web statistics

Genworth Financial’dan Borç Ödeme Sigortası


Borç ödeme sigortası alanında çalışan Cardif firmasının yakında Türkiye’de faaliyete başlayacağını sizlere daha önce duyurmuştuk. Aynı alanda faaliyet gösteren, Avrupa’nın lider kuruluşlarından biri olan Genworth Financial Türkiye’yi borç ödeme sigortası ürünlerini sunacağı ve büyüyeceği kilit bölgelerden biri olarak belirledi. Ocak ayında Fortis’e reasürans hizmeti sağlayan Genworth Financial ürün yelpazesini daha da genişletme hazırlıklarını sürdürüyor.

Borç ödeme sigortası çeşitli alanlarda bireysel kredi veya mortgage kredisi alan, kredi kartı kullanan tüketicilerin borçlarını işşizlik, hastalık, kalıcı maluliyet ya da ölüm gibi risklere karşı güvence altına alıyor.

Genworth Financial Doğu Avrupa ve Türkiye Direktörü David Nolan’ın açıklaması şöyle :

Türkiye’ye yönelik son derece özgün ürünler sunuluyor. Sadece bir kez prim ödenmesi karşılığında kredinin sonuna kadar uzun vadeli güvence sağlanıyor. Kısa bir süre içinde, insanları yalnız zor anlarında değil, mutlu anlarında da desteklememizi mümkün kılacak yeni ürünler de sunulacak. Bu ürünler için Türkiye’nin önde gelen finans kuruluşlarıyla temaslarımız sürüyor ve çok yakında bu yeni ürünler hakkında ayrıntılı açıklama yapabileceğimizi umuyoruz.

Genworth Financial, 25 ülkede 15 milyondan fazla müşterisinin emeklilik, yaşam tarzı koruma, yatırım ve mortgage sigortası ihtiyaçlarını karşılayan önde gelen bir finansal güvenlik kuruluşu. Avrupa’daki ilk temsilciliğini 1972 yılında İngiltere’de açan Genworth Financial bugün Avrupa’da 700 aşkın çalışanıyla Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye ve İngiltere’de faaliyetlerini sürdürüyor.

“Genworth Financial’dan Borç Ödeme Sigortası” üzerine bir yorum

  1. Genworth firması borç falan ödemiyor tek yaptıkları hergün paranınızı ödememek için bir bahane bulmak 60 70 gün sonrada tek satır yazı yazıp red etmek. bana öyle yaptılar
    bunlar konusunda tecrubeli avukat arıyorom benim gibi mağdurlar lutfen görüşelim [email protected]

Yorumlar kapalı.