web statistics

Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır ?


Kredi kartınızı iptal etmek malesef kredi kartı almak kadar kolay bir süreç değil. Bankalar bu süreçte süreçlerini işi yokuşa sürmek amacıyla geliştirmişlerdir. Bu sebeple kredi kartını iptal etmek isteyenlere yardımcı olacak birkaç ipucunu paylaşmak istiyoruz.

Kredi kartı iptalinde öncelikle bilinmesi gereken şey kartı iptal ettirmeniz durumunda, karta ait tüm borcun kapatabileceğinize emin olmanız gerekir. Kredi kartının ileriye yönük taksitler de dahil olmak üzere bütün borçlarını kapatmanızı tavsiye ederiz. Eğer tüm kart bakiyesini kapatacak mali durumunuz yoksa, tüketici kredisi alıp bu borcu kapatabilir veya kullanmaya devam etmek isteyeceğiniz bir başka kredi kartına borç transferi gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi kartı iptali için en kolay çözüm düz beyaz kağıda kredi kartı numaranızı yazmak ve kartın iptalini talep edeceğiniz bir dilekçe yazıp en yakın şubeye bırakmanız olacaktır. Eğer bununla uğraşmak istemiyorsanız telefon bankacılığında şansınızı deneyebilirsiniz.

Telefon bankacılığı ile kartı iptal ettirmekteki en kolay çözüm kredi kartını kayıp nedeniyle iptal etmek istediğinizi söylemek. Ama bankalar kayıp nedeniyle iptal edilen kredi kartlarına otomatik olarak yeni kart basmak suretiyle buradaki açıklarını kapatma çabası içindeler. Buna karşı yapabileceğiniz şey, tarafınıza gönderilen yeni kartı kurye ile göndermeleri durumunda teslim almamanız ve daha sonra da bu kartı elinize geçmediği nedeniyle iptal ettirmeniz olur. Bazı bankalar kuryeden teslim almadığınız kartları direk iptal etmektedir. Yine de bankanızı arayıp iptali teyit etmenizi tavsiye ederiz.

kredi karti iptali nasil yapilirTelefon bankacılığı vasıtası ile kredi kartı iptalinde izlenebilinecek bir başka yöntem ise borcunun tamamını kapattığınız kredi kartınızın telefon bankacılığı ve bir müşteri temsilcisi ile hareketlerini incelemeniz, bunun ardından sizden başka bir arzunuz olup olmadığını sorduğunda kredi kartınızı iptal etmek istediğinizi belirtmenizdir. Bunlar ilerki aşamalarda kullanabileceğiniz önemli detaylar olduğunda müşteri temsilcisi ile yaptığınız görüşme tarihi, saati ve müşteri temsilcisinin adını not etmenizi öneririz.

Bankalar 10.03.2007 tarih ve 26458 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmak suretiyle yürürlüğe giren “Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik” nedeniyle sizin iptal talebinizi 7 gün içerisinde yerine getirmekle yükümlüdürler. Telefon Bankacılığı sözleşmesi gereği taleplerinizi kimlik doğrulama süreçleriyle başarıyla gerçekleştirmeniz durumunda bu talebinizi yerine getirmek zorundadırlar.

Müşteri temsilcisinin yeterince bilgili olmaması ihtimaline karşın yukarıda detaylarını paylaştığımız yönetmelik ve bankanın iptal talebini yerine getirme yükümlülüğü ile ilgili bilgileri müşteri temsilcisi ile paylaşıp ses kayıtlarında bulunmasını sağlamak gerekir.

Yukarda bahsettiğimiz koşulları yerine getirip müşteri temsilcisini de biraz terlettikten ve kart iptal talebinizi ses kayıt altına aldıktan bir hafta sonra, BDDK‘ya konuyla ilgili bir faks hazırlayıp yukarıda not almanızı bahsettiğimiz detaylara yer verip kartınızın iptal edilip edilmediği hakkında kendinize bilgi verilmesini talep edebilirsiniz.

“Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır ?” üzerine 79 yorum

  1. merhabalar acab bir tane örnek kredi kartı iptal dilekçesi bu yazıya ek olarak koymanız mümkünmü

  2. verdiğiniz taktikler için teşekkürler. Bu taktikleri deneyeceğim. Bakalım el mi yaman bey mi…??

  3. Dilekçe örneğini yazımızın sonuna link olarak ekledik. Teşekkürler

  4. HSBC ye ait bir kredi kartım var. Kapattırmak istiyorum. Şubeye gittim, müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. Müşteri hizmetleri faks numarası verdi. Bu numaraya Birkaç kez dilekçe faksladım. Herhangi bir cevap alamadım. Kredi kartımın borcu bulunmamaktadır. Halen daha hesap ekstreleri geliyor elime. Kart kullanım ücretini filan iade olarak gösteriyorlar ekstrede. Ama halen ne yazılı ne sözlü bir cevap alamadım. Bir de sizin sitenizdeki kart iptal dilekçesini gönderiyorum. Yine kapatmazlarsa ne yapmam gerekiyor. Bana ulaşabilecekleri faks telefon ve adres bilgilerimi de yazdım. Zaten gelmeyen ekstreler sayesinde harcadığım yaklaşık 3 katı faiz ödedim. Açıkçası kurtulmak istiyorum artık. Kapatmazlarsa ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

  5. Bankalar kredi kartı iptal süreçlerinde içinde bulundukları dönemlere göre bazı farklı uygulamalarda bulunurlar. Bunun nedeni genelde kredi kartı hizmeti veren kurumların sene içersinde üçer aylık dönemler için kredi kartı sayısı ve pazar payı hedeflerinin olmasıdır.
    Büyük ihtimalle sizin kredi kartınızı iptal etmek istediğiniz zaman hsbc için böyle bir döneme denk gelmiş olduğu izlenimine kapıldık.

    Kurumların bu tür hedeflerinin olması müşterilerini bu kadar uğraşmak zorunda kalmasını haklı çıkarmıyor.

    10.03.2007 tarih ve 36458 sayılı resmi gazetede yayınlanan bankalar ve kredi kartları hakkında yönetmelik gereği bu talebinizi 7 iş günü içersinde yerine getirmek zorundalar.

    Bu konuyla ilgili olarak daha gönderdiğiniz dilekçenizin ellerine geçip geçmediğinin teyidini aldıysanız bu teyit detayları ile beraber kendi kişisel bilgilerinizi bulunduğu bir e-mail veya dilekçe ile beraber BDDK’ya başvurup yukarda bahsettiğimiz yönetmeliğe karşı gelip kartınızı iptal ettirmek istediğinizi belirterek başvurabilirsiniz.

    Emin olun hsbc çok süratli bir şekilde geri dönüş sağlıyacaktır.
    Bütün bunlardan bahsederken kredi kartınızda herhangi bir borç veya aktivasyon olmadığını kabul ediyoruz.

  6. illa aldığın şubeden mi iptal etmek gerekiyor bunu yanıtlarmısını.şimdiden teşekkürler

  7. @ Ziyaretci // 03 Temmuz 2008 Perşembe 13:58

    Kredi kartınızı istediginiz subeden veya telefon bankaciligi araciligiyla da iptal ettirebilirsiniz.

  8. EK KARTIMI İPTAL ETTİM AMA OLMAMIŞ EKSTREMDE 6.31BORÇ BULUNMAKTADIR İLGİLENMENİZİ ARZ EDERİM MSN ADRESİM MEVRİK7@HOTMAİL.COM

  9. Kartiniz iptal olmus olsa bile borcunuz varsa ekstre almaya devam edersiniz. Borcunuz kapandiktan sonra ekstre almayacaksiniz.

  10. @ apacaci

    Kredi kartınızı internet üzerinden iptal edemezsiniz, müşteri hizmetlerini arayarak iptal etmeniz gerekir.

  11. kredı kartını baska bankadan da ıptal edbılırmıyım cevap beklıyorum acele lutfen

  12. Kredi kartınızı ancak aldığınız bankadan iptal ettirebilirsiniz. İptal işlemini kredi kartını aldığınız bankanın size en yakın şubesinden veya telefon bankacılığından gerçekleştirebilirsiniz.

  13. ben yozgatta yaşıyorum finansbankın kredi kartı ve nakit kartım var ben nakit jartı hiç kullanmadığım halde sürekli tlf ve msj geliyor 1 ytl 2 ytl için paranızı ödemediniz diyor burda hangi bankaya yatırcan finans bak yok saçma değilmi 1 ytl için o kadr sıraya girecen.hem 2 aydır ekstra bile gelmiyor müşteri temsilcilerine ulaşılmıyor ben ve arkadaşlarım hiç memnun değiller

  14. ben yıllar önce maximum öğrenci kartı kullandım.iptal etmek istediğimde zaten iptal edilmiş dediler.fakat yaklaşık 5 yıl sonra beni arayıp kredi kartımın bulunduğunu ve 50 ytl borcumun bulunduğunu söylediler.bana yardımcı olurmusunuz. ne yapmalıyım.borcu ödemelimiyim..

  15. @Adsız // 23 Mart 2009 Pazartesi 16:35
    Öncelikle böyle bir kartınızın olmadığını yıllar önce iptal ettirdiğinizi ve size teslim edilmeyen bir kartın borcunu kabul etmediğinizi bu durumdan kaynaklanacak kkb ve tcmb herhangi bir kaydın oluşması durumunda her türlü yasal hakkınızı kullanacağınıza dair bankanıza yazılı olarak bir başvuru yapıp konuyla ilgili yine yazılı olarak bilgilendirme talep etmenizi öneririz. Alacağınız cevaba istinaden hakkınızı hakem heyeti ve BDDK aracılığı ile arayabilirsiniz. Konuyla ilgili tüketici dernekleri size yardımcı olacaklardır.

  16. Citibank'tan almış olduğum kredi kartını bir türlü iptal ettiremiyorum, ne yapmam gerekir?

    • öncelikle kredi kartına borcunuz olmadığından emin olun , sonra müşteri hizmetleri arayıp kartın çalındığını söyleyin , müşteri temsilcisi size kartı iptal ettiğini ve yeni kart isteyip istemediğini sorduğu zaman istemiyorum diyebilirsiniz veya yeni kart geldiği zaman kuryeden almayın 3. defadan sonra banka otomatik iptal etmek zorunda ,

  17. @Adsız//26 Haziran 2009 Cuma 15:13
    Yukarıda bahsettiğimiz süreci Citibank ile denemenizi öneririz. Citibank müşteri hizmetlerine faxla veya Citibank şubelerine iptal dilekçesi göndermeniz yeterli olur. Olmazsa BDDK her zaman başvurulabilen bir otorite olarak mevcut.

  18. KREDİ KARTIMI İPTAL İÇİN DİLEKÇEYİ BANKAYA VERDİM FAKAT GERİ DÖNMEDİLER.BDDK YA DÜZENLEYİP DURUMU SORGULAYACAĞIMIZ FAKS İLE İLGİLİ ÖRNEK KOYABİLİR MİSİNİZ?

  19. Ben Akbank'dan 1 asıl ve 1 ek kart sahibiyim. Bu kartları iptal ettirmek için 2 aydır çağrı merkezini arıyorum fakat bir sonuç alamadım. Çağrı merkezi görevlileri kartı kesinlikle iptal etmeyeceklerini ve yalnızca kartların kayıp ilan edildiğini söylediler.Kredi kartımın bir miktar borcu var.Bu borcun ödeme vadesi gelmedi fakat şimdiden kartı iptal etmek için bankaya dilekçe verebilir miyim? Ayrıca banka şubesinin bu dilekçeyi işleme koyacağını nerden bileceğim? Dilekçeyi verdiğime dair şubeden yazı almam gerekiyor mu? Vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

  20. @Adsız // 19 Eylül 2009 Cumartesi 21:24
    Şubeye gidip kartı ismini öğreneceğiniz müşteri temsilcisinin önünde imha edip bizim verdiğimiz dilekçe ile bırakırsanız sorun olmayacaktır. Dilekçeyi verdiğiniz müşteri temsilcisinin adını mutlaka öğrenin. Kartınızı iptal ederseniz borcunuzun tamamını kapatmanız gerekecektir.

  21. herkes yazmış çizmiş ama kimse sormuyor müşteri hizmetleri telefonu açıyormu diye? bende arıyorum teb bankasını müşteri hizmetlerini açan yok hala iptal ettireceğiz en iyisi 500 milyonun yarısını yatırayım dedim diğer bankayada yarısını her iki bankaya 250 şer kalmış oldu artık azalta azalta düşecek nalet olsun bu şerefsizlere ..

  22. Kredi Kartımı Kapattırmak için gittiğim şubeden müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. tekrar banka içerisindeki telefon bankacılığıo ile müşteri hizmetlei ile görüştüm kartta bulunan toplam norcu öğrenmek istedim. söyledikleri parayı yatırdığım zaman ben kartı kapattırmak istiyorum dediğimde kart borcu çıkarttılar. bu ne kadar yasaldır. bunu öğrenmek istiyorum kartımın bana kapatıldığını söylediler bu kart borcunu yatırmadığım takdirde herhangi bir faiz uygulaması falan olurmu lütfen acil cevap… Teşekkürler

  23. @Adsız // 19 Kasım 2009 Perşembe 08:39
    Kartın kapatılması durumunda borç taahhuk etmeleri mümkün olmaz ancak çıkartılan borç'un detayları hakkında bilgi sahibi olmadığımızdan yasal olup olmadığı hakkında yorum yapmamız mümkün olmayacak.
    Öte yandan kartınızın kapatıldığı ile ilgili bilginin ne zaman kimin tarafından iletildiğine dair detayları bir yere not etmenizde fayda var. Bir yanlış anlaşılma olmuşsa bu konuda ilgili banka kayıtlarına başvurmak gerekecektir.

  24. Merhaba,kredi kartımı iptal ettireceğim, ancak iptalden sonra bankadan bu kartın bana ait olduğuna ama kapatıldığına dair bir yazı almam gerekiyor (bir firmadan kullanmadığım hizmetin bedelini iade almak için) acaba banka kart kapatılmış olsa da bu yazıyı vermekle mesul müdür?(tüm bunları bankamın iade için 120 günde sonuçlanacak bir itiraz dilekçesi yazmam gerektiğini söylediği için yapıyorum,alacağım bu yazı ile paranın başka bir kredi kartına yatmasını sağlayacağım.) Bahsi geçen nacizane(!) banka: Citibank
    Teşekkürler

  25. Merhabalar, ben kredi kartlarını sadece taksitli ürünler için kullanmayı düşünüyorum. Her sene hesap işletim ücreti ödememek için de kullandığım kartların devamlı aktif durumda olmasını istemiyorum. Sormak istediğim, acaba her aldığım kredi kartını ödemelerim bittikten sonra kapattırırsam, bir dahaki sefere yenisini çıkartırken bankalarla problem yaşar mıyım? Bankaların ortak bir kara liste tuttuğunu duymuştum ama bu tür durumlar için de kullanılıyor mu onu merak ettim. Bir de bankalar neden bu kart iptal işlemlerini internet üzerinden yapmıyorlar, yasal mı değil? Böyle bir hizmetin zorunlu tutulması müşteri temsilcileriyle boğuşmamak adına çok güzel olurdu.

  26. citibanktan almış olduğum kartı hiç kullanmama rağmen kart masrafı çıkarttılar kartı iptal ettirdğimde ödemek zorundamıyım

  27. citibanktan almış olduğum kartı hiç kullanmama rağmen kart masrafı çıkarttılar kartı iptal ettirdğimde ödemek zorundamıyım

  28. arkadaşım sende olmasan napardık bilmem . emeklerin için çok tesekkur ederim

  29. @ Adsız 10 Aralık 2009 12:12

    Kartınızı teslim almış olduğunuz için ödeme yapmak durumundasınız. Borcunuzu ödememeniz halinde kara listeye girebileceğinizi unutmayın.

  30. marketlerde ayaküstü yapılan money card a başvurdum tc kimlik no ve ad soyad doğum tarihi telefon n umarası verdim imza falan atmadım şimdi başvurumu iptal ettirmek istiyorum imza atmadan adıma kart çıkarabilirler mi ve yıllık aydat ücret talep edebilirler mi

  31. @Adsız //04 Aralık 2009 Cuma 22:26
    Bankanıza yazılı talebinizi net olarak açıkladığınız bir yazı ile başvurmanız durumunda talebinize uygun bir yanıt vereceklerdir.

  32. @Adsız // 07 Aralık 2009 Pazartesi 23:39
    Bahsettiğiniz şekilde bir sistem teoriede her zaman mümkün ancak bir çok insan için teşebbüs edilmeyecek kadar pratik olmaktan uzak. Bankalar siz istediğiniz sürece size kart vermeye devam ederler tabi ödemelerinizde bir aksaklık olmadığı taktirde.
    Bunun yerine madem kart ücreti yönünden bu kadar hassasınız kredi kartı ücreti almayan taksitli kredi kartı özelliği olan bazı katılım bankalarına ait kredi kartlarını deneyebilirsiniz. Diğer kartlar kadar yaygın değiller veya çok fazla taksit imkanı sunmuyorlar ama derdiniz kart ücreti ödememek ise bu kartları kullanabilirsiniz.

  33. @Adsız//11 Aralık 2009 20:30
    Kartınız ile herhangi bir sorumluluğunuzun olması için banka ile geçerli bir sözleşmenizin olması gerekir. Büyük olasılıkla bu sözleşmeyi size kart teslimi sırasında imzalatacaklardır. Kartı teslim almaz sözleşmeyi imzalamazsanız çok büyük bir sorun olmayacaktır. Bir şekilde sözleşme imzaladıysanız bu durumda kartı teslim almamanızı öneririz. Tabi kartı kullanmayacağınız konusunda kararınız kesin ise.

  34. Kredi kartımı taksitli alışverişlerim varken iptal ettirirsem banka borcumun hepsini yatırmamı istermi? Yoksa kart iptal edildikten sonra ekstrem gelir ve taksitlerimi ödemeye devam edebilirmiyim?

  35. @ Phoniexblue // 30 Aralık 2009

    Çogu banka kartın kapatılması durumunda kalan taksitlerin kapatılmasını talep ediyor. Bunun nedeni kredi kartının aynı zamanda borç alacak takibinn yapıldığı bir hesap olması ve hesabın kapatılmasının talep edildiğinde bu hesaba ait bakiyenin de kapatılması gerekliliğidir.

  36. kardeşimin kredi kartı borçlarını şu ya da bu şekilde kapatacağız.Acil durumlar için kendisine ek kart çıkartacağım.Bundan sonrası için kredi kartı almasının önüne nasıl geçebiliriz.Eşinin ya da benim yapabileceğimiz yasal bir yaptırım var mıdır?

  37. @ Ziyaretci // 3 Ocak 2010
    Kardesiniz resit ise bu konuda yapabileceginiz birsey oldugunu sanmiyoruz ancak yine de bir avukattan gorus almaniz gerekiyor.

  38. Merhaba.
    Bonus kartımı kapattırmak için aradığımda borcunuzu ödeyin dediler, taksiti devam eden borçları kart kapandıktan sonra ödeme gibi yasal bir hakkım yok mu?
    Yoksa bankanın inisiyatifinde olan bir şey mi bu?
    Teşekkürler.

  39. @ Hasan Basri

    Yasal olarak boyle bir zorunluluk var mı emin degiliz ancak her kredi kartı numarası bir hesaptır. Hesabı kapattıgınız zaman mantıken taraflar arasında bir borç ilişkisinin olmaması lazım.
    Kartı kapatırsan ödemeyi nereye yapacaksın nasıl yapacaksın gibi sorunlar ile karşılaşırsın. Teknolojik olarak bu sorun aşılabilir belki ama bankaların kendileri ile çalışmaya devam etmek istemeyen müşteriler için böyle bir geliştirme yapması kanuni bir yaptırım olmadıkça mümkün değil.

  40. merhaba, şöyle bir sorum olacak mail order sistemi güvenli midir? ayrıca şunu merak ediyorum, bi yakınımın kart bilgilerini vererek taksitli alışveriş yaptım. yakınımdan faksla bu bilgileri aldık.kredi kartının önlü arkalı fotokopisi dahil. ama ordaki şahsa güvenmediğim için kartı çalındı diyerek iptal ettirdik. şimdi sorum şu yapılan bu taksitli alışveriş için gönderilecek olan yeni kartın bilgilerini satıcıya tekrar vermemiz gerekecek mi???

  41. @ Adsız // 20 Ocak 2010

    Mail order sisteminden çok alışveriş yaptığınız üye işyerinin güvenliğini sorgulamak gerekir. Sistem tüketici ve üye işyerinin iyi niyetli hareket ettiği esasına dayanarak tasarlanmış bir sistemdir. Mail order sisteminde kart bilgilerinizi üye işyerinden alacağınız ürün veya hizmet karşılığı ücreti üzerinde anlaşmış olduğunuz fiyat ve vade ile alacağına inanıyorsanız tercih etmelisiniz. Bu güveni size vermeyen şirketler ile mail order ile alışveriş yapmamalısınız.

    Mail order ile sizin bahsettiğiniz şekilde işlem yapan firmaların çoğu tahsilatı tek işlemde taksitli işlem olarak çekmek yerine taksitleri vadesi geldiğinde normal satış işlemi gibi çekerler. Taksitli işlem olarak çekmek için kartı veren bankanın posuna sahip olmaları gereklidir. Ancak bu tür işyerleri en ucuz komisyon alternatifi sunan banka ile çalışmayı tercih ederler. Bu nedenle yeni kartınızın bilgisine ihtiyacları olacaktır.

  42. emeginize tesekkurle telefon yontemını denedım sımdı bakalım hayırlısı

  43. az önce denedim yöntemlerinizi 2 dk içinde kartı iptal ettiler.bilgiler için çk teşekür ederim

  44. merhaba;
    hsbc bankasına ait yaklaşık 10 yıl önce almış olduğum advantage kredi kartı mevcut. 5-6 yıl kullandım, karta ait tüm borcumu kapadım 4 yıldır hiç kullanmadım. müşteri temsicisi arkadaş biraz önce aradı ve bana 150 tl borcum olduğunu, 4 yıldır hiç ödeme yapılmadığını ve bu borcu kapatmam gerektiğini söyledi. kullanılmayan bir karta kart ücreti alınabilinir mi? bu yasal mı? kartı iptal ettirmek istiyorum ama bu parayı yatırmak istemiyorum, bu mümkünmüdür..
    teşekkür ederim..

  45. @ yolcu

    Kartinizi bir kere kullandildiktan sonra kart kullanıma acilir ve siz kapatana kadar acik kalir. Karti daha sonra kullanmmamis olmaniz birseyi degistirmez, kartiniz acik oldugu surece sizden yillik kart ucreti tahsil edilir.

  46. arkadaşalar onu bunu bilmem. benim yapı krediden ve akbanktan kartım vardı üyelik ücreti kesmişlerdi iptalini istedim. akbank iade etti yapı kredi iade etmedi. bende yapı krediyi iptal ettirip sadece akbankı kullanmaya başladım. aylık kart kullanımım yaklaşık 1000 tl. kim kazandı kim kaybetti kararı siz verin.

  47. iyi günler üzerime kayıtlı kredi kartı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? her bir bankayı tek tek aramam mı gerekir yoksa merkezi bir yer var mı sorup öğrenebileceğim? cevap için şimdiden teşekkürler.

  48. @Ziyaretci // 22 Aralık 2010

    Sahip oldugunuz kredi kartlarini sorgulayabileceginiz bir yer malesef bulunmuyor.

    Buna en yakin cozum eger varsa bankada calisan bir tanidiginizin sizin adiniza kkb sorgulamasi yaparak detaylari buradan incelemesiyle olabilir.

  49. Garanti bankası kredi kartımı kapatmak ıstediğimi şubeye söyledim ve borcumu ödeyerek kapattım.Ertesi gunde müşteri hizmetlerinde telefonda söyledim..Taman dediler 1 hafta içinde kartınız iptal olcak dediler.Ben denemek için ekranda ne görceğim diye atm ye kartımı soktugumda kartınız alıkonulmuştur yazdı.Uygulama dogrumudur?kapatılan kredi kartını atm alıkoyabilirmi.Merak ediyorum ilerde sorun çıkmasından.

    • Kapatilan kredi kartini Garanti ATM’sinin alikoymasi normal bir uygulamadir.

  50. Bende hsbc nin advantage campus kartı vardı ta ünv. nin 2. sınıfında mı ne almıştık.’ sene önce bana classic kredi kartı gönderdiler dalgınlığıma geldi aldık işte. Dün mailimi bakıyorum yine 75 tl lik bi borc çıktı. Geçen sene 4440111 i aradım ve kredi kartlarımı iptal ettirmek istediğimi söyledim.Size bir kaç soru soracaz dediler.Annenizin kızlık soyadı diye sordu cevap veriyorum bana yanlış diyor.Nasıl olur ya diyorum beyefendi birşey yapamam dedi.En yakın şubeye gidip bilgilerinizi güncelleyin dedi.Bağırdım çağırdım sizi mahkemeye verecem dedim ama olumsuz cevap aldım.Lütfen bana yardım edin şu hsbc nin kredi kartlarından kurtulmak istiyorum bana bir yol gösterin ve inanın 5 yıldır hiç kullanmadım halde 75 tl borç çıktı başıma.

    • Şubeye bir dilekçe ile başvururak kredi kartınızı iptal etmek istediğinizi belirtin.

  51. İyi günler..AKBANK kredi kartım iş yerime ulaştı.şifre bilgilerim ev adresime ulastı ve tel kısa msj ile bilgilendirdiler..
    Sorunum int bankacılıgı şifresi almak istedim int üzerinden şifre telefonum kayıtlı değilmiş bunun icin bankaya gittim bizzat şubesine , bunu ikametkahla düzelebilcegini ve ev adresi bilgilerinin de görünmedigini söyledıler..Fakat görünmüyor ve bilinmiyorsa bunu bana kuslar getirmedi dedim..nasıl ulastı bu kart bana dedim ozaman basıma birsürü bahane ürettiler ne yapmam gerekli artık sıkılmaya basladım iptal ettirecegim ve AKBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN MÜŞTERİYE KONUŞMA TARZI ÇOK UKALACA ..

  52. ben bundan yaklaşık10 yıl evvel citykart diye citibanktan bi kredi kartı almıştım.belli bi miktar harcama yaptım onu ödedim .ve kartımı biraz kullandıktan sonra iptal ettirdim.sonrada ülke dışına çıktım .ama aklıma yeni yeni şeyler takılmaya başladı acaba kartın bütün borcunu ödedim mi kartım gerçekten iptal oldumu bana ekstre falan geldimi az da olsa ödenmeyen bi miktar kaldımı falan diye ne yapmam lazım bu durumda

  53. hsbc black kart 65 tl pegesusu u
    cak bileti tek yöne hediye mis reklama kandık aldık 70tl pegasus kart ücreti varmış kandırdılar beni 😀

    • Hcbs ve finans banktan kesinlikle uzak durun yalanci ve emici bi banka kesinlikle bulasmayin

  54. Ben çok kredi kartı kapattım hatta hesap kartlarını bile kapattım. Dediğiniz gibi bankalar işi yokuşa sürmek için elinden geleni yapıyor. Benim bir kaç tane kredi kartım var ve bir tanesini anlamıyorum ne atm den nede müşteri hizmetlerinden bir dedikleri anlaşılmıyor. Benim sormak istediğim 16 06 2011 de başlamak üzere 8 taksit yaptığım borcumu zamanı gelmeden bir miktar para yatırdım ve şimdi ne kadar yatırdığımı bilmiyorum unuttum ve Müşteri hizmetlerini arıyorum ve soruyorum benim bu ay para yatırmam gerekmi diye 5 dk inceliyor yok diyor ve ben gidiyorum atm ye toplam eksi 72 tl borcunuz var diyor. Yani ben bu durumu anlamadım ve en garanti o 72 tl yi ödeyeceğim ve o bankanın kartını kapatacağım. Ve şunuda anladım müşteri temsilcisine güvenmemekmis. onların istediği borcu ödeme sonra faiz öde

  55. Garanti bankasında kullanmış olduğum kredi kartımı haziran ayında,önce şubeden sonra telefonla müşteri hizmetlerinden tüm borç bilgilerini öğrenip hepsini yatırdım .kartımın iptalini gerçekleştirdim.Zaten şuan da telefon açıp kart numaramı girince kartınız isteğiniz üzere kapatılmıştır deniliyor.Ancak bir kaç gün önce,eloktronik posta adresime bir hesap extresi geldi .Burda iptal ettirdiğim kart bilgileri taksit bilgileri bulunuyordu.bu gün şubeye giittiğimde 21 tl lik borcum olduğunu beyan ettiler.Merak ettiğim kapayılan bir karta ait hesap hareketleri devam edebiliyormu ve kapatılan karta borç çıkıyormu borç varsa kart nasıl kapatılıyor.

    • @oktay
      Kartiniz kapatilsa bile kalan borcunuzu odemekle yukumlusunuz.

  56. bu bankalardan kurtulmak istedikçe daha çok bulaştırıyorlar kredi kartımı kapatmak istedikçe onlar benim pra kartım var diye sürekli yatırdığımı iyorlar bu kartı vermek için silah dayamadılar ama ben artık istemiyorum bunlara bulaştınmı kurtulma şansın yokmu yada bizim kopma gibi bir şansımız yokmu sülük gibi yapıştılar kanımızı emiyorlar onları besliyecez diye biz aç yatıyoruz zehir zıkkım olur inşallah bir deprem olurda sadece bankalar yok olur inşallah ALLAH belalarını versin hepsinin.

  57. bir internet sitesinden alışveriş yapmayı düşünüyorum. ama internetten alışverişin güvenli olmayacağını düşünerek kredi kartımı alişveriş yaptıktan sonra hemen kapattırıp yeniletmek istiyorum. acaba böyle birşey mümkün mü. kredi kartımı hemen kapaııtıp yenilatabilir miiyim?

    • @yunus
      Kapattirip yeni kart basvurusunda bulunabilirsiniz. Ancak onun yerine bankanizla konusup limitini kendinizin belirledigi bir sanal kart olusturmanizi tavsiye ederiz.

  58. taktiklerinizi denedim şimdilik başarılı oldum galiba
    isteğim dışında akbank axess kartı gönderdiler eskiden kart gönderiyoruz kabul ediyormusunuz diye sorarlardı şimdi sadece adres bilgilerinizi güncelleme bahanesiyle arıyorlar ertesi günde kartınız gönderime hazır diye mesaj gönderiyorlar bize sormuyorlar artık galiba orda çalışan kişinin belli bir limiti var heralde ondan istyeyen istemeyen herkese gönderme terbiyesizliğine giriyorlar bende sizin taktiklerinize göre kapıma gelen görevliden kartı almadım imza falan atmadım ilk raundu ben kazandım bakalım bundan sonra ne olacak.Allah hepimizi ıslah eylesin

  59. Merhaba.

    Eğer stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse şimdi Başbakan faiz oranı kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli olan, bu e-postaya cevap lütfen. ([email protected]) gerekli isim ve miktarı.

    bize ulaşın bugün ([email protected])

  60. Merhaba millet,
    Benim adım, Teksas, Amerika Birleşik Devleti’nden duyuyorum ben Sayın James benim kredi var nasıl tanıklık için buradayım, Samantha Jeff. Ben tam bu forumda kredi verenlerin olduğu iddia çeşitli kredi kuruluşlardan iki kez uygulandı sonra Ben {} [email protected], ben onların kredi düşündüm nerede gerçek ve ben uygulamalı ama onlar bana kredi vermedi. Ben bir iş başlatmak için acil kredi ihtiyacı vardı ve ben yardım vaat çeşitli kredi borç veren uygulanan ama onlar Bay James beni tanıtmak loan.Until bana bir arkadaşım verdi asla. Ben Sayın James, gerçekten yardımcı tanışana kadar ben benim arzu bir kredi ile bana yardım etmek söz ve o gecikme herhangi bir form olmadan söz olarak o gerçekten yaptım Andre James Kredi CEO’su, ben güvenilir kredi kredi hala var hiç düşünmemiştim bana benim kredi ve iyi benim lief değişti. Eğer acil bir kredi ihtiyacı varsa ben ücretsiz yardım için onun e-posta {[email protected]} Mr James irtibata hissediyorum, bilmiyorum

  61. Merhaba.
    Stres ve hızlı onayı olmadan kişisel ya da işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi Başbakan faiz oranı kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli olup, bu e-postaya cevap lütfen. ([email protected]) gerekli ad ve miktarı.

    bize ulaşın bugün ([email protected])

  62. Attn:

    Eğer bir işletme kredisi, bireysel kredi, ev kredisi, oto arıyorsunuz
    kredi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyonu kredi, teminatsız kredi, girişim
    sermaye vb … Ya da bir banka veya herhangi bir mali bir kredi reddetti mıydı
    Kişinin ya da daha fazla reasons.You için kurum doğru yerde olduğunuzu
    senin kredi çözümleri! Ben kredi dışarı vermek, özel borç veren duyuyorum
    düşük ve uygun faiz oranı şirketler ve bireyler
    % 3 faiz. E-posta yoluyla bize ulaşın: [email protected]

    KREDİ BAŞVURU FORMU.

    Tam Adınız:
    Adres:
    Ülke:
    Devlet:
    Kredi Miktarı:
    Cinsiyet:
    Kredi Süre:
    Telefon Numarası:
    Faks:
    Aylık Gelir:
    Belirli tarih kredi gerekir:
    Meslek:
    Aylık Gelir:

    NOT: Biz devam etmeden önce bu gereklidir
    Tamam kredi işlem.

    selamlar,

    EAST CARBON HELP TEAM(E.C.F.A.T)

  63. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir kredi almak için nereye arıyordum var? Eğer kredi her türlü almak için uğraşıyorlar? Sonra şimdi uygulayın? ([email protected]) Eğer uygun bir kredi almak istiyorum. Kredi% 2 gibi çok düşük bir faiz oranı burada sunulmaktadır. Eğer ilgileniyorsanız şimdi bize ulaşın.

  64. Merhaba
    Bu Kendrick Finans olduğunu. Eğer maddi sıkıntılar dışarı sıralamak için bir kredi gerekiyor mu? Evet, lütfen bize geri alırsanız artık zaman kısa süre içinde bir kredi almak için. Bir ilgi ile% 2 yedik. Biz kredi başvurunuzu bekliyor. İşte e-posta adresi

    [email protected]

    Kendrick Finance

  65. Eğer herhangi bir amaçla işinizi veya desteklemek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi borç veren Biz% 2 uygun bir faiz oranı iş firmaları, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, bir kısa veya uzun vadeli kredi olabilir ya da kötü kredi var olsa bile, biz işlemek zorundadır sizin kredi en kısa sürede başvurunuzu aldıktan. Biz bağımsız bir finans kurumu vardır. Müşterilerimizin binlerce kredilerin çeşitli sağlanmasında yılda mükemmel bir üne kadar inşa etmişlerdir. Biz tüm vatandaşlar ve sivil için kolay x-mas krediler bireysel kredi, ticari / iş kredisi, araç kredisi, leasing / ekipman finansmanı, borç konsolidasyonu kredi, ev kredisi sunan vatandaşlar ve sivil vatandaşlara herhangi bir miktarın garantili kredi hizmetleri sunun ya iyi ya da kötü kredi geçmişi olan vatandaşlar. Eğer varsa firmamız e-posta ([email protected]) bilgilerinizle bize e-posta gönderebilirsiniz gerekir…

  66. Merhaba, Sasha adı Ahmed, borç veren elinde dolandırıcılık kurbanı, çoğu dolandırıcılık 20,000TL benim bir büyük sermaye 100,000TL gereken tüm çünkü neredeyse öldü, ben, benim iş sürecinde harap gitmek için bir yer vardı ben oğlumu kaybettim. . Bu again..all Ocak 2016 yılında meydana gelen duramaz, değil sonuçta beni şirkette kredi güvenli yardımcı ikisi de annesi Bayan Joyce beni tanıştırmak için bir arkadaş mearnt bana tüm iyi bir anne ben kullanmak istedim demek için fırsat çok dolandırıcılık size aracılığıyla Bayan Joyce ile sadece hızlı bir çek güvenli krediler ve kredi gerekirse, orada olduğunu ben de adam Endonezya teşvik etmek için bu fırsatı kullanmak istiyorum, Tanrı sizi korusun devam etsin, teşekkür ederim E-posta: [email protected], bu e-posta yoluyla bana ulaşabilirsiniz; [email protected] bilgi için bilmeniz gereken. O güvenilir ve güvenilir olan tek kişidir lütfen.

    teşekkürler.

  67. Merhaba arkadaşlarımın hepsi bu küçük küçük tanıklığı kesmek için duydum, bu kadar çok internet dolandırıcılığı yıldızı tarafından bir kredi verene benzeyen kandırdım, bu yüzden 3 gün önce okunaklı bir kredi şirketine yönlendirildiğimi duydum Citi Mortage Loan Firmam bir polis arkadaşım tarafından gerçekten temasa geçtim ve 40.000 ABD Doları kredi için başvurduk ve çok hızlı yanıt verdim ve benim için krediyi onayladım ve hikayeyi kısa tuttum, kredi miktarı 40.000 ABD doları bugün bana borçlandı ve nihayetinde uzun yıllar arıyormuşum kredimi elde ettiğim için çok mutluyum, bu yüzden, e-posta yoluyla bu yasal şirketi aramak için tüm kredi talebinde bulunduğum için size tavsiyede bulunuyorum: [email protected] ve gecikmeden kredi almak …

Yorumlar kapalı.