
* Ekstrenizi bir sonraki aya öteleyebiliyor,
* Mal alımlarınızı tedarikçinizin taksitli satış imkanından bağımsız olarak taksitlendirebiliyorsunuz.

Cardfinans VadekartCardFinans VadeKart ile ek kartlar için harcama limiti dışında Yetki Profilleri de belirlenerek, ek kart ile yapılabilecek işlemlerin de sınırlandırılabilmesi mümkün. Bu şekilde, ek kart verdiğiniz kişiler de kendi kartları ile harcama yapabiliyor, bu harcalamaları vadelendirebiliyor veya sonradan taksit yapabiliyor ama Ekstre Öteleme gibi yönetimsel karar almanız gereken özellikleri kullanamıyorlar.

Tüm bu özellikler dışında Vadekart Finansbank kredi kartı özellikleri de taşıyor. CardFinans VadeKart ile yaptığınız işlemlerde ParaPuan kazanabiliyor, birikmiş ParaPuanlarınızla Finansbank üye işyerlerinde bedava alışveriş yapabiliyor veya bedava uçak bileti alabiliyorsunuz. Otomatik fatura ödeme talimatı ve asist hizmetleri de sunulan özellikler arasında.

Gelelim tüm bu özellikleri kullanabilmek için katlanmanız gereken maliyetlere… VadeKart için hazırlanan sayfada faizlerin ve kart ücretinin yer aldığı bölüm yok veya biz bulamadık. Ancak Finansbank Plastik Kartlar ve ADK Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Elçin Yanık’ın yaptığı açıklamaya göre yıllık kart ücreti 90 lira olarak, ekstre ertelemede faiz oranı yüzde 3,99 olarak belirlenmiş. Bu yılın mayıs ayına kadar başvuranlardan yıllık kart ücreti alınmayacakmış. VadeKart’ın harcama vadelendirme özelliğinde uygulanacak faiz ve ücretleri öğrenmek için önce buraya tıklayarak açılan sayfanın en altındaki faiz ve ücretler bağlantısına tıklayın. Harcama taksitlendirme özelliğinde uygulanacak faiz ve ücretleri öğrenmek için ise önce buraya tıklayarak açılan sayfanın en altındaki faiz ve ücretler bağlantısına tıklayın.

CardFinans VadeKart başvuruları, yalnızca firma sahipleri veya ortakları tarafından yapılabiliyor. VadeKart’a internet üzerinden başvurabiliyorsunuz. Ancak başvurunuzu yapmadan önce daha detaylı bilgi almak bir Finansbank şubesine uğramanıza veya CardFinans VadeKart internet sayfasını ziyaret etmenizi öneriyoruz.