web statistics

Kredi veya Kredi Kartı Borcu Kapatmak İçin Halkbank`tan Dost Kredi


Halkbank; kredi kartı, bireysel kredi veya kredili mevduat hesabı borçlarını kapatmak isteyen tüketiciler için Dost Kredi isimli ürününü piyasaya sürdü.

04 Şubat – 30 Nisan 2009 tarihleri arasında geçerli olacak Dost Kredi kampanyası kapsamında kredi kartı borçları kapatılarak tüketici kredisine çevriliyor ve geri ödemeler %1,89’luk faiz oranıyla (toplam yıllık faiz oranı %26,68) 60 aya varan vadelerle yapılıyor. Böylece tüketiciler kredi kartının yüksek gecikme faizini ödemek yerine borcu kredi ile kapatarak sadece kredi faizi ödeyerek borçlarını azaltma ve taksitlendirme şansı buluyor.

Dost Kredi ile sadece Halkbank’ta değil, diğer bankalara ait olan kredi borçları da kapatılabiliyor. Dost Kredi’den kamu çalışanları, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) “İlk 500 Firma ve Kuruluş” listesindeki özel sektör firmalarının ücretli çalışanları, bankacılık sektörü çalışanları, maaşını Halkbank aracılığıyla alanlar yararlanabiliyor. Dost Kredi’den faydalananlara İşsizlik Sigortası da yapılıyor. Kredi için asgari 200 TL olmak üzere %3’lük bir dosya masrafı ödemeniz gerekiyor.

Dost Kredi ile ilgili olarak Halkbank’ın web sitesinde daha ayrıntılı bulamadık. Daha fazla bilgi ve Dost Kredi başvurusunda bulunmak için bir Halkbank şubesine gitmeniz gerekiyor.

“Kredi veya Kredi Kartı Borcu Kapatmak İçin Halkbank`tan Dost Kredi” üzerine 7 yorum

  1. ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN BANKA SEKTÖRÜNDE VE DİĞER KAMU VB ÇALIŞANLAR HEM BORCUNU KAPATMAK İSTİYOR HEMDE KARA LİSTEYE GİRMEMEK İSTİYOR ÇÜNKÜ BİR BANKADA İCRA TAKİPDE BİRİSİ ÇALIŞTIRILMIYOR. BU ÇOK İYİ OLUCAK UMARIM BAŞVURANLAR OLUMLU SONUÇ ALIRLAR VE BUNA BAŞVURAN HERKES BORCUNU ÖDEMEK İSTEYEN KİŞİLERDİR ÖDENİR.

  2. çok güzel bir ürün dost kredi bankacılık sektörü kamu sektöründe çalışanlar hem borcunu kapatmak istiyo hemde kara listeye girmemek istiyo. çünkü icra takipde bir elemanı banka vb çalıştırmıyor bence herkese verilmeli ki buraya başvuranlar hala umudunu yetirmeyip ödeme yapmak isteyenlerdir.

  3. BENDE MALESEF KREDİ KARTI MADURUYUM. BÜTÜN BANKALARIN VETOSUYLA KARI KARŞIYAYIM. YANLIZ DOST KREDİ OLARAK VERİLEN KREDİYE MALESEF Kİ KREDİ YADA KREDİ KARTI ÖDEMESİ GECİKENLERİ MALESE KAPSAMIYIOR.
    PEKİ OZAMAN BU AMAÇLA ÇIKARILAN KREDİNİN NE ANLAMI KALIYOR.

  4. benim kerdi kartı borçlarımı kapatmam için 2000 tl ye ihtiyacım var ama hiç bir banka krediye olumlu bakmıyo acil çekmem lazım ne yapmalıyım fikri olan varsa yazsın lütfen :(:(:(:(

    • insanları keriz yerine koyuyolar ınsanlar zaten magdur magdur olmasa kımseye muhtac kalmadan kredı cekebılıyolar

  5. bu millet koyun olmasa busafa gelmezdi 81 vılayetden herkes 100 kısı ıptal etsınler ozamn bakalım nasıl yalvarıyolar herkes aslında bı platformda toplansalar bunu basarırsak bakın ozamn nasıl verıyolar

  6. ANLAMADIGIM OLAY …YANİ ARKADAŞIM ŞU AN MEVCUT BORCU ODÜYEMİYORUM HER BANKAYA AYRI AYRI PARA YATIRACAGIMA 1 BANKAYA BORÇLU OLAYIM … GİDİYOSUN BANKAYA BANA DİYOKİ DAHA ÖNCE KULLANDIGIN KREDİ Yİ VEYA KREDİ KARTINI GECİKMELİ ODEDİGİN İÇİN PUANIN DÜŞÜK O YUZDEN SEN FAYDALANAMIYOSUN …EEEEE BU DOST KREDİNİN NE ANLAMI KALDI ZATEN ODEYEBİLSEM NE SIKINTIM OLURKİ …. DUA EDELİMKİ KURTULALIM ….BİR DEPREMZEDE OLARAK 3 VEYA 6 AY ERTELENDİK AMA SONUNDA ÖDETECEKLER …..FAKAT DEPREM OLDU İŞ YERİN SENİ İŞTEN ÇIKARIYO BUNU KİMSE KAALA ALMIYO BU ADA İŞSİZ KALDI NE YAOAR NE EDER KİMİN UMURUNDA

Yorumlar kapalı.