web statistics

Yeni Yayınlanan Yazıları Email Olarak Alın


TuketiciFinansman.net’te yeni yayınlanan yazıları email olarak da alabilirsiniz. Emailiniz ile kayıt olarak kredi kartları hakkında önemli ipuçları içeren 30 sayfalık E-Book‘u da indirebileceksiniz.

Kayıt olmak için aşağıdaki örnek sayfa resmine bakarak sırasıyla aşağıdaki adımları uygulayın :

1. Email aboneliği için buraya tıklayın.

2. Açılan sayfadaki 1 numaralı kutucuğa email adresinizi girin.

3. 2 numaralı satırda duran harfleri sayfanın en altındaki kutucuğa girin

4. Son olarak “Complete Subscription Request” yazan 3 numaralı button’a tıklayın.

Önemli : Kaydınız tamamlandıktan email adresinize bir teyit emaili gönderilecektir. Email otomatik olarak gönderildiğinden spam, yani istenmeyen email olarak algılanabilir. Bu yüzden email hesabınızdaki junk mail veya spam mail klasörünüzü kontrol edin. Gelen emaildeki onay linkine tıkladıktan sonra email adresiniz teyit edilecek ve yeni yayınlanan yazılar size email olarak gönderilecektir.

email kayit

“Yeni Yayınlanan Yazıları Email Olarak Alın” üzerine 8 yorum

  1. merhaba
    ben 2002 yılında iki kredi kartından icralık oldum ama faiziyle ödedim.o gün bu gündür bankalarla ilişkim olmadı.bu sene iki tane kredi kartı sahibi oldum.ödemelerim düzgün.iki gün önce artık 5 sene geçmiş dedim ve kredi talebim oldu.internetten yaptım.onaylandı ve bana onay kodu geldi.evraklarımı tamamlayıp bankaya gittiğimde red aldım.geçmiş yasal takip görünmüş.ama 5 yıl önceydi.o zaman internetten o kadar araştırma oldu neden onay verdi banka niye reddetti.nereye başvurucam moralim çok bozuk..

  2. hiç borcum olmadığı halde bankalarda açık görünen bir k.kartı borcu görünüyo bunu borcun hangi bankaya ait olduğunu nasıl öğrenebilirim.
    SERPİL ERDEM [email protected]

  3. @perihan 30 Temmuz 2008 Çarşamba 15:30
    Hakkınızda daha önce bir yasak takip yapılmış olması nedeniyle bankalar size kredi vermek konusunda kolay ikna olmayabilir. Aldığınız kartların üzerinden en az bir sene geçmesinin ardından kartı aldığınız bankaya kredi başvurusunda bulunursanız kredi almanız daha kolay olacaktır.

  4. slm benım kredı kartımın mınumum eksresını oduyodum ama odedıkten sonra alısverıs yapıyordum bankaya para yatırmaya gıttıgımde kartımı atm yuttu musterı hızmetlerını aradım kartınızın 4. ekstresı odenmedıgınde n kapatıldıgını soledıler ama hiç bır yazı ile veya cep arama yapmadılar ne yapmam gerekıyoryardımcı olurmusunuz

  5. @Ziyaretci//13 Eylül 2008 Cumartesi 05:21
    Anlattıklarınız malesefe net bir cevap vermemiz için yeterli değil. Ödemelerinizle ilgili detaylı ve doğru bilgiye bankanızdan ulaşabilirsiniz.Gecikme durumunuzun detaylarını bankanızdan öğrendikten sonra “Kredi kartı gecikme durumu” başlıklı yazımızda yapılması gerekenler hakkında yardımcı olabilecek bilgilere ulaşabilirsiniz.

  6. [email protected] ben yaklaşık 2 senedir garanti bankasının hatasının günahını çekiyorum babam vefat ettikten sonra kredi kartının ve benim adıma çıkmış ek kartın borcu geldi ben bu borçlardan habersizdim ama yine de onları arayıp borcu faksla kabullendim ve faiziyle geri ödedim kendimin bir çok kredi kartı olmasına rağmen ve ödemiş olduğum sorunsuz kredilere rağmen müşteri izmetleri bana borcu üstlendim diye kkb açmış bu nedenle kredi çekemiyorum bddk ya bankaya merkez bankasına başvurdum sonuç alamadım zor durumdayım kredi kartlarımın hepsini kapatıp tek borçlanma yapacam ama olmuyor ayrıca babama kredi kartı verdiklerinde aklı dengesi yoktu bildiğim kadarı ile başkası tarafından kandırılıp kart çıkarılmış bu konuda ne yapabilirim sicil affı ilede daha bir sonuç göremedim ne olur bana mail atın artık bunaldım aklıma kötü şeyler geliyor halbuki kredi çeksem ödeyecek kadar maaşım var yardımcı olursanız ve yazının başında belirttiğim adrese cevap verirseniz sevinirim

Yorumlar kapalı.