web statistics

ING Bank Maximum Kredi Kartı Başvurusu Yapmadan Önce…


Sizlere daha önce Oyakbank’ın Türkiye’deki operasyonuna artık ING Bank olarak devam edeceğinden ve ING Bank’ın kredi kartlarında Garanti Bonus ile bir işbirliğine gideceğinden bahsetmiştik. Bu işbirliği daha gerçekleşmiş değil ve ING Bank da Oyakbank’ın daha önce İş Bankası ile gerçekleştirmiş olduğu işbirliğinden ortaya çıkan Maximum kartları satmaya devam ediyor. Yani şu an için ING Bank’tan alacağınız kredi kartları Maximum kart özellikleri taşıyor.

Son günlerde istatistiklerimize baktığımızda arama motorlarında “ING kredi kartı” diye yapılan aramalarla gelen ziyaretçilerimiz sayısı gözümüze çarptı. Bu sebeple bir ön inceleme yapmanın faydalı olacağını düşündük.

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var; ING Bank’ın yukarıda bahsettiğimiz yeni Bonus kart işbirliğine geçip geçmeyeceği, geçerse de ne zaman Bonus özellikli kartlar satacağıyla ilgili elimizde kesin bir bilgi bulunmuyor. Dolayısıyla almış olduğunuz veya alacağınız Maximum kart özelliğine sahip olan ING kredi kartınızı, kısa bir süre sonra ING Bonus ile değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu ufak hatırlatmadan sonra ING Maximum kartın özelliklerine geçelim :

ing bank maksimumING Maximum kartın faiz oranı %4,39. Klasik kartlar için 25 YTL, Gold kartlar için de 35 YTL yıllık kart ücreti ödemek zorundasınız.

Klasik kredi kartı özelliklerinin yanısıra 160.000’e yakın Maximum üye kuruluşlarından taksitli alışveriş yapabilme avantajı ve Maxipuan kazanma imkanınız var. Bunun yanısıra klasik ve gold kart sahiplerine özel ücretsiz destek asistans hizmetleri mevcut.

ING Maximum karta ait diğer özellikleri öğrenmek için ING Maximum’un web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ancak biz müşterilerine özel indirimler sunan veya avantajlı uçak bileti kazandıran kredi kartları varken, ING Maximum’u tercih etmenizi gerektiren kayda değer bir özellik göremedik…