web statistics

Societe Generale KrediVer Nakit Kredi Başvurusu Yapmadan Önce…


Societe Generale Krediver, bireysel kredi faaliyetlerini durdurmuş olup 30.09.2016 tarihi itibarıyla bankaya borcu olan müşterilere ait kredileri Nurol Yatırım Bankası A.Ş.’ye devir ve temlik edilmiştir. Daha önce krediver ödemesi yapılabilen Akbank , Türk Ekonomi Bankası, Garanti Bankası, Finansbank, şubeleri, Garanti Bankası internet şubesi, Finansbank internet şubesi, Garanti Bankası ATM’leri ve Finansbank telefon bankacılığı kanalları kredi tahsilat işlemlerine kapatılmıştır. 30.09.2016 tarihi itibarıyla kredivere olan kredi borçları nedeniyle bir sorun olması durumunda (0212) 988 03 00 nolu telefondan Nurol Bank Yatırım A.Ş temsilcileriyle iletişime geçilebilir. Societe Generale Krediver’den kullanmış olduğunuz kredi geri ödemelerinizi 30.09.2016 tarihinden önce yaparak bitirdi iseniz, herhangi bir sorunuz olması durumunda (0212) 319 34 69 den Societe Generale Krediver temsilcileriyle iletişime geçebilirsiniz. Eğer bu yazıya internetten ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak amacıyla ulaştıysanız buradan başvuruda bulunabilirsiniz.

KrediVer, yakın zamanda Türkiye’de faaliyete geçen Fransız Société Générale Bankası’nın doğrudan son tüketiciye, ticari kullanım amacı dışında tüketici kredisi çözümleri sağladığı markanın adı. Société Générale, yaklaşık 20 senedir ülkemizde kurumsal bankacılık alanında faaliyet gösterirken, 2007 yılının sonlarına doğru tüketici finansmanı alanında da faaliyetlerine başladı.

KrediVer‘in organizasyonunu orta ve dar gelirli tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapılandırdığını görünce, bu hizmetten faydalanmak isteyecek okuyucularımıza fikir vermesi açısından ulaştığımız bilgileri paylaşmak istedik.

KrediVer’in hedeflediği kitle göz önüne alınınca kredi değerlendirme sürecinde bankalardan daha sıkı politika izleyeceklerini düşünmek yanlış olmaz. Bu nedenle KrediVer Nakit Kredi başvurusu yapmayı düşünen tüketicilerin başvurularını yaparken istenen belgeleri eksiksiz olarak temin etmeleri, sürecin herhangi bir aksilik yaşamadan tamamlanması açısından kritik önem taşıyacaktır.

Krediver şu an için orta ve dar gelirli tüketicilere Nakit Kredi isimli tek bir ürün sunuyor. Web siteleri www.krediver.com ulaşabildiğimiz bilgilerden nakit kredi tutarlarında üst sınırın 10.000 YTL olduğunu görüyoruz.

Kredi faiz oranlarına baktığımızda aylık 1,79 civarında olduğunu gördük. Bu bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredilerinin piyasa ortalamasının biraz üstünde olsa da gayet mantıklı bir oran. Sadece oran olarak baktığımızda bankaların daha avantajlı oranlar sunduğunu görüyoruz ancak bankalar ile muhattap olduğunuzda karşınıza çıkan dosya masrafı gibi ek maliyetler söz konusu. Kredinizden %2 ila %3 komisyon kesilmesine razı olursanız, yani bankanın size verdiği krediden belli bir oranda kesinti yapmasına onay verirseniz, oranlar 20 baz puan (yıllık 1.69’dan 1.32’ye) düşebiliyor. Gerçi KrediVer’den kredi alırsanız faiz dışı herhangi bir maliyet yansımayacağını söylersek bu tam anlamıyla doğru olmaz. Aldığımız bilgiye göre aylık geri ödeme taksitlerinin içerisinde giydirilen (her ay 25 YTL) bir işletim ücreti var. Ayrıca bir de sigorta yaptırılıyor. Bunun da aylık taksitleri +1 veya +2 YTL arttırması söz konusu. Maliyetler göz korkutabilir ancak borca ihtiyacı olan kişilerin bu ihtiyaçlarını bir bedel ödemeden temin etmelerini beklemek pek de gerçekçi olmuyor. Sorun bu maliyetlere katlanıp katlanmamak konusunda karar verirken alternatif çözümlerin maliyetlerinin ne olduğuna bakıp ona göre karar vermek.

KrediVer nakit kredi ürününü standart bir paket haline getirmiş, yani isteğe göre kişiselleştirme imkanı sınırlı. Vade en fazla 60 ay olabilirken alabileceğiniz kredinin sınırı da 10.000 YTL. Standart bir kredi paketi ürünü ilk bakışta cazip gelmese de, onay sürecinde sağladığı pratiklik ve sürat açısından gayet mantıklı bir seçim.

Kimler KrediVer Nakit Kredi başvurusu yapabilir?

18- 65 yaş arası düzenli ve belgelenebilecek gelir sahibi tüm Türk vatandaşıysanız, KrediVer için başvurabilirsiniz.

KrediVer web sitesinde bahsi geçmemiş ancak başvuru sahiplerinin geçmiş kredi performanslarının sorunsuz olması da önemli bir kriter olacaktır. Kredi veren kurumların kredi politikalarını bilmemize imkan yok ancak KrediVer tarafından hedeflenen müşteri segmenti göz önünde alınınca başvuru sahiplerinin kredi kartları veya kredi borç ödemelerinde yaşanan seyrek gecikmelerin çok büyük sorun teşkil edeceğini düşünmüyoruz. “Seyrek” tanımına açıklama getirmek gerekirse arka arkaya olmamak şartıyla senede azami 3 defa gecikmeye girmiş tüketicileri kastediyoruz. 12 ayda 5 kere gecikme yaşayan tüketicilerin borç geri ödeme disiplini veya mali yapısı hakkında bir sorun olabileceğini işaret etmesi nedeniyle başvurunun sonucunu olumsuz etkileyebileceğini düşünmek sağlıksız olmayacaktır. Öte yandan kanuni takip veya idari takibe uğramış tüketicilerin başvurdukları kredi tutarı da etkin bir rol oynasa da kabul edilme ihtimali zor gibi gözüküyor. Özellikle tekrar belirtmek isteriz kredi politikaları şirketlere göre değişir ve sonuçlarını şimdiden tahmin etmek imkansızdır.

Başvuru yapmalı mıyım ?

Sonuç olarak KrediVer orta ve dar gelir grubunda yer alan tüketicilerinin kredi kartından daha hesaplı bir borçlanma imkanı tanıması açısından nispeten küçük ancak ihtiyaç duyulan bir ürün sunmakta. Bu segmentteki tüketicileri tefecilerin elinden kurtaracak doğru, hesaplı ve standartlaşmış bir ürün ve organizasyon ile piyasaya çıkmış Fransız Société Générale Bankası’na ait Krediver markası doğru adımı atmış gibi gözüküyor. Eğer kredi kartı borcunuzu taksitlendirmeye başlayan ve her ay asgari ödemeyi gerçekleştirmeye özen göstermekle beraber bu kısır döngünden kurtulmak isteyen tüketicilerdenseniz 10.000 YTL’ye kadar finansman ihtiyaçlarınız için KrediVer doğru adres olabilir.

KrediVer’in sağladığı bu hizmetleri altyapısını yaygınlaştırıp iyi bir tanıtım kampanyası ile duyurması halinde bu konuda tanınan marka olarak tüketici finansmanı pazarında sağlam bir yer edinmesi çok yüksek bir olasılık olduğunu düşünüyoruz.

Birkaç ay içersinde Türkiye’de faaliyette bulunan tüketici finansman şirketlerinin de benzer ürünlerle aynı tüketici segmentine yönelik ürünler ile karşımıza çıkacağını tahmin ediyoruz. Ancak bu konuda hazırlıkları tam anlamıyla sonuçlanmadığı için rekabet avantajını kaybetmemek amacıyla herhangi bir açıklamada bulunmaktan çekiniyorlar. Sizlere yardımcı olmak amacıyla sektörü takip ederken Türkiye’de faaliyette bulunan tüketici finansman şirketlerinin organizasyonlara gittiği duyumları bizlerin de kulağına kadar geldi. Ancak konuyla ilgili henüz herhangi bir basın açıklaması, lansman veya habere rastlamış değiliz. Örneğin Ağustos sonunda Finans Tüketici Finansmanı A.Ş. BDDK’dan kuruluş iznini aldı ancak faaliyet alanları hangi tüketicileri hedeflediklerine veya kullanıcakları kanallara dair herhangi bir bilgi edinmemiz mümkün olmadı. Sadece faaliyet izni alındığına dair kısa bir açıklama o kadar. Bir başka Fransız BNP Paribar ortaklığı olan Tüketici Finansman kuruluşu TEB CETELEM‘in de benzer bir organizasyon üzerinde geçen seneden beri çalıştığını biliyoruz ancak ne aşamada oldukları konusunda bir bilgimiz yok. Eğer çok acil kredi ihtiyacınız yoksa bir süre daha beklemek akıllıca olabilir.

nakit krediKrediver Nakit kredisine TC kimlik numaranızı 6646’ya SMS ile, 0212 444 0 646 numaralı KrediVer çağrı merkezinden telefonla , KrediVer.com üzerinden online kredi başvuru formu ile veya 2.000 YTL’ye kadar olan kredi talepleri için KrediVer şubelerinden başvuru yapmak mümkün.

Krediver şubeleri şu an için sadece İstanbul’da mevcut ancak çok yakın bir süre içerisinde İstanbul dışında da KrediVer şubelerine rastlamak mümkün olacak.

KrediVer Nakit Kredisi başvurusunda gerekli evraklar

  • Sözleşme : Krediver bireysel kredi sözleşme teklifinin iki adet imzalı nüshası (iki nüsha da ıslak imzalı olmak zorunda).
  • Kimlik Tespiti : Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Düzenli Gelir Tespiti : Son aya ait gelir belgesi
  • Banka ile ilişkinin tespiti : Kredi tutarının transfer edileceği hesabınıza ait IBAN numarasını gösteren belge (hesap ekstresi, dekont, hesap cüzdanı fotokopisi gibi). Her ne kadar ürünün adı Nakit Kredi olarak geçse de kurumsal yapısı olan her finansman kuruluşu gibi KrediVer de kredinizin onaylanması durumunda onaylanan kredi tutarını çalıştığınız bir bankanın hesabına yatıracaktır. Parayı elden nakit alamazsınız.
  • Son aya ait adınıza düzenlenmiş fatura (elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi) veya ikametgah belgesi (ikametgah tespiti artık her türlü finansal işlem yapan gerçek kişi için istenmektedir).

“Societe Generale KrediVer Nakit Kredi Başvurusu Yapmadan Önce…” üzerine 44 yorum

  1. hayır hayır kesinlikle kara listeye bakılmıyor sadece işde çalışman önemli(enaz 1 yıl)diğer bankalar gibi değil avukatlık durumun olsada KREDİ VER kredi veriyor
    lütfen yanlış bilgilendirmeyin

    • kesinlikle veriyor başka bankada kredin olsun yada olmasın borcun olsun yada olmasın veriyor hatta bir güzel yanları daha var diyelim başka bir bankaya kredi borcunuz var artı kredi kartı borcunuzda var aynı bankaya krediver 30bin tl ye kadar borcu olanların borcunuda kapatıyor ki şu an çoğu bankadan daha düşük bir faiz oranları var

  2. Hayır vermiyor.Benim avukatlık bi durumum falan yok.Sadece gecikmelerim var.Avukatlık durumda olana bile veriyor da bana neden vermiyor o zaman.ben 4 senelik öğretmenim üstüne üstlük:(((

    • ben 5 tane banka dolandırmış insanım 7 sene oldu halen ödemedim kredi verden kullandım ve borcum bitti şimdi tekrar çekecem bu banka sadece ssk nın yatıp yatmadığına bakıyor

  3. üstadım burda yanlış yorumlar yapmayın hiç bir banka veya finansal kuruluş avukatlık birine borç vermez bırakın avukatlığı gecikmesi devam eden birine dahi vermez insanları yanlış yönlendirmeyin kredi süreci hemen hemen her bankada aynı sayılır isterse yüzde 10 faizle para versin bddk diye birşey var ödemlerin düzenli olacak birincisi ve altın kural budur ikincisi bankanın görevi bireylerin borcunu kapatmak değildir banka bu işlevi görmez banka sana dar zamanda değil ihtiyacın yokken yani ödemlerine rahat bir şekilde yetiyorken para verir her bankada bu oran hemen hemen yüzde 50 dir yani ödemlerin alacağın krediyle birlikte hani halkının gelirinin yüzde 50 sini geçmemelidir sadece borç transferi yapılırken şartlar daha esnek olur böyle bir yapılandırmaya da çoğu banka yanaşmaz çünki bu bir risktir teoride olmasına karşın uygulamasını yapan banka azdır ancak iyi bir maaş ve sağlam bir kefille belki onun için arkadaşlar borçlanmayın ve ayağınızı yorganınıza göre uzatın bankalar cankurtaran değildir zor zamanlarınızda yanınızda bulamazsınız saygılar…

  4. Bencede kredi de karalisteye bakmıyorlar ve veriyorlar!

    Ben şahsen aldım. Çok fazla faiz bindiriyorlar cabası!

    Birde işten çıkarılınca 3 ay daha ödeme yaptım. İş bulamayınca da onlara da ödeme yapamadım.

    Sonuç orta o firmadan bir yetkili arayıp ödeme yapıp yapamayacağımı sordu. Bende işsiz olduğumu belirttim hatta iş bulursam ödeme yapabileceğimi söyledim.

    Karşı tarafın cevabı çok ilginçti ve hayatımda ilk defa duyduğum ve asla unutamayacağım cümle şu!

    "Kardeşim madem ödeme yapmayacaksın o zaman neden kredi çektin? Böbreğini,Dalağını, Ciğerini sat da öde be kardeşim" dedi!

    Eğer bir anda işten çıkarılırda ödeyemez duruma gelirseniz, bu gibi benzer durumlara hazır olun!

    Şayet o görüşmeyi telefondan kayıt etme imkamın olsaydı hesap sormasını bilirdim ama nafile siz tedbirli olun!

  5. vermiyor kardeşim olumsuz olarakcevapladılar alanlar ne yaptılarda aldılar anlamadım almak için hangi yolu denemek lazım bilen varsa anlatsınnn

  6. KREDİVER isimli kuruluşa oğlumun borcunu sordum verilen miktarı bir defada ödememe rağmen borcu yoktur belgesini alamıyorum. Telefonlara her zaman farklı kişiler çıkıyor sonuç yok.

  7. arkadaşlar ben hiç bişey istemedim ve hiç başvuru yapmadım .Ve bugün bana SG KREDİVER adlı bi mesaj geldi.264,48 TL taksidinizin son ödeme günü ayın 21 dir diyor.mesajı okuyunca çok şaşırdım.ne yapacamı bilmiyorum.başka birinin benim bilgilerimle almış olabileceğinden korkuyorum .Adli kurumları mı bildirmeliyim.bankanın tlf’unu aradım mesai saatleri içerisinde arama yapın diyor.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum.yani nasıl iptal ettirebilirim.şimdiden teşekkürler.

  8. arkadaşlar anlaşmalı bayilerden alış veriş yaptıgınız zaman otomatikman zaten krediverden çekmiş oluyosunuz.biz vestel bayisinden bi ürün aldık.keşke almaz olaydık..sizede tavsiyem peşin para ile alın taksit yapmayın.biriktirin öle alın.vestelden ürün aldık krediverden msj geliyo nebiçim işse artık bu anlamadım.

  9. hemen hemen butun bankalar kara lıste de olup olmadıgına bakılar arkadaşlar çunki bdk denilen merkez de su faturanın duzenli öden digine bile bakılı yor örnek_ben 2 sene önce bankalara borclarımı bitirmeme ramen kara liste de oldugum için hala kredi ve kredi kartı alamı yorum arkadaşlar vatandaş ları yanlış yönledir meyin.

  10. selam bir çogunuzun sıkıntılarını okudum ve inanamadım hiçbir banka yetkilisi sizi arayıpta böbregini dalagını sat demez şayet işten çıkarılmış birinin taksitleri donar 3 ay boyunca şahıs işe girer girmez tekrar ödeme yapılabilir ben 12 yıldır bankalarla çalışıyorum ama şimdiye kadar sizlerin anlatdıgınız konulara şahit olmadım bir banka müşterisini kaybetmemek için sert tavırlar takmaz sizlerin anlattıgınız olaylarda taşlar yerine oturmuyor kusura bakmayın ama ben sizlerin söyledigine katılmıyorum ve 19/12/2011 tarihinde sizlerin laflarınıza karşı kredi başvurusunda bulundum tlf numa gelen cevap olumlu fakat banka yetkilileri hala aramadı benim şikayetim sadece bu

  11. inan selma kardeşim inaaann. ben yıllardır bankalarla avukatlarla iş yapıyorum, bunlar gibisini görmedim. anamdan babamdan duymadığım hakaretleri duydum onlardan. sen ödedikçe hocanın kazanı gibi doğurtuyorlar borcu. bir daha onların eline düşmek mi tövbeler olsunn. yurdumun bankalarına bakalım biz, fransızın eline düşenin hali böyle olur işte

  12. Bu bankadan babam üniversite masraflarım için kredi çekti bilgi üni. ,gelirimiz iyiydi. 2. yıl ödemeleri sorunsuz yatırdık bitiridk. babam üç ay önce akciğer kanseri geçirdi şu an yatalak az bir zamanı var. Bankanın avukatları ölüm döşeğindeki babamı telefonla arayarak demekdiklerini bırakmadılar , anneme bağırmışlar azarlamışlar sonuçta ödeyemiyoruz artık , tehditler ucu bucağı yok insafsızlık diz boyu , okula gelip beni okuldan attırmayta kadar işi götürdüler. Bunlar insan değil

  13. palavraaaaaaaaaaaaaa bende istedim vermediler. Baska bir bankaya 1 aylık bir gecikmem vardı

  14. Merhaba

    Eğer finansman ihtiyacınız var?

    Eğer İş veya Kişisel Kredi ihtiyacınız var mı?

    Eğer şirket yeniden finanse etmek istiyor musunuz?

    Firmamız Amerika Birleşik Devletleri’nde dayanır.

    Biz herhangi bir bireysel ve şirket için kredi vermek

    % 3 faiz oranı yıllık.

    Daha fazla bilgi için, E-posta adresi:

    [email protected]

  15. Merhaba,

    Bu Bay hilary, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak olan genel kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu altında bir bireyler, firmalar ve şirketler% 2 faiz oranı kredi vermek. e-posta ile bugün bize: ([email protected])

  16. Faturaları ödemek için ve yeni projelerinizi 3% en ucuz bir faiz oranıyla finansman başlatmak için hızlı ve uygun kredi için geçerli. Bugün aracılığıyla bize ulaşın: [email protected] olarak bizim en az kredi teklif 1,000.00 kredi miktarı herhangi bir seçim için gerekli kredi miktarı ile. Sertifikalı, kayıtlı ve yasal borç veren benim. Bana bugün ulaşın bu kredi almak, kredi süreci hakkında daha fazla bilgi için bana ulaşın süreci kredi şartları ve koşulları gibi ve nasıl kredi için transfer edilir. Eğer ilgileniyorsanız, acil yanıt gerekir.

  17. Ben Irrua Uzmanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktor biri, biz çalışmak ve insan organlarının satın almak için yıl için yeniden başladığını böbrek örneğin nasıl internette reklamı hastane yönetimi tarafından fırsatı verilecek olan ismi ile Dr Rex Kelvin değilim Irrua Uzmanı Öğretim hastane organları Cerrahi uzmanı ve bir donör olarak o riski yoktur: Eğer orada bu teklifi ilgileniyorsanız, aşağıdaki e-posta adresinden hastane irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz.
    Ve bu bizim e-posta:
    [email protected]

  18. Eğer bir işadamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için paraya ihtiyacınız var? Siz borçların ödenmesi için kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve bankalar / diğer yerel finans kuruluşlarından kredi almak için zorluklar yaşıyorsunuz? Kişisel Kredi, İş Genleşme, Girişimcilik ve Eğitim, borç konsolidasyonu, sert para krediler: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman ihtiyacınız var. Biz% 2 düşük faiz oranı ile kredi vermek, kredilerden sabit arkadaşı ile bizimle irtibata geçin: ([email protected])

  19. Merhaba size% 2 düşük faiz oranı ile kredi ihtiyacım var? Eğer herhangi bir teminat ya da kötü kredi yok çünkü banka kredileri reddedildi mi? Banka stres yorgun musunuz? O zaman doğru yerdesiniz, e-posta yoluyla şimdi bize ([email protected])

  20. Merhaba, vb bir iş kredisi, kişisel kredi, ev kredisi, arıyorsunuz ..?

    Şu anda herhangi bir ilgi ile Kişisel ve İş Kredi sunuyoruz

    bireysel

    1 ile 30 yıl arasında% 2 faiz oranıyla.

    Adı:

    Doğum tarihi :

    Cinsiyet:

    Medeni Hali:

    Adres:

    Şehir:

    Ülke:

    Telefon:

    Kredi miktarı:

    Kredi Süre:

    Net aylık gelir.

    Bizimle iletişim kur : [email protected]

  21. Merhaba, ben bir özel ve tescilli para borç veren duyuyorum. Biz dünyanın her yerine 30 yıl geri ödeme süresi dönemine 1 yıl içinde% 2 gibi düşük çok düşük yıllık faiz oranları ile dünya çapında mali durumunu güncellemeniz gerekir bireyler, şirketlere yardımcı olmak için kredi ve bireylere verir. Biz beş milyon dolar ($ 5.000 $ 10.000.000 ABD Doları) ve seçtiğiniz herhangi bir başka para beş bin dolar asgari aralığında kredi vermek. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı bizim priority.Interested kişi e-posta yoluyla bize ulaşın gerektiğidir: {[email protected]}

  22. Ben adıyla Ketesha Mills değilim. Ben nedeniyle birkaç online kredi ile kandırdı oldu benim umutsuzluğa scammers everywhere.Few ay önce mali gergin ve orada çünkü çok dikkatli olmak tüm kredi arayanların uyarmak için bu orta kullanmak istiyorum, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşıyor. bir arkadaşım herhangi bir stres olmadan bana 2saat altında 85.000 $ bir teminatsız kredi ödünç Peter Jackson adında bir çok güvenilir borç bana anılacaktır kadar neredeyse umudunu kaybetmişti. [email protected] Cehennemin O sahte kredi elinde geçtiğini çünkü tüm kredi arayanların uyarmak için bu orta kullanıyorum: Eğer kredi her türlü ihtiyacı varsa sadece aracılığıyla onu şimdi başvurun. Ve ben de sana sana bir kez kredi ihtiyacı da başkalarına bu bilgileri aktarmak yardımcı olmak istiyorum, ben o hileli online kredi elinde geçtiğini böyle cehennem geçmesine bile benim düşmanım görmesin Ayrıca Peter Jackson sizin kredi almak var, ben Tanrı ona uzun ömürler versin gerektiğini dua ediyorum.

    Tanrı sonsuza dek onu korusun.

    Ketesha Mills

    benim kredi var nasıl Tanıklık

  23. Halo, saya Bay Franklin Smith, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman kesempatan waktu hidup. Apakah Anda membutuhkan pinjaman mendesak untuk melunasi utang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman untuk meningkatkan bisnis Anda? Anda telah ditolak oleh banka dan Lembaga Keuangan lainnya? Apakah Anda membutuhkan pinjaman konsolidasi atau hipotek? mencari lebih karena kami berada di sini untuk membuat semua masalah Keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Kami meminjamkan dana Kepada individu Yang membutuhkan bantuan Keuangan, Yang memiliki Kredit buruk atau membutuhkan uang untuk membayar tagihan, untuk berinvestasi di bisnis Pada% 2 Tingkat. Saya ingin menggunakan medya ini untuk memberitahu Anda bahwa kami memberikan bantuan yang Handal dan penerima dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi Kami Hari ini melalui E di ([email protected])

  24. Merhaba, ben Fernandez Sigorta / Kredi Şirketi, özel bir kredi borç veren yardım ömür boyu fırsat Mrs. Irene Giron Fernandez değilim. Sen borçlarını temizlemek veya işinizi geliştirmek için bir ev kredisi ihtiyaç acil krediye ihtiyacım var? Eğer bankalar ve diğer finans kurumları tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekiyor mu? Burada geçmişte tüm finansal sorunlar için çünkü daha fazla kendinizi yormayın. Biz kötü bir kredi var veya% 2 oranında iş yatırım için, faturaları ödemek için paraya ihtiyacım mali yardım ihtiyacı olan insanlar için fon, sağlamıştır. Ben güvenilir ve yararlanıcı yardım sağlamak olduğunu bildirmek için bu orta kullanmak istiyoruz ve kredi sağlamak için istekli olacaktır. Sonra e-posta ile bize bugün: ([email protected])

  25. Hola,
    Tenemos tu correo y entendemos lo que said.Thanks por su respuesta
    Nosotros no damos préstamos a expensas del coste de la transferencia Está bien.

    Wilson Jones
    Préstamo Oxford Finance Company

  26. Biz mali yardım olarak, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmek için oluşturulan bir yasal kuruluş vardır. Biz mali sıkıntı içinde olan ve borçlarını ödemek veya faturaları ödemek için acil kredi ihtiyacı varsa, bir güzel iş başlatmak Yani% 2 faiz oranıyla kredi teklif veya yerel bankalardan daha fazla zorluklar sağlamıştır, bugün bize ve dolgu kredi başvurusu dışarı aşağıdaki formu …..

    E-mail: [email protected]

    KREDİ BAŞVURU FORMU

    İsim____________
    Soyadı_____________
    Yaş________________
    Doğum tarihi________
    Seks__________________
    Marital____________
    tutar needed_________
    Duration______________
    Amaç loan__________
    Aylık gelir__________
    Country________________
    Devlet / province___________
    Telefon________________
    Posta kodu______________

    Biz güvenilir bir işlem e-posta yoluyla bize ulaşın başlayabilir ve biz 24 saat hizmetinizde olacak böylece doğru bilgi ile yukarıdaki kredi başvuru formunu doldurun.

  27. MERHABA, sen Kredi, Venture Capital, İş Kredisi, Eğitim Kredisi, Konut Kredisi, herhangi bir nedenle ve acil ihtiyaçlar için kredi ihtiyacı var !. 10 yıllık azami süre ile. Eğer banka tarafından reddedilmiştir? Kötü kredi var mı? Sen faturaları var mı? Borçlu musunuz? Bir iş kurmak gerekir? Biz burada size% 2 faiz oranı ile kredi sunmak için artık endişe. 50 $ 000,000.00 500 $ USD Bizim kredi aralıkları, Biz de ABD doları ve Euro ve dünyadaki diğer para ödünç !! e-posta yoluyla bize bugün; ([email protected])

  28. Good Day Ben Amerika Birleşik durumundan Mrs (Annia vicky) değilim, içinde kaldı Ben bu şirketin e-posta bulana kadar Alabama ve ben, bir yukarı kırdı iş var iş için kredi kazanmak için bana yardım ,, ve şimdi bu kısa kullanılacak isteyen orta hızlı ve güvenli para için yukarıdaki şirket tebrik etmek onlar teminat herhangi bir form olmadan bana kredi, i 700,000USD ödünç şirket benim iş ve çok daha fazla tasarruf, ben kendi posta gördüm İnternet, herkes her zaman yaptıklarının tanıklık, çok hızlı bir şekilde ben onları temas ve hepsi stres olmadan benim için her şeyi yaptım ve benim Para hesabıma 24 saat gönderildi, daha sonra, ben sürpriz oldu ve şimdi, mutlu hissediyorum ben şimdi bana yardım standart bir iş kontrolü ajan var, şimdi ben tavsiye edecek onun çok iyi bir şirket [email protected] de onlarla temas acil krediye ihtiyacım var ve onlar hemen size yardımcı olacağını bilenler .. Aşağıda kelimeleri teşvik onların kredidir. kredi için kredi mali açıdan aşağı misiniz ve kredi ihtiyacım var? Eğer kredileri ve borçlarını ödemek için kredi gerekiyor? Eğer kendi işinizi kurmak için finansman ihtiyacınız var mı? Büyük projeler yürütmek için kredi gerekiyor? Eğer üniversite kredisi ihtiyacınız var mı? çeşitli diğer işlemler için finansman ihtiyacınız var? E-: [email protected]

  29. Merhaba, ben Bay parker Robert, kredi veren özel bir kredi borç veren. acilen borç ödemek veya işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi gerekiyor mu? Sen Bankalar ve diğer mali kuruluşlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekiyor? Daha fazla bilgi için arayan tüm mali sıkıntılara geçmişte yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım için, faturaları ödemek için mali yardım ihtiyacı olan bireyler, para kazandırıyor. Ben güvenilir yardım ve alıcı sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. [email protected]: Yani e-posta ile bize bugün

  30. Eğer ödenmemiş faturaları var mı? Eğer temizlemek istediğiniz borç var mı? Sen
    mali aşağı ve bir iş kurmak gerekiyor mu? banka vardır
    Kötü kredi sonucunda sizi geri çevirdi? olarak artık endişe
    Finansal Gelişme Hizmetler düşük size bir kredi vermek için istekli olduğunu
    Bizim kredi teklif ilgilenen ve isteyen rate.If ilgi
    bir kredi için uygulanacak, bu iletiyi yanıtlayarak bize bugün yapmak veya
    [email protected]: sadece aracılığıyla bize e-posta gönderin

  31. Ben isim Irrua Uzmanı Hastanesi doktor biri tarafından Dr Rex Kelvin değilim, ben nasıl çalıştığını ve biz satın alma ve örneğin insan organlarının satış için yıl için yeniden başladığını internette reklamı için hastane yönetimi tarafından fırsatı verilecektir var Eğer orada bu teklifi ilgilenen varsa böbrek, aşağıda e-posta adresinden hastane irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz: irrua uzman hastane organları Cerrahi uzman olan ve bir donör olarak o riski yoktur.
    Ve bu bizim e-posta:
    [email protected]

  32. Satmak istiyor musun
    Böbrek ya da olmuştur
    Nedeniyle böbrek satma fırsatı arıyor
    Mali yıkmak ve ne yapacağımı bilmiyorum,
    Sonra bize ulaşın
    Bugün size en uygun fiyatı sunacağız $500,000
    Böbrekler. Benim adım
    Doktor, haines edmond, kliniğimiz böbrek cerrahisinde uzmanlaşmış ve biz de
    satın alma
    Ve böbrek nakli
    Biz Hindistan, İtalya, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri ve
    Malezya. Eğer sen
    Böbrekinizi satmakla ilgilenen lütfen bize ulaşın [email protected]

  33. ÖNGÖRÜLMEYEN ÜCRETLİ UYGUN KREDİ TEKLİFİ

    Merhaba,

    Mali ihtiyaçlarınız neler?
    1 yıldan 30 yıla kadar,% 3’lük çok düşük bir faiz oranında rahat bir süre ile, 2.000.00 USD’den maksimum 100.000.000.00 USD’ye kredi veriyoruz.

    İşletme kredisine ihtiyacın var mı?
    Kişisel bir krediye ihtiyacınız var mı?
    Araba almak istiyor musun?
    Yeniden finanse etmek ister misiniz?
    Bir ipotek kredisine ihtiyacınız var mı?

    İş teklifinizi veya genişlemenizi başlatmak için büyük bir sermayeye ihtiyacınız var mı? Umut kaybettin mi ve çıkış yolu olmadığını mı düşünüyorsun, maddi sıkıntılar devam ediyor mu?
    Olası ticari işbirliği için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    E-posta yoluyla bize ulaşın: [email protected] https://uploads.disquscdn.com/images/5667b49b3dea69863c062e9c2db269d9d54f4bae5dff34433f1c31dc4010122c.jpg

  34. MERHABA!!!

    Meşru
    bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya
    ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru bir borç verenden kredi istediğinde hep endişe verici bir konudur. Fakat biz kredi sektöründe bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında kredi sunuyoruz. 500.000.000 ABD Dolarına
    Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. Son
    olarak, aracılar ve küçük ölçekli finansal kuruluşlara kredi
    öneriyoruz. Bir kredi tedarik etme konusunda daha ayrıntılı bilgi için
    lütfen bizimle iletişime geçin: ([email protected])

    TEŞEKKÜRLER!!!

  35. Herhangi bir amaç için paraya ihtiyacınız var mı?
    Aylık gelir / işiniz varsa bir kredi almaya hak kazanırsınız.
    Güvenli / teminatlı kredi için irtibat kurun.
    15.000’den 20.000.000’e kadar kredi tutarı ödünç al.
    Kredi süresi olarak 1 yıldan 30 yıla kadarını seçin.

    [email protected]

  36. Mali durumunuz kötü mi? borçluyum
    Kredi? Sunulan hizmetler arasında:

    Kişisel krediler
    Öğrenci kredileri
    Ticari Krediler
    Ev Kredileri
    Borç geri ödeme
    Tıbbi Krediler

    Garantiniz olduğundan servisimiz hızlı ve çok güvenilir
    30 dakika boyunca kredi talebinde bulunursanız kredinizi alırsınız
    Tedavi onaylandıktan sonra. Şimdi bize ulaşın
    [email protected] bugün bir kredi al

    Çok teşekkür ederim

    Philip Mark …

  37. Merhaba efendim / bayan,

    Isletmeyi baslatmak için acilen bir krediye ihtiyaciniz mi yoksa yeniden finansman için bir krediye mi ihtiyaciniz var?Borcu ödemek için bir krediye mi ihtiyaciniz var? Bir araba veya ev satin almak için kredi almaya ihtiyacin var mi? Eger evet endiseleniyorsa hayir Daha fazla, Kredi kontrolü yapmadan uygun bir faiz orani ile her türlü krediyi sunuyoruz!Bugün e-posta ile bize ulasin. E-posta: [email protected]
    Kredi basvurusunu doldurun:
    1) Tam ad: ……………………..
    (2): Ülke / Devlet: ………………..
    (3) Gerekli miktar: ………………..
    (4) Kredinin süresi: ………………..
    (5): Telefon numarasi: ……………….

    tesekkür ederim.

Yorumlar kapalı.