web statistics

Citi Axess Turkcell 3G Kampanyasına Başvurmadan Önce…


Sürekli bizi takip eden okurlarımız genelde kredi kartı kampayaları ile ilgili yazı yayınlamadığımızı bilirler. Ancak Citibank’ın Citi Axess kart için düzenlediği mobil internet hediyeli kampanya, 3G’nin yaygınlaşmaya başladığı şu dönemde dikkatimizi çekti. Kampanya kapsamında internetten Citi Axess kredi kartı alan ve 12 ay boyunca ayda 500 TL harcama sözü veren herkese, Turkcell 3G VINN + 2 ay ücretsiz aylık 4 GB internet paketi hediye ediliyor.

Daha önce yayınladığımız “Citi Axess Kart Başvurusu Yapmadan Önce” başlıklı yazıda bahsettiğimiz gibi, Citibank klasik kredi kartlarının dışında Akbank ile işbirliğine giderek hazırladığı Citi Axess isimli bir kredi kartını da müşterilerine sunuyor. Böylece Citibank müşterileri, Citi kredi kartlarının borç transferi ve taksitli nakit gibi özelliklerinin yanısıra Axess’in üye işyerlerinden taksitli alışveriş yapabilme ve chip-para kazanma şansına sahip oluyorlar.

Turkcell ile işbirliği içinde gerçekleştirilen bu yeni kampanyada ise internetten başvuru yaparak Citi Axess kart sahibi olan herkes 3G VINN kazanabiliyor. Kampanyaya katılım için 2 ay boyunca aylık 500 TL harcama sözü vermeniz gerekiyor. 2 aylık ücretsiz kullanım sonrasında dilerseniz 10 ay boyunca ayda 18,90 TL ödeyerek mobil internet paketinizi kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Citi Axess Turkcell 3g KampanyasiGelelim kampanya koşullarına… 500 TL’lik harcama tutarına sadece kredi kartı ile yaptığınız alışverişler dahil. Nakit çekim, Citi Para/chip-para kullanımı, borç transferi, taksitli nakit, ekstra nakit gibi ürünler taahüde dahil değil. Bunun dışında ikinci bir önemli ayrıntı da şu; aylık harcamalarınızın 500 TL’nin altında kalması halinde VINN modem bedeli 83 USD karşılığı TL olarak ve 2 aylık ücretsiz internet kullanımı için toplam 37,80 TL (18,90 TL x 2 ay) hesap özetinize yansıtılıyor. Kartınızın 12 aydan önce kapatılması halinde de aynı maliyetlere katlanmak durumundasınız. Kampanyayla bir ilgisi olmada ufak bir uyarıda bulunalım; 3G paket aşımı maliyetleri ADSL kota aşımından çok daha yüksek tutarlara çıkabiliyor. Bu yüzden 4 GB’lık paket limitini aşmama konusunda hassas davranmak gerekiyor.

İster ilk, ister ikinci veya üçüncü kartınızı alacak olun, eğer hesaplı bir 3G internet paketi sahibi istiyorsanız Citi Axess kampanyası sizin için iyi bir fırsat olabilir. Turkcell’in 4 GB’lık 3G internet paketi bugün itibariyle aylık 39 TL‘ye satılıyor. İnternet aracılığıyla başvuru yapıp Citi Axess kart sahibi olmanız ve harcama taahüdünü yerine getirmeniz halinde çok daha hesaplı bir fiyata mobil internet sahibi olabilirsiniz. 500 TL’lik harcama tutarı mobil internet kullanmayı düşünenen müşteri profili için kolaylıkla ulaşılabilir bir limit. Bizim görüşümüz, mevcut kredi kartınızdaki harcamaların bir kısmını yeni kredi kartınıza kaydırmanız halinde ve yaygın Axess üye işyeri ağı sayesinde aylık hedefi yakalamakta sıkıntı yaşamayacağınız yönünde. Citi Axess kart için ilk yıl kart ücreti ödemeyeceğinizi de hatırlatalım…

Citi Axess başvuru yapmak ve kampanyaya katılmak için buraya tıklayın.