web statistics

Kredi Başvurusu – Banka Başvuru Formları


Tüm kredi başvurularınızı Tuketicifinansman.net’in iş ortağı enuygun.com aracılığıyla yapabilirsiniz. enuygun.com’dan bankalara kredi başvurusu yapmak için tıklayın.

Daha önce “İnternetten Kredi Kartı Başvurusu” ismiyle yayınladığımız ve bankaların kredi kartı başvuru formlarını tek bir sayfada topladığımız yazımız sizlerden büyük ilgi görünce, benzer bir yazıyı bireysel krediler için de yapmanın siz tüketiciler için çok faydalı olacağını düşündük.

Aşağıda Türkiye’deki bankaların sunmuş olduğu bireysel kredilere internetten ön başvuru yapmanız için doldurmanız gereken başvuru formuna ulaşabileceğiniz sayfaları bulabilirsiniz. Her bankanın internetten ön başvuru seçeneği bulunmuyor ve bu bankalara sadece şubeden başvuru yapılabiliyor. Başvuru için gerekli olan belgeleri temin edebilmeniz için bu bilgileri içeren sayfaları da aşağıdaki listeye ekledik. Banka isimleri alfabetik sırayla dizilmiştir.

kredi basvurusu

Hatırlatmakta fayda var; internetten ön başvuru yapmış olsanız bile bankalar nüfus cüzdanınızın, sürücü belgenizin, veya pasaportunuzun aslı veya bir fotokopisi; adres belgesi, ücretliyseniz maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge, serbest meslek sahibiyseniz vergi levhası fotokopisi, gayrimenkul geliri beyan ediyorsanız tapu aslı ve fotokopisi, emekliyseniz hesap cüzdanı gibi belgeleri başvuru formuna ek olarak talep etmektedirler.

Tüm kredi başvurularınızı Tuketicifinansman.net’in iş ortağı Enuygun.com aracılığıyla yapabilirsiniz. enuygun.com’dan bankalara kredi başvurusu yapmak için tıklayın.