web statistics

Rock’n Coke’ta Bu Yıl Bonus Rock Card Kullanılacak


Geçtiğimiz yıllarda yapılan Rock’n Coke festivallerinde katılımcılar festival alanınaki harcamaları için Akbank‘ın Cardrock isimli ön ödemeli kartlarını kullanıyorlardı. Bu yıl 18 – 19 Temmuz’da İstanbul Park’ta düzenlecek festivale ise Garanti Bankası destek verecek. Katılımcılar Garanti Bankası’nın Rock’n Coke müzik festivali için özel olarak çıkardığı Bonus Rock Card’ı kullanacaklar.

Festival alanının girişinden temin edilebilecek Bonus Rock Card’a, istenilen miktarda para POS cihazları üzerinden anında yüklenebilecek. Bu kart sayesinde, festivale katılanlar nakit taşıma sıkıntısından kurtulacak. Festival alanında ayrıca Bonus Trink Card da kullanılabilecek. Bonus Rock Card ayrıca, 30 Eylül 2009’a kadar Garanti Üye İşyerleri’nde yapılan alışverişlerde kullanılabilecek.

rockncokeAkbank’ın böyle prestijli bir festivalden çekilmiş olmasını tabiki ekonomik kriz nedeniyle kısılan bütçelere bağlıyoruz. 5 senedir Akbank’la bütünleşen bu festivalde boşalan yeri de Garanti Bankası gibi sektör öncülerinden birinin alması da hiç şaşırtıcı değil. Genç segment için uzun zamandır yenilik yapmayan Garanti için bu, tekrar gençler arasında adını duyurması adına kesinlikle büyük bir fırsat. Ayrıca Bonus Trink Card’ın kullanılabilmesi ve katılımcıların festival sonrası ellerindeki Bonus Rock Card’larla Garanti üye işyerlerinde harcama yapabilmesi de, oldukça güzel bir atılım olmuş.