web statistics

TEB’den İlk Ekstreyi Ödeyen Bonus Card Kampanyası


TEB‘in geçtiğimiz haftalarda yaptığı İlk Ekstreyi Ödeyen Bonus Kampanyası birçok kişinin ilgisini çekmiştir. Kampanya detayları hakkında bir de biz bilgi vermek istedik.

Kampanya açıklaması “14 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında hergün, TEB Bonus ve TEB Bonus ek kart başvurusu yapan 10 kişinin ilk ekstresini 1000 YTL bonus yükleyerek TEB Bonus karşılıyor” şeklinde.

TEB’in diye kafalarda soru işareti yaratan bu jesti sadece her gün için 10 kişi ve kart başına 1.000 YTL ile sınırlı.

Kampanyayı kazanmaya hak kazanan kişiler 30 Haziran 2008 tarihinde noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek ve 7 Temmuz tarihinde duyurusu Milliyet gazetesinde ve TEB web sitesinde duyurulacak.

teb ilk ekstre kampanyasiKampanya çekilişine hak kazanmak için 14 Mayıs – 13 Haziran 2008 tarihleri arasında onaylanmış bir asıl veya ek TEB Bonus Kart sahipliği gerekiyor. Başvurunuzu bu tarihler dışında yaptığınız taktirde çekiliş hakkından faydalanamıyorsunuz. Başvuruyu belirtilen tarihler arasında gerçekleştirmişseniz ancak kartınız kampanya tarihleri arasında onaylanmamış ise ne olacağına dair bir açıklama yok. Belge eksikliği nedeniyle sonuçlandırılamayan başvurular kampanya kapsamı dışında ancak bankanın kart onay operasyonel süreçlerinde yaşanacak bir yoğunluk müşteri memnuniyetsizliğine yol açabilir.

Kazananların kartlarına yatırılan bonuslar 15 Ekim’e kadar kullanılmadığı taktirde iptal ediliyor.

Sonuç olarak TEB’in bu kampanyası, Milli Piyango izinli bir çekiliş kampanyası ve tüketicinin avantajına bir promosyon söz konusu. Ama bunu kazanmak için çekiliş kazanmak gerekiyor.

Bir Bonus Kart almayı zaten düşünüyordum diyenler için ise kart başvurusunu TEB’den yapmak için ise küçük bir ek sebep başka bir şey değil.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için tıklayın.