web statistics

Kredi Kartı Borcu Öğrenme ve Sorgulama


Güncelleme [13.08.08] : Kredi kartı borcunuzu öğrenme konusunda daha ayrıntılı bilgi için önce lütfen bu yazımızı okuyun : Kredi kartı borcumu nasıl öğrenebilirim ?

Tüketicilerin internet üzerinden gerçekleştirmek istedikleri şeylerden biri de ödeme yapmadan önce kredi kartı borç bilgilerini öğrenmek. Ancak şu an için bankalar internetten kredi kartı borcunuzu sorgulayabileceğiniz bir form sunmuyorlar. Kredi kartı borç bilginizi bankaların internet şubelerine kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak öğrenebilirsiniz. Eğer internet bankacılığı şifreniz yoksa, bankaların telefon bankacılığı numaralarından kredi kartı borç bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Daha önce kredi kartı başvuru sonucu sorgulama yazımızda belirtmiş olduğumuz sesli yanıt sisteminde tuşlamanız gereken adımları, borç sorgulama için veremiyoruz, çünkü neredeyse bütün bankalar ancak telefon bankacılığı şifreniz veya kredi kartı numarınızı girerek borç sorgulamaya izin veriyor. Eğer telefon bankacılığı hizmetinden haberdar değilseniz, borcunuzu öğrenebilmeniz için bankaların telefon numaralarını sizinle paylaşmanın faydalı olacağını düşündük. Dilerseniz sesli yanıt sisteminden ilgili adımları tuşlayarak bir müşteri temsilcisine bağlanarak yapmanız gerekenler konusunda da yardım alabilirsiniz. Aşağıda banka isimlerine göre alfabetik olarak sıralanmış telefon listesini bulabilirsiniz :

“Kredi Kartı Borcu Öğrenme ve Sorgulama” üzerine bir yorum

  1. kartfınansa tşk ederım calıstıgım banka bana kıredı vermezken fınans bana kıredı kartı verdı buyuzden sızde vakıp bankla calısmayı tavsıye etmem fınans banka devam ıgdırdan turan

Yorumlar kapalı.